10
  • Prince23
    #10
    Ez nem Avangers 3 ... Jézusom. Ez Civil War, amiben állást foglalnak a szuperhősök.... Cap vagy Iron man oldalán. Nincs szupergonosz most aki veszélyeztetné a Földet. Honnan szedte a cikkíró hogy ez Bosszúállók? :D
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.04. 17:06:07
  • skinnyman
    #9
    Hat jah, aki egy ennyire latvanyra kihegyezett filmet kameras verzioban kepes megnezni, annak amugy is edesmindegy. Az befolyasolna mondjuk inkabb a beveteleket, ha kiszivarogna bluray vagy legalabb egy jo minosegu webdl formajaban. De az sem annyira, mint gondoljuk, a legtobb kulturalt orszagban egyaltalan nincs olyan kulturaja a torrentnek, mint nalunk, illetve sok helyen meg is basznak ha letoltesz egy filmet vagy zenet. Nalunk az artisjus rablobanda miatt lehet legalisan ciganykodni, de ez nem normalis, es a legtobb helyen nincs is igy.
    Arrol nem beszelve, hogy ez egy regota vart film, ami iszonyatosan fel van hype-olva, raadasul az eddig megjelent kritikak szerint egybehangzoan fel is er minden varakozashoz.
  • tomboy013
    #8
    Aki képes ilyen gányolt minőségű hulladék formában megnézni egy új filmet az amúgy sem ment volna el moziba maximum vár ez kicsit ha kell még megjelenik más torrent oldalon is. Semmilyen bevételkiesést nem generálnak az ilyen igénytelen emberek mert úgy sem fizetnének ilyenekért. De ettől függetlenül ha lehetőségük van rá ingyen akkor megnézik, ezért magas a letöltés szám. Nem kell ezekből messzemenő következtetéseket levonni bevétel szempontjából.
  • Pitterix
    #7
    Szerintem igaza van zetortraktornak, mert hiába van fenn akárhol, én biztos megnézem moziban. Gondolom ezzel pár millió néző így van még, Sőt, lesz aki többször is megnézi majd moziban.
  • tibisan
    #6
    persze , mert biztos úgy van ...nem számít a nemzetközi bevételnek , hogy már fent van ( rákerestem )egy bizonyos torrenten , és 54000 megosztása van már most...az nem bevétel kiesés , vagy nem jelent se most se később bevételkiesést, visszaesést ha egyre többen nézik a netről.. de te már csak jobban tudod
  • skinnyman
    #5
    De, eleg kepzavaros a cikk. Elvileg oka van annak, hogy ez a cime, tenylegesen foleg Cap (es a Winter Soldier) korul forog a film. Az igaz, hogy szinte mindenki mas is benne van - de ha emiatt Avengers filmkent tekintunk ra, akkor is Avengers 2.5-nek szoktak inkabb nevezni, mert a 3 (az utolso) az a ket reszes Infinity War lesz.
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.05.03. 12:17:29
  • tigeroo
    #4
    Bosszúállók 3? Ez nem az Amerika Kapitány: Polgárháború? Jézusom.
  • zetortraktor
    #3
    A világon semmit sem számít a dolog. Aki akarja, moziban nézi.. Aki nem, az nem. Akinek elég a kamerás, az úgysem nézné meg, vagy egyébként is megnézné. Az, hogy egy héttel később kerül fel, nem oszt vagy szoroz, a debütálása így is brutális lesz.
  • tibisan
    #2
    ennek az eltolt össze-vissza startnak nem látom értelmét .. azt érték el ezzel hogy felteszik a sárgák a hdcam verziót a netre ebből is ,és visszaesik a nézettség a 2.hétről majd a 3. hétre bárhol a startot követően , ahelyett hogy beállna egy fokozatosan csökkenő szintre .. meg azt is ,hogy a dzsungel könyve még tudott hozni egy 42 milliós ( már harmadik 1. helyes )hazai hétvégét
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.02. 19:54:28
  • dzsagon
    #1
    A polgárháborúban embertömegek zúzzák egymást, itt azonban csak néhány pajzsos idióta.