Pókember akciózik az Amerika kapitány 3 új előzetesében

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne légy ekkora szellemi nyomorék. Ez családi film, ahol főleg a fiatal korosztály szórakozik jól. Ha ők jól szórakoznak, akkor neked mér fáj ennyire?
Ha nem tapsol a hírnek, az már annak számít?
Képtelen vagyok megérteni, hogy oda degradálódott a világ, hogy ennyi az ingerküszöb. Ámerika keptün és pókember. Szerintem vihetnék az űrbe a sztorit, vagy a tenger alá. Szánalmas.
és megtörtént a döbbenetes bejelentés is : a cél már a döbbenetes 200 milliós nyitás , amivel a bat vs sm-t akarják lenyomni
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.04.29. 19:45:28
Zombee
Nem független. Tinédzsert ne alakítson 29 éves. 😊
Egyébként az első trilógiában Parker egyetemista volt, és már dolgozott a Hírharsonának is.

Csak nekem tűnik úgy, hogy dzsagon egy igazi troll?
Öröm olvasni a beböffenéseit! 😊
Ja, mert a hiteles alakítás csak az életkortól függ, ugye... meg aztán egy olyan filmben fontos a hiteles alakítás, ahol 80%-ban kosztümben, maszkban ugrál. Egyéb érv?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

A hangsuly az ideiglenesen van. 😄
Jó lehetőség Amerika kapitány lecserélésére. Többször nyilatkozta már, hogy unja a szerepet. A képregényben visszavonult, és ideiglenesen Bucky lett helyette.
Reméljük köztük leszel.
Ha már összecsapnak az idióták, remélem páran meg is halnak.