8
  • gforce9
    A taxisok mellett viszont nincsenek ott értékelések a korábbi utasoktól az uberen meg vannak.
  • Tetsuo
    Hogyan bízhatsz meg egy idengenben? A taxist legalább a törvény ellenőrzi, a céget meg te ismerheted már, ha többször igénybeveszed.
  • Whysper
    Én ezek után is Uberezek.. Sokat utazok és tök jó,hogy akárhol vagyok nem kell szórakozni taxi keresgéléssel meg alkudozással meg kézpénzzel. 3 nyomás és ott a taxi. Még időzíteni is tudom a lemenetelemet mert vissza számol. Abszolult fogyasztó barát a dolog.

Viszont ezt a 200 dollár / főt nagyon nem értem mire volt jó 8) azért egy nullát minimum odarakhatott volna a cég.
  • Tetsuo
    Te is ülősztrájkolhatsz próba, szerencse, bár valószínűleg te nem járnál sikerrel...
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.04.26. 16:35:10
  • kgpro
    De ez nem is egy egetrengető összeg! Egyben persze nagy, mert 270 HUF/USD-vel számolva 27 Milliárdról van szó, de mindössze 70.130 Ft/fő, ami itthon sem verné ki a biztosítékot. Ezzel beérték???
    Viszont nem értem, hogy mi az, hogy szabadfoglalkozású partner?
    Ez nekem azt jelenti, hogy ha egy ilyen fuvarért a szabadfoglalkozású partner pénzt kér, akkor legálisan ezért adóznia kell, és minden egyéb járulékot is fizetnie kell! Ha nem így tesz, és azt játssza el, hogy ő csak egy autóstoppost vett fel, vagy a haver szomszédjét viszi, akkor adócsaló!
  • KZM
    Kalifornia és Massachusetts szövetségi államokban is azt követelte az Uber-sofőrök egy része, hogy a jövőben foglalkoztassák őket alkalmazottként...

Ja, ez így megy? Akkor én is követelem!
    Sőt, valamely nagy bank fizetett tanácsadója is akarok lenni.
    KÖ-VE-TE-LEM!
    Írhatom ide a bankszámlaszámom, vagy majd személyesen adjam át, amikor könnyezve becsöngetnek, hogy elsimítsuk ezt a bakit valahogy?

Nem értem ezt az eljárást. Ha vállaltál valamit adott feltételekkel, normális országban hiába követelsz valami mást később.
  • Meridian
    Hiába no, fillérbaszás ezerrel.
  • Alexease
    Az ~200$ fejenkent;)