47
-
Zsoxx #47 Nem lenne rossz amúgy, ha a földfelszínnek lenne némi köze a valósághoz. -
#46 Várható volt. Kb a megjelenése másnapján... -
#45 Itt a vége fuss el véle...
Link -
#44 Én csak abban reménykedem, hogy e játék sikertelenségéből tudnak okulni, leszűrni a konzekvenciákat, és ezek figyelembevételével fejlesztik tovább a rendes szimulátorukat, és nem csak ennek a fosnak a kibővített változata lesz ha majd egyszer megjelenik... -
#43 Nem is értem, hogy mi volt a céljuk ezzel...
Minden esetre nem ez volt az első és szerintem nem is az utolsó, ami így megy a levesbe, mert hogy ez nem hozza be a belefektetett pénzt, az tuti... -
Zsoxx #42 Nem vagyok egy nagy FS játékos, de meglepett, hogy a földfelszínnek a játékban köze sincs a valósághoz. Nem értem, miért nem lehetett műholdfelvételek alapján modellezni a felszínt. Talán sokba került volna a cégnek? Ennél még a Fly is élethűbb volt. Meg az is furcsa, miért nincs benne az egyik legkönnyebben vezethető kisgép, a Cessna 152.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.19. 19:35:29 -
#41 -
#40 Lehet azért mert ez a "játék" osztatlan sikert aratott? -
Zsoxx #39 Volt ehhez valami DLC Steamen? Én úgy emlékszem, korábban voltak hozzá DLC-k, de most eltűnt az összes. -
GPx8 #38 Mi kb. a legolcsóbb használható cuccokat szedtük össze, ha érdekel majd megnézheted a reptéren. -
#37 Hú az nagggyooon durva volt, én is kipróbáltam a nap végén! Én is kacérkodtam már a gondolattal, hogy egy repcsimet beFPV-zem, de még a tettlegességig nem jutottam el... :D Egyelőre homály számomra, milyen eszközök kellenek hozzá... :) -
GPx8 #36 Természtesen, mi az FPV bemutatót tartottuk. (WWG) :) -
#35 Na akkor jó, bezárulni látszik a kör. :)
Én voltam az, aki a reptéren a Gyereknapon a Zsola tréner gépével repkedett a kissrácokkal. Már ha kint voltál akkor. :) -
GPx8 #34 Igen. De még nem tisztáztuk. :) -
#33 Hát sebaj. Majd egyszer talán lesz alkalmam letesztelni. :) Bár most amúgyis más projektbe vagyok, szóval azzal el leszem még egy jódarabig. :)
A rcmodell.hu-n is te vagy ilyen nicken? Dunakeszi topik... Vagy ezt már tisztáztuk régebben? -
GPx8 #32 Nagy változásokat nem látok. Nem "hardcore" de - nekem - bőven jó.
Ami nekem nagyon hiányzik apróság, de ha már végre van replay, akkor szeretném látni, hogy a főfutók kerekei füstölnek földetéréskor. Jelenleg normális hangot sem adnak ki. Ez simán megoldható lenne, remélem bekerül a végleges verzióba. -
#31 Az első résznek nagy lelkesedéssel vágtam neki, mert bíztam abban, hogy a kivételesen professzionális FD-t, melyet az Aerofly Professional DeLuxe programjukban megalkottak, sikeresen átültetik majd a nagygépek világába is.
Az eredmény sajnos meglehetősen felemás lett; fényévekkel jobb bármelyik FS-nél meg X-Plane-nél, de közel sem olyan jó, mint az volt az RC-szimulátorukban. Így összességében inkább csalódtam benne mintsem örültem neki.
Ezért lennék kíváncsi, hogy e téren milyen változások történtek a 2-ben. -
GPx8 #30 Még fejlődő játék, úgyhogy egyelőre szerintem nem lesz...
Érdekes, de van amiban az első rész profibb, de ez is nagyon tetszik. -
#29 Azt tudom, de engem a kettő érdekelne. Na sebaj, ez van. :) -
GPx8 #28 Nem tudok róla, de a Aerofly FS-ből (1 rész) van. -
#27 Abból is van demó verzió? -
#26 Hmmm...
Ezek nem hangzanak túl jól! :( -
GPx8 #25 Én is letöltöttem a "demo"-t.
Odáig el sem jutottam, hogy ilyen szép magasra repüljek, mert a Black Widow joystick vibrációját nem lehet kikapcsolni a programban és szétrázta a kezemet. Beállítani sem tudtam (bár ezt biztos javították), folyamatosan kanyarodott a gép, külső nézetből látszik is, hogy kitér a csűrő.
Laza repülős játéknak nekem ott az Aerofly FS 2. -
#24 Nos, ez a cucc igazából nem is értem miért született. Illetve a miértet talán még értem, csak a megvalósítás irányvonalát kérdőjelezem meg erőteljesen. Elsősorban a grafika terén. Hááát...van egy-két szépnek mondható effekt benne, de alapjában véve egy totál átlagos, már-már idejét múlt grafikát kapunk, az i-re a pontot a finoman szólva is unrealisztikus okádék felhők teszik fel.
Nem akarom bő lére ereszteni, hisz mindannyian láttatok már képeket-videókat a programból, szóval nincs semmi újdonság. Semmit nem tud, semmit nem ad. Röviden ennyi. Gondolkodtam pedig hogy olcsó pénzért megveszem, de örülök hogy végül nem tettem. Csak kidobott pénz lett volna. Ha a "nagy" szimulátoruk is ilyen lesz, akkor köszönöm szépen tisztelettel, én maradok a P3D-nél!
Pár kép:
A beton mellett látható ház-textúra felszállás közben végig követett! :D
Ez itt ni:
Unrealisztik időjárás a köbön...
Budapest, belváros. Egyedül talán a tűéles textúrák amik elfogadhatóak.
Vatta felhők vatta fuck
Többi kép itt...
És egy video Ferihegyről:
Külön kiemelném az ATC hangjának nevetségességét...ennél még az FSX is fényévekkel jobb...
Na, ennyit erről a cuccról. Delete. -
#23 Hát...ahogy vártuk. Egy semmire se jó fos.
Képek, videók hamarosan. -
#22 Na erre kiváncsi leszek...
Izgatottan várjuk a beszámolót... -
#21 Má csorog... -
#20 Igen, én is több rosszat olvasok, mint jót...
Akinek már meg van legyen szíves pár mondatban fejtse ki a véleményét!
Köszi! -
GPx8 #19 Elég vegyesek a tapasztalatok, megjelenés után...
A többség panaszkodik a low fps miatt. Magyarul: sz*rul fut és közel nem néz ki úgy, mint a "promo" képeken. :( -
#18 Na akkor én is egyet hátha még valaki nem látta...
-
#17 hát...
-
#16 Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nálam még mindig a P3Dv3 van az első helyen!
Amióta belaktam, szegény FS9-t el se indítottam...
Földi textúrák azok még be-be jönnek, de a felhők itt se tetszenek annyira!
Kíváncsian várom motorikusan milyen lesz!? -
#15 Mégujjabb képek -
#14 Új képek:
Az atmoszféra tetszik (bár lehet, egy jó ENB setuppal reprodukálható FS-ben), de a felhők nagyon nem... -
#13 -
GPx8 #12 Bírom, ha már a bemutató videó is akadozik... :) -
#11 ezt én sem értem, kicsi a piac, ez van már én is eladtam a joystickem. -
#10 Amint látom még annyira se tellett, hogy a ikonok kinézetét megváltoztassák... Mostmár biztosra vehető hogy egy P3D-FSX klónt kapunk. Hihetetlen hogy nem bírnak túllépni a huszon éves alapokon... :( -
#9 Nekem is egyre inkább az az érzésem, hogy még egyszer megvehetjük a 10 éves motort kis vérfrissítéssel és a hozzá tartozó "macerával"...
-
#8 Hehe...FSX+ORBX+ENB Series = Dovetail Flight School