Bemutatták az Assassin's Creed-mozifilm első előzetesét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mehetne a feldolgozás, ha nem erőltetnék az élő szereplőket, inkább az animációt. Ha a filmekben úgy nézne ki és úgy beszélne a karakter, ahogy megszokták a játékosok. De mivel nem a játékosoknak készítik (épp úgy, ahogy a képregényfeldolgozást sem elsősorban a képregénybuziknak, hanem úgy általában mindenkinek - a képregényeladások világszinten a béka segge alatt vannak), le van szarva, hogy a játékokat kedvelő mit szeretne. És szerintem is messze az első MK volt a legjobb játékfeldolgozás, bár az első Hitman film is bejött és védül is a Prince of Persia is. De alapvetően nem helyeslem a feldolgozásokat, mert mindegyből hiányzik az a szív vagy lélek, ami a játékban benne volt.
Az AC-hez annyit, hogy a Lineage azért volt zseniális, mert ismeretlen kanadai színészekkel, akik a játékban is az arcukat, hangjukat adták, meggyőző filmet tudtak forgatni kis büdzséből. Szóval egy példa, hogy milyen, mikor a játék forgalmazó csinál filmet és minden más elszart film (nem a bevételre gondolok) meg arra, hogy milyen az, amikor a jogokat megvásárló filmstúdió. Én látom a különbséget.
Az AC-hez annyit, hogy a Lineage azért volt zseniális, mert ismeretlen kanadai színészekkel, akik a játékban is az arcukat, hangjukat adták, meggyőző filmet tudtak forgatni kis büdzséből. Szóval egy példa, hogy milyen, mikor a játék forgalmazó csinál filmet és minden más elszart film (nem a bevételre gondolok) meg arra, hogy milyen az, amikor a jogokat megvásárló filmstúdió. Én látom a különbséget.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kultúrsznob nem fogja megnézni a filmet, mert popcorn mozi, ráadásul videójátékból készült. A minőségre Fassbender sem garancia, ne feledjük, hogy Angelina Jolie már Oscar-díjasként vállalta a Tomb Raider-t. Valahogy nem megy ez a videojáték-feldolgozás, pedig alapanyag lenne jó bőven, mégis csak silány filmek jönnek. Vicces, hogy nekem a látottak közül a legszórakoztatóbb az amúgy ultrabéna Mortal Kombat volt, bár gondolom sokat nyom a latban, hogy a 90-es években láttam először, és 13-14 évesen akkor az jónak számított. Mai fejjel is bírom, igaz ha ma készülne, valószínűleg nézhetetlennek tartanám, de hát a nosztalgia... 😊
A fikázó meg látatlanban fikáz, majd betolja a következő szuperhősfilmet.
Fassbender mosolyog (vicsorog), megrakja a nőt. Fassbender vicsorog (mosolyog) és lekaszabol pár ellenséget. Kultursznob nyomja a 10-est az IMDB-n. Ennyi.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Write only mode...
Szóval... elmesélitek a trailert?
Nem rossz ötlet de lehet hogy Youtube linknek jobban örültek volna az olvasók. 😊
Nem rossz ötlet de lehet hogy Youtube linknek jobban örültek volna az olvasók. 😊