14
  • ostoros
    #14
    A magyar filmgyártás ezért szar:
    http://www.youtube.com/watch?v=NJJn-fLhF7s
  • asgh
    #13
    Sajna a magyar filgyártás nem arról szól, hogy tömegével állnak sorban a zsenik a garantáltan blockbuster ötleteikkel, csak a döntéshozók nem engedik őket érvényesülni.
    Az a helyzet, hogy néhány kivételtől eltekintve a magyar filmalkotói gárda egyszerűen tehetségtelen. Az elmúlt pár évtized magyar filmtermése pedig olyan szánalmasan gyatra, hogy ha fel is veti a fejét egy-egy üditő kivétel, arra már senki sem mer beülni.
  • Oliwaw
    #12
    Maradjunk csak ennél az oldalnál.
    Egy másik magyar filmről a közelmúlt 4 hónapja alatt 25, azaz huszonöt cikk jelent meg,
    míg erről a filmről kb. egy sem.
    Utoljára szerkesztette: Oliwaw, 2016.04.21. 18:46:43
  • oritomi
    #11
    rádióban ötpercenként ment a reklám vagy az utalás rá...
  • sárkánylovag
    #10
    Gyenge sajnos ez így, az elmúlt 20 év értékelhetetlen terméséhez képest persze sokkal jobb de még mindig gyenge, bármely ausztrál sorozat epizódja ettől erősebb.
    A két főszereplő arcvonásilag alkalmas egy várós filmre is de ez a színpadiasan túlerőltetett színészi játék filmhez nagyon kevés.
    Meg a Magyar ember nem olyan filmet akar látni hogy pl Jenőt lelöki Béla az ufóról... ez itthon közröhej, olyat szeretne látni ami neki kuriózum , mondjuk az Ausztrál sivatagba küzd két ember az életéért...
    Valamiért azt hiszi a magyar filmgyártás hogy tud humoros filmet csinálni, pedig nem tud, na ez az egy előnye van a filmnek hogy ez végre nem akar valami burleszkes geges film lenni...
    Szerintem ez nem is volt elvárható hogy sikeres legyen, az lenne végre elvárható hogy letaszítsa végre valaki azokat a döntéshozókat a helyükről akik eldöntik itthon milyen filmek jelenjenek meg.
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.04.20. 16:32:56
  • Zombee
    #9
    Ha 19-23-ig megy a TV, akkor nem te vagy egyébként sem a célközönsége egy jó filmnek. :D
  • gombabácsi
    #8
    hát mondjuk főcím hírben volt róla cikk meg interjú a következő oldalakon: index, origo, 444, 888, vs, hvg... kihagytam valamit?
  • NAGYmenET
    #7
    Detto ! Nem is láttam eddig róla hírt sem , pediglen jópár oldalon jelen vagyok . Esetlen Nagyobb reklám kellene neki . TV-ben sem láttam róla semmit ... pedig este 7-től 23°° -ig megy a TV .
  • grobs
    #6
    Magyar, nem vígjáték mindig hátrányból indul, mert hosszú idő alatt sikerült egy negatív képet felépíteni a magyar filmesekről. A bizalmat elveszteni gyorsan lehet, pláne ha nem is akarják megtartani. Visszaszerezni nagyon lassú munka amin nem nagyon dolgoznak, így ne csodálkozzon senki ha az előítélet dolgozik.
    Nomeg filmszínészek még mindig nincsenek, a színpadi színészek meg leesnek a vászonról, ami egy vígjátékban elviselhető, de más kategóriában nem nagyon.

    Ezen kívül nagyon ócska kampánya volt a filmnek. A trailer tizenkettő egy tucat ami egy Marvel filmnél elmegy, mert úgyis tudjuk mire számítsunk, de egy magyar filmnek más kell ... egyéb marketing meg nulla volt.
  • gombabácsi
    #5
    igazából a magyar filmipar el kéne felejtse a magyar piacot, és csak külföldre kéne gyártania...
    mert ügye miért is kéne itthonra gyártania? (persze pár film beleférne, ami a magyaroknak szól)
  • kalapos01
    #4
    Nem indul újra semmilyen nap a filmben, ez teljesen más, de az emberek szeretik azt, ami ismerős. Attól, hogy volt két újrainduló napos film (amik dettó mindketten sikeresek voltak), még egy harmadik is lehet sikeres. És pár, nem túl nézett, rétegsorozat sem hiszem, hogy zavarna bárkit is, mert ilyen alapon bármilyen sikerfilmre rá lehetne húzni sorozatepizódokat.

    Nem érdekelte az embereket, és kész. Ennyi. Látták pár tízezren az előzeteseket, a töredékük pedig megnézte a filmet.
  • kalapos01
    #3
    Ahogy ezt a hírt olvastad, olvashattad volna a többi, a filmről szóló hírt is. Szóval ez inkább a te sarad.
  • Csacsis
    #2
    MAgyar Scifi? Most hallok róla előszőr.
  • Dewri
    #1
    Hát nem tudom, én pl egy darab reklámot nem láttam róla a tévében... Lehet, hogy kevés volt a marketing?

    A témát, az újrainduló napot meg elég sok sorozatban elsütötték már (csak néhány példa: Xena, Odaát, Csillagkapu...), az Idétlen időkig alapfilmmel kezdve, szóval lehet, hogy emiatt se tolonganak a népek...