Vírusos a µTorrent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem csak neked

Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Most csak nekem tűnik úgy, hogy a cikkíró lazán keveri a szezont a fazonnal, amikor a manamecrypt után hirtelen, minden átvezetés nélkül átcsap az OpenCandy taglalásába, mintha a kettőnek bármi köze volna egymáshoz ? Kicsit olyan így a cikk, mintha random kopipészteltek volna bele itt-ott.

nemrég a linux mint oldalát törték fel és tettek elérhetővé rajta vírusos változatot. hivatalos forrásból is be lehet nyalni ilyeneket simán.

a legnagyobb probléma, hogy win is és linux is úgy van felépítve, hogy ha valamit telepíteni akarsz, akkor röktönk kéri a renccer az admin jelszót. pedig pont azt kellene elkerülni, hogy a program az életciklusa alatt találkozzon admin jogokkal.

persze linuxon fordíthatsz forrásból, de senki nem csinálja ezt, mert macerás. mindenki a megbízhatónak hitt repositorikból az első upgrade alkalmával benyalná a vírust, ami ráadásul admin jogokkal települne, így a legutolsó védővonalat is kikerülve.
Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2016.04.19. 20:46:44

‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵

Nem a hivatalos, bar ettol meg az uj uTorrent tovabbra is hulladek marad (hirdetesek, bitcoin banyaszat es jo ideje bye bye open source).
Nem az.

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Akkor ez most a kamu uTorrent, nem az, amit a hivatalos oldalról lehet leszedni, ugye?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

gergely1991
"...a legmurisabb az volt, hogy 2010 táján is 2002-es Winampot használtam. 😊"
Akkor jó hírem van a számodra:Hamarosan frissíthetsz a legújabbra.<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.04.18. 15:19:12

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

molnibalage83
Na ezért nem firssítem a szoftvereim egy részét soha, mert több baj van belőle, mint előny. Mondjuk a legmurisabb az volt, hogy 2010 táján is 2002-es Winampot használtam. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

a "vírussal összecsomagolt változatot különböző letöltési oldalakon és torrent hálózatokon keresztül terjesztik"

Alap, hogy ilyen programokat csak a készítők oldaláról töltünk le..., de még az sem garancia! Frissíteni sem kell mindent azonnal, amikor kijön egy új verzió...

Mondjuk én már átszoktam a Tixatira...
A sok titkosító vírus miatt meg kénytelen leszek beruházni offline backup vinyóra...
Az elmúlt 10-15 évben eddig 1x volt, hogy a vírusírtó figyelmeztetése ellenére engedtem egy exének - valami játék crack volt - hdd accesst, azonnal le is állt a gép, de csak a boot szektor sérült, meg pár másolatot csinált magából...
Sírnék én is, ha egy ilyen vacak elnyalná a cuccaim.

Mindenesetre váltottam, mikor bejöttek rá a reklámok és a cukorka...
"a Manamecrypt zsarolóvírussal összecsomagolt változatot különböző letöltési oldalakon és torrent hálózatokon keresztül terjesztik a bűnözők"

ahol minden más program is megtalálható vírusosan...
miért pont a utorrentet kell kiemelni?