15
  • ZenMillitia
    #15
    Aztan olvass Vedakrol kicsit, Zen bolcseleteket, es az optimizmus deklaralasakent nezd meg a holnapoliszt.
    Bocs, ha errort irt ki az ontudatod a sok infotol, szokj hozza, mert egyre tobb, es tobb ember jott mar ra,hogy a darvinista felfogas humbuk, fantazmagoria, es csak a penzehes bankoknak, es a mogotte allo fegyverlobbista, gyogyszerlobbista, drog, alkohol manufakturaknak kedvez a felszines tekintelyelvu gondolkodas.
    (Az,hogyha pl. par evtizedet visszaugrunk es latod,hogy ha kezetmosol, meg szelloztetsz, akkor feltetelezed,hogy apro szemmel nem lathato lenyek letezhetnek, es bar kimutathato , megis kirohognek, azert,hogy ne kelljen kimondaniuk azt,hogy NEM TUDOM,MIERT VAN, NEM TUDOM,HOGY MUKODIK. Nos. ez ma is igy van.
    Altudosok altudomanyosoznak a legtobbet, ezzel takaroznak, szegenyek...)
    Senki sem felsobbrendobb a masiknak, es senkisem alsobbrendo. Az evolucio iranyitott, idegen lenyek altal, es persze a forras altal, amit Istennek hivunk.
    De isten nem mas,mint egy informaciohalmaz. Minden tudat szuperpozicioja.
    Nem szemely. Olyan mint valami organikus computer, vegtelen memoriaval, realtime vegtelen kapacitasu read es write, vegtelen CPU, GPU, stb.
    Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2017.03.24. 06:11:25
  • ZenMillitia
    #14
    Az ember test nelkul is ugyanugy tovabb letezik, csak a vagyonat, meg a kamutekintelyet nem viszi magaval, csak az oszinte szeretetteljes konnektjeit, az igaz kapcsolatokat, tetteket, gondolatokat. Nos, mivel az ember eleg sokat hazudik maganak, hat meg a kulvilagnak, a 99% tenyleg kihal a tudatodbol.
    Szoval, vegulis minden filozofianak igaza van. Csak mas mas aranyban, no persze relativan. Emesszed, vagy rendelj IQt EQt es CQt ebayen.
  • ZenMillitia
    #13
    Ender Wiggin: elgurult a gyogyszered? ma mar nyilvanosan is teny,hogy kapcsolatban allunk foldonkivuliekkel hivatalosan is, csak minimalisan vedve van az info,hogy akinek 120 alatt van az IQja annak ne legyen egyertelmu mi az igazsag. Kell olyan ami hiteles? kanadai vedelmi miniszter, Bob Dean, es utana ha ezeken tul vagy a youtube oldalt meg kidob parat, ami atombiztos. Just sayin'. meg akkoris ha dezinformacios propaganda naponta 500+ kamuvideoval probalja a temat higitani, hogy az emberek legyintsenek, kutakodas helyett. illetve mar a halal utani eletet is bizonyitottak empirikus modszerekkel. (Halalkozeli elmenyek, es azon belul azok az esetek, ahol visszaigazolhato,hogy az illeto, tenyleg olyan informaciohoz jutott hozza, amit csak akkor tudhatott meg, ha tenyleg valos a tulvilagi szfera.)
    Csak ugye, a magadfajtak olyanok mint a vallasos idiotak, csak azt hiszitek el ami szimpi. Te meg rettegsz attol,hogy a tetteidnek kovetkezmenyei vannak. Te dramaturgia kapitany.
    Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2017.03.24. 06:01:10
  • NEXUS6
    #12
    Tegnap elkezdtem megnézni Cameron első filmjét a Terror galaxisát. Sajnos nem sikerült.
    XD
  • Ender Wiggin #11
    Igen, és helyette inkább csinálhatna végre jó Alient meg Terminatort. A Zavatárhoz meg ültessék le Nolan és Tarantino-t, akiknek Abrams assziszál és akkor lesz áltudomány, Michael Caine, hosszú monológ, miután valakit véresre lőnek és sok-sok csillogó fényeffekt, na meg tisztelgés az előző rész előtt, annak komplett dramaturgiáját újrahasznosítva.
  • gombabácsi
    #10
    ja de én nem azt írtam hogy mások szerint jó lenne ha nem ő rendezné, hanem azt, hogy szerintem jó lenne :)
  • end3
    #9
    Nem értem mi vele a baj? Két milliárd dollárt "erdményezett" a munkássága az Avatar-nál, Mások több tucat, sikeres filmmes életművel sem tudtak összesen ennyit produkálni. (Fanyalgóknak: Azért ez jelzi egy film sikerességét - az már mindegy is, hogy maga film tetszik nekünk v. nem tetszik...)
  • NEXUS6
    #8
    A Zavatárat 80%-ban az új? 3D technológia adta el.
    Ma ez már kezd lecsengeni, egyrészt általános, másrészt nem feltétlenül eröltetik.

    Egy sima kékmelcsiben ugrálós film viszont nem biztos, hogy önmagában elég izgalmi faktort fog jelenteni. Szerintem a 2. rész őööö... nem lesz akkora siker.
  • molnibalage83
    #7
    Kb. Az SW szériától meg a 7. rész "teljesítémnye" alapján nem kell félni...
  • CRMessen
    #5
    Már a címek is megvannak!
    1. Avatart átkeresztelik egy újab BR kiadásban Avatar - Új reményre
    2. Avatar - A földi ember visszavág
    3. Avatar - A kék csávó visszatér
    4. Avatar - Az ősfa ébredése
    5. Az ötödik rész meg egy levezető spinoff lesz. A címe pedig Avatar - Kék egyes
    :D
  • zaki
    #4
    Miert ne?
  • Cyberdog
    #3
    Már az ötödik logója is megvan, de még a második rész sincs kész :)
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.04.17. 23:16:02
  • Cickány90
    #2
    Csúnya lenne, ha már a 2. megbukna.
  • gombabácsi
    #1
    könyörgöm ne cameron rendezze