9
  • Macropus Rufus
    ez is egy gagyi lesz. Mint pár kivétellel az összes NFS.
  • bdzsana
    A legjobb szerintem az nfs1, nfs3 és nfsporsche volt.
    Én is a Carbonnal játszottam utoljára, de nekem már nagyon nem adta.
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.04.20. 10:47:51
  • Voltan
    Pontosan, az utolsó igazán jó rész a Porsche Unleashed volt.
    Az utolsó amivel játszottam asszem a Carbon volt, amit a sarokba is vágtam rövid úton a konkrétan csaló ellenfelek miatt.

Nem kell több NFS, köszönjük.
  • Solear
    Én a konzolost néztem anno, aki az NFS-t szeretni és az arcade-abb autózást annak biztos tetszeni fog. Az autó irányitása olyan mint a korábbni NFS-ekben, a sztori / karakterek érdekesek és végig nyalják az ember fenekét hogy mennyire királyak vagyunk. szóval egy kis ego boost-nak is megfelel már akinek erre van szüksége. jobbnak itélem mint a korábbi NFS-eket, kb az eredeti MW óta ezzel szórakoztam leginkább az NFS-ek közül.
    Utoljára szerkesztette: Solear, 2016.04.18. 10:00:19
  • jocking
    Tehát akkor ez nem konzol port verzió, hanem jobban átdolgozták? Amikor a konzolos verzió megjelent, akkor senkinek egy jó szava nem volt róla, annyira xar lett. Lerázhatatlan rendőrök, kínkeserves pénzszerzés (mikrotranzakció ftw), szarfos kiszámíthatatlan irányítás, részleteiben gagyi grafika. Akkor ez itt mind jó?
  • lac coo
    Nekem az osszes atomgagyi volt, szoval ....:)
  • aru
    +1
  • yesname #2
    Pontosan.Jobban, szebben nem is lehetett volna mondani.
  • Ender Wiggin #1
    Az Underground legendás? Ott kezdett az NFS szarrá válni! A 1997-es Hot Pursuit vagy a Porsche Unleashed (esetleg a Most Wanted 2005-ből) az legendás. Már az is a gagyi felé viszi a mérleg nyelvét, hogy képtelenek új címeket kitalálni, csak a régieket használják újra és újra...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.04.17. 15:30:23