12
  • tibisan
    #12
    a film zárásával a képregényeket próbálták összehozni , letudni a superman meghal , majd visszatér szálat , letudták ezt is..szerintem nincs ezzel gond.
    2 új egyenlőre meg nem nevezett filmet is bejelentettek , és ellőtték , hogy afflec írhat és talán rendezhet egy önálló , más megközelítést használó batman storyt..ezzel sincs gond szerintem...
    ezek sültek ki a batman vs superman filmből , ami pozitív számomra..
    az , hogy belőtték még pl a szerintem felesleges aquaman mellé , és a számomra kevésbé érdekes wonder xena woman mellé még a cybor és flash ( tv-s sorozat után ül majd be az ember a moziba ? ) szálat az inkább felesleges és megkérdőjelezhető , mint hogy pótforgatást csinálnak egy kész és így is jónak kinéző filmhez.
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.04.10. 08:12:55
  • kalapos01
    #11
    tibisan: A kisgyerek lejjebb a 700 milliós bevételt szerintem direkt, ironikusan emeli ki, nem hiszem, hogy azért, mert azt hiszi, hogy az jó. Az, amit írsz, az mind szép és jó, de még nagyobb baj, ha csak ennyi embert érdekelt a film.

    A Deadpool példádat nem értem. Tele voltak jó filmmel a mozik, a magyarok pláne. A különbség annyi, hogy azt a filmet ajánlották másoknak is. A Batmantől elrettentenek másokat.

    De egyébként érdekes látni:
    1. hét: BvS - 166M - Deadpool: 132M
    2. hét: BvS - 51M - Deadpool: 56M
    3. hét: BvS - 21M - Deadpool: 31M

  • kalapos01
    #10
    Valahol sajnálom, hogy ekkorát szív a Warner a filmmel (basszus, ilyen zuhanások mellett most már simán, lehet, hogy az egymilliárd sem lesz meg, ami valahol durva, hiszen Batman egyedül 1 milliárd fölött hozta a két legutóbbi filmjét - Supermant mellécsapva pedig nem 1,5 milliárd lett a végeredmény, hanem kevesebb, ami elég abszurd módon hangzik...), mert így elkezdik változtatgatni a terveiket, lájtosabbá teszik a Suicide Squadot, elkezdi foltozgatni a Justice League-et, és a többi. Sutba dobják az alkotói koncepciókat, és lkezdenek alkalmazkodni. Pedig rohadtul nem az a baj, hogy darkos a BatVSup, hanem csak az, hogy ennyire ócska módon nyúltak hozzá egy ikonikus sztorihoz. Az meg, hogy már most ellőtték az egyik leghatásosabb Superman-csavart (ld. a film vége), csak a totális hozzánemértésről tanúskodik. Basszus, ha felvezették volna, milyen kemény lehetett volna a zárás, de így... És még azt az utolsó snittet is muszáj volt odatenni, hogy jelezzék, hogy végképp hülyének nézik a nézőket.
  • tibisan
    #9
    igaza van , nem kell savazni.
    az nem menekülés , amíg még beülnek rá megnézni..amúgy meg mit kell ekkora valagat csinálni abból , hogyha már nem érdekli az embereket a film ? akit annyira érdekelt már úgy is megnézte , még egyszer meg miért ülne be rá az ember ?
    mellesleg ahogy a deadpool-ra beültek sokan olyanok 4-5 héttel a premier után akik nem feltétlenül az erőszakra voltak kiváncsiak csak azért , mert nem volt semmi jó film a moziban , sanszos hogy ugyanez megtörténhet megint , mert megint light-osodik kissé a filmkínálat a mozikban májusig.
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.04.08. 15:32:43
  • zetortraktor
    #8
    Mi az, amit nem értesz?Te is ilyen lassú vagy? Nem arról van szó, hogy siker vagy nem siker. Hanem arról, hogy menekülnek a nézők.
  • Cat #7
    Index is azt emeli ki, hogy nem diadalmenet ez.
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/04/07/komoly_valtozas_johet_a_warnernel_a_batman_vs._superman_miatt/
  • tibisan
    #5
    http://index.hu/gazdasag/2015/10/30/mozijegy/
    jogtulajdonosonak 10-15 % ( studió , készítők , producerek ), plusz a forgalmazónak kb 20 % ...ez 35 % , ami nem kevés..ez van nálunk ahogy az egyik grafikon is mutatja ...
    ennyi haszon alatt nem is lenne érdemes a gyártóknak forgalmazóknak a külföldi bemutatás.
    nem kell sírni ennyire , mert a pénzét már visszahozta a hazai ( kb 210 milliós )és külföldi ( kb 430 milliós , amiből 100 millió simán 35 % ) bevétellel együtt, innen a többi már nyereség ..
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.04.07. 16:04:58
  • CRMessen
    #4
    Az a baj ezzel a filmmel, hogy a karakterek személyisége kb. rendben vannak (korosodó, agresszív batman, nyálgép, idióta superman, bomba, határozott Wonder Woman), de olyan körülöttük a világ, és olyan vacak a story, hogy ezt teljesen tönkreteszi.
  • grobs
    #3
    A cikkben úgy látom csak amerikai bevétel van, az meg jelentősen eltér a teljestől, de a külföldi bevételek legtöbbször majdnem érdektelenek a stúdiónak mert csak 10% körül jut vissza belőle. Általában marketing célra használják, hogy nagy számokat dobjanak be.

    Megjegyzem szerintem BvS semmivel nem rosszabb mint az Ultron kora volt ... de nem is jobb. Remélem ha folytatják megtartják a korosodó batman-t.

    Utoljára szerkesztette: grobs, 2016.04.07. 09:11:00
  • poet72
    #2
    Worldwide: $697,600,462

    Legalább nézzél utána...
  • poet72
    #1
    Worldwide: $697,600,462