Újra menővé tenné a PC-ket a HP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A10 5800K még kitart nekem vagy jó 2 évig. akkorra jönnek úgyis az új gen AMD procik. veszek majd egyet* olcsóért a következő 5 évre, azt csá. nem szarozok ilyen kis integrált miniatűr szarokkal.

* vagy egy intelt, ha már olcsón át fog tudni melegedni a kupakja addigra és nem főzi meg magát... :'D

‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵

zola2000
5-6 éves okostelefonnal is ugyanúgy fut az opera mini, facebook lite, youtube app 360p-vel mint a maga korában, 6 éves gép már nehezen viszi a 4K 60fpst meg a VRhez is kevés 😊

A

zola2000
A külön cpu-gpu eladások is ugyanígy csökkennek.

A

arty
hp meg a menőség... lol

Forza.

hát én meg sose vettem előre összerakott pc-t, mindig magam rakom össze. nem kell félteni a pc-s ipart rengetegen így csinálják és szerintem ezek ugye nem szerepelnek a statisztikában
Hát ez az, hogy a PC-ket is úgy értelmezik, hogy a mobil eszközökkel hasonló dinamikával cserélgetik az emberek...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Inkább azzal tenné menőbbé ,hogy megfelelő alkatrészekkel gyártana kellő telejsítményt.
"Tavaly a Gartner piackutató cég szerint 8, az IDC szerint 10,4 százalékkal kevesebb PC kelt el 2014-hez képest"
az meg ne zavarja őket, hogy egy 2011-es géppel is tökéletesen lehet dolgozni, amennyiben nem nagy számolás igényű programmal dolgozik az egyorrú.
Ez 5-6 éves géppel egy átlag user (aki filmeket néz, meg netezik meg levelezget/twitterezik stb) simán el van még 1-2 évig. És ők képviselik a mennyiséget nem a célorientált gépek használói, pl. a gémerek vagy a tervezők. (ez utóbbi kategória is egyre több esetben vékony klienst használ és a számolásokat grafikus munkaállomásokkal végeztetik el)

Régen még megérte váltani, mert 1-2 éves gépen az új programok egyáltalán nem futottak le megfelelően, de most akár még játszani is lehet 4-5 éves gépeken. (akár úgy is, hogy nem kell feltétlen hót buta grafikát beállítani.)

Mess with the best, die like the rest Linux4ever