16
OKI nyomtató problémák
 • computerguru
  #16
  Köszi a hozzászólást,de majd megoldom!
 • computerguru
  #15
  Vicces vagy,de jó!
 • PeeTeR
  #14
 • Tinman #13
  Mit nem tud megoldani? Nem tud elindítani egy db. programot?

  Átküldöd neki a TV QS linkjét, 10mp letölteni, elindítja és kapcsolódsz hozzá, feltolod a Vista drivert. Ez az egész ha több 10 percnél, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz...
 • computerguru
  #12
  Köszi! Ez az hogy esetleg.
 • computerguru
  #11
  Igen,ott lóg a gépen,de a sógorom nem tudja megoldani,meg nem is igazán foglalkozik vele,ezért kell lemennem vidékre,remélem ezt meg te értetted meg! Azért köszi a hozzászólást,meglesz oldva,csak idő kérdése! Szevasz!
 • pxxl
  #10
 • Tinman #9
  Már a 2. hozzászólásban írta pixxel, hogy nincs hozzá Win7 támogatás, a 7. hsz-re, én részemről boldogságot érzek, hogy végre megértetted. Köszönöm! Komolyan!

  "Megfogjuk majd próbálni a Vistáét,ha hazajutok vidékre,mert a sógorom ott van,hál istennek odáig még nem jutottam,hogy informatikust kelljen hivni"

  Pedig egyre inkább úgy tűnik. Teamviewer, Ammyy, VNC. Egy nyomtató telepítéshez nem kell lemenned sehová, ha a nyomtató már ott lóg a gépen... 2016-ot írunk.
 • pxxl
  #8
  xp driverje is esetleg jó lehet...esetleg
 • computerguru
  #7
  Szia! Na ezek szerint kiderült,hogy nincs már hozzá támogatás,mondtam én,hogy sehol sem találok,akkor ezért.Megfogjuk majd próbálni a Vistáét,ha hazajutok vidékre,mert a sógorom ott van,hál istennek odáig még nem jutottam,hogy informatikust kelljen hivni,ilyenekért pénzt nem adunk!Az én gépemet is úgy rakattam össze,hogy én mondtam meg hogy mi legyen benne,de nem is ez a lényeg,azért köszi a hozzászólást! Amúgy én 50 vagyok,kicsit később kezdtem el a pc vel foglalkozni,én 3.1-es windowssal kezdtem 286-os géppel. Szia!
 • Tinman #6
  Az ég áldjon meg: Nincs hivatalos támogatás az OKI semmilyen oldalán a Win 7-hez, mert egyszerűen nem támogatott már. Viszont!

  Annyit tudsz tenni, hogy a windows update segítségével leszedeted vele a drivert. Ha ezt nem tudod, hogyan kell, hívj egy informatikust.

  Ha nincs informatikus ismerősöd, még mindig próbálkozhatsz a Vista 32 bites driverekkel: Katt

  6 éves koromban ültem le először C64 elé, most 36 vagyok, igaz még csak 16 éve fizetnek az IT munkámért.
 • computerguru
  #5
  Szia! Ha már segiteni szerettél volna,legalább egy linket küldtél volna egy egyértelmű driverrel,mert ezzen az oldalon nem igazán igazodok ki,lényeg az hogy itt sincs egyértelmű letölthető driver! Amúgy ez a sógorom nyomtatója,nem az enyém,de mindegy!Pl.az oki oldalán sincs egyértelmű letölthető driver! Egyébként már mindenhogyan próbáltuk,de az usb-re dugott nyomtatót fel sem ismeri,az is lehet hogy valamelyik usb vezérlővel van a gond,lehet hogy egy ujratelepités megoldaná a dolgot,de illesztő program még akkor sem lesz,amúgy nem tudom hány éves lehetsz,de én kb 20 éve foglalkozom számitógépekkel,de nem is ez a lényeg,hálistennek az én gépemen még mindent megoldottam,ha hiba volt.Azért köszi a hozzászólást,ha segiteni szeretnél,akkor egy egyértelmű letöltőlinket küldjél légyszives windows 7 32 bit alá,köszi!
 • Tinman #4
  "computerguru nickkel" én 2 dolgon gondolkodnék el a helyedben:

  1. Nicket váltanék, mert a leírásod alapján sok közöd nincs a szaGmához. Nincs ezzel baj, én sem értek a kvantumfizikához.
  2. Computerguruként érdemes lenne elkezdeni végre egy alapszintű angolt elvégezni, mert iszonyat gáz, hogy valaki úgy nyúl számítógéphez, hogy értelmezni sem képes a kijelzőre kerülő angol nyelvű karaktereket.

  Eszerint viszont egyszerűen a windows update segítségével telepíthető hozzá driver.
 • computerguru
  #3
  Talán ha magyarul irtad volna,akkor jobb lett volna,de talán ki tudom bogarászni,amit irtál,szóval azt mondod,hogy ehhez a nyomtatóhoz nincs meghajtó driver windows 7 32 bit alá? Nos elmondom akkor,hogy fent volt a gépen és nyomtatott is szépen,csak aztán újra kellett telepiteni a gépet,és kellene a driver,akkor valahol megtaláltam,de már nem tudom hogy hol? Nem létezik az hogy nincs hozzá!Csak már nem tudom hol keressem!
 • pxxl
  #2
  1.34576mp alatt:

  There will not be Windows 7
  printer driver support for your product. If
  you have Windows 7 on your computer
  you might like to consider upgrading your
  printer or multifunction product to one that
  is supported by Microsoft Windows 7.
 • computerguru
  #1
  Sziasztok! Nem tudom,hogy jó helyre irtam e? De már rengeteg helyen néztem a problémához a megoldást,de egyértelmű választ sehol nem találtam,vagy virusos oldal,vagy teljesen mást tölt le,stb szóval egy oki B4250-es nyomtatóról van szó,amilyez nem találni egyértelmű meghajtó drivert windows 7 32 bit alá. A keresés sokszor az oki oldalára irányit,de nem lehet,vagy nincs egyértelmű letöltése a programnak.Természetesen jó lenne magyarúl,de már megelégszem az angollal is! Kérem aki tud segitsen,köszönöm!
  Utoljára szerkesztette: computerguru, 2016.03.30. 10:26:19