Az autózás teljes modelljét átalakíthatják az önállóan közlekedő járművek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A vezetés élménye a gyakorlatban, a nagyvárosokban manapság inkább a nyűgje. És a helyzet biztosan romlani fog. (Nehezebb parkolás, több kerékpársáv, dugódíj, stb.)
2. Ha az ára akkor az ötödére csökken, azaz mondjuk 10 millióról kettőre, mert így többen fizetnek a fenntartásáért, akkor azért már más a leányzó fekvése.
3. Látványosan rávilágítasz egy gondolkozásbeli problémára: az autó nem státuszszimbólum, hanem egy közlekedési eszköz, ami eljuttat egyik pontból a másikba, nagy kényelemben. Ennélfogvan nem szabad problémának lennie, hogy téged mondjuk reggel 7től 8ig bevisz a munkahelyedre, utána egy másik embert 8tól 9-ig, és délután szintén másokat is hazafuvaroz, addig, amíg neked ebből semmilyen károd/veszteséged nem származik. Azaz ha füttyentesz, jön egy autó, ami máris visz a célodhoz.
Utoljára szerkesztette: Cat, 2016.03.30. 08:36:30
2. Ha az ára akkor az ötödére csökken, azaz mondjuk 10 millióról kettőre, mert így többen fizetnek a fenntartásáért, akkor azért már más a leányzó fekvése.
3. Látványosan rávilágítasz egy gondolkozásbeli problémára: az autó nem státuszszimbólum, hanem egy közlekedési eszköz, ami eljuttat egyik pontból a másikba, nagy kényelemben. Ennélfogvan nem szabad problémának lennie, hogy téged mondjuk reggel 7től 8ig bevisz a munkahelyedre, utána egy másik embert 8tól 9-ig, és délután szintén másokat is hazafuvaroz, addig, amíg neked ebből semmilyen károd/veszteséged nem származik. Azaz ha füttyentesz, jön egy autó, ami máris visz a célodhoz.
Utoljára szerkesztette: Cat, 2016.03.30. 08:36:30
Lehet, hogy én vagyok maradi, de az én autómat ne használja senki más olyan, aki nem a családhoz tartozik. Tök ismeretlen emberekre nem bízom a kocsimat, még ha ez automata autó lenne se. Sose tudod, mit tesz tönkre, milyen kórokozókat hoz be a kocsiba, dohányzik autózás alatt vagy sem, stb. Én nem pártolom ezt az irányt. Igazából az önjáró autókat se, a vezetés élménye maradjon meg csak a vezetönél. Akinek meg kín vezetni, az ne üljön autóba.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
← ElőzőOldal 2 / 2