Batman Superman ellen - Az igazság hajnala
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár dolog kiderül benne, amiknek nincs jelentőségük, mert nem történtek meg a film világában, hiszen nincsenek benne a filmben, nem fognak építeni rájuk. És ha ki is derül 2-3 dolog, azokat el is lehet olvasni 2-3 mondatban, nem érdemes megnézni miattuk egy filmet.
Tetszett a film, szerintem megéri megnézni a bővített változatot is, mert pár dolog kiderül benne.
Hobbifordító. Jelenleg: LoCV, CP és DC1 | Tervben: DC2
Ez érdekes össze hasonlítás:
https://filmnationsite.wordpress.com/2016/05/10/batman-superman-captainaamerica-ironman/
https://filmnationsite.wordpress.com/2016/05/10/batman-superman-captainaamerica-ironman/
Alfred karakterén kívül az egész film tetszett, szerintem megfelelő utódja az eddigi filmeknek. A képregénytől egy kicsit eltér, de melyik nem?!
Várom a további DC filmeket.
Még Affleck is kellemes csalódás volt (eléggé féltem a megvalósítástól)
Várom a további DC filmeket.
Még Affleck is kellemes csalódás volt (eléggé féltem a megvalósítástól)
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Nolan trilógiájának sem volt köze a Tim Burton korszak filmjeivel. Jó, csak kettőt rendezett, a Forever-nek csak producere volt, de még a B&R is az ő világában játszódott. Nolan más képregényeket vett alapul. Nekem amúgy a régiek jobban tetszenek, Gotham sokkal hangulatosabb, mint a Nolan trilógia modern nagyvárosa. Ez itt pedig megint más.
Superman mindig is legyőzhetetlen zöld kavics nélkül a Földön, a cikknek is kár felróni az egysíkú karaktert. Mindig is ilyen volt, tipikus jófiú, Batman-nel ellentétben, akit egyfajta bosszúvágy hajt a bűn ellen - függetlenül attól, melyik sztoriban ki ölte meg a szüleit.
Superman mindig is legyőzhetetlen zöld kavics nélkül a Földön, a cikknek is kár felróni az egysíkú karaktert. Mindig is ilyen volt, tipikus jófiú, Batman-nel ellentétben, akit egyfajta bosszúvágy hajt a bűn ellen - függetlenül attól, melyik sztoriban ki ölte meg a szüleit.
https://www.youtube.com/embed/psVIG7YvdjM
Batman Kill Count, Nem olyan ártatlan Batman a filmekben mint ahogy mondják... A legbékésebb a Nolan féle trilógiában volt.
Utoljára szerkesztette: Szefmester, 2016.03.27. 18:50:56
Batman Kill Count, Nem olyan ártatlan Batman a filmekben mint ahogy mondják... A legbékésebb a Nolan féle trilógiában volt.
Utoljára szerkesztette: Szefmester, 2016.03.27. 18:50:56
"A Nolan féle Batman szériát utáltam, de azzal is totál inkoherens."
A filmet önmagában kell kezelni. Vagy a képregényekkel, ha nagyon akarod, de ne keverd ide Nolant. Ez egy másik univerzum. A készítők elmondták, hogy a Nolan-féle Batman világában szuperhősök sincsenek. Ez egy másik Batman.
Ettől még igaz, hogy szadista meg vérengző, de a hivatkozási alapot kell elfelejteni. A képregény is megteszi.
A filmet önmagában kell kezelni. Vagy a képregényekkel, ha nagyon akarod, de ne keverd ide Nolant. Ez egy másik univerzum. A készítők elmondták, hogy a Nolan-féle Batman világában szuperhősök sincsenek. Ez egy másik Batman.
Ettől még igaz, hogy szadista meg vérengző, de a hivatkozási alapot kell elfelejteni. A képregény is megteszi.
Totál inkoherens az egész. A Nolan féle Batman szériát utáltam, de azzal is totál inkoherens. Ott Batman nem öl meg senkit. Itt meg egy vérengző állat.
Ez alapján a film egy rakás szar. Eleve az egész film egy ökörség, mert Supermant Batman szemszögéből nézve legyőzhetetlen, ha nincs zöld kavicsa. Vicc az egész film alapkoncepcjióa...
//www.youtube.com/embed/-lI6SZRROe4
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.27. 12:26:43
Ez alapján a film egy rakás szar. Eleve az egész film egy ökörség, mert Supermant Batman szemszögéből nézve legyőzhetetlen, ha nincs zöld kavicsa. Vicc az egész film alapkoncepcjióa...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.27. 12:26:43
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
szinte semmi.
a cikkhez: vártam nagyon a filmet aztán az első kritikák elvették a kedvem, de azt tudom mondani, hogy végül pozitív csalódás volt, sokkal jobb, mint amennyire lehúzták szinte mindenhol az elmúlt napokban.
a cikkhez: vártam nagyon a filmet aztán az első kritikák elvették a kedvem, de azt tudom mondani, hogy végül pozitív csalódás volt, sokkal jobb, mint amennyire lehúzták szinte mindenhol az elmúlt napokban.
Tegnap este beültem megnézni és igazából nagyon tetszett. Tartalmas volt, megérte a pénzét. Az utolsó óra igazán ütős volt. Tetszett ez a sötét megközelítés. A Marvel vonal jó a (javában) bohókás könnyedebb képregény filmekhez, a DC meg a darkos vonalhoz. Én csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a képregényes karakterekről szóló filmeket.
Nem mondod, lopja? És a borshot is?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kellemes? Szórakoztat? Jó lehet vagy pocsék, de ez az eddigi legsötétebb képregénycucc tele brutalitással és lekonyuló szájakkal. Nehogy már valakinek a kellemes jusson eszébe róla.
Snyder kókler, Affleck egy állat, jó döntés volt, Wonder Woman járt a legjobban, lopja a show-t.
Snyder kókler, Affleck egy állat, jó döntés volt, Wonder Woman járt a legjobban, lopja a show-t.