14
  • zetortraktor
    #14
    Pár dolog kiderül benne, amiknek nincs jelentőségük, mert nem történtek meg a film világában, hiszen nincsenek benne a filmben, nem fognak építeni rájuk. És ha ki is derül 2-3 dolog, azokat el is lehet olvasni 2-3 mondatban, nem érdemes megnézni miattuk egy filmet.
  • Hayako
    #13
    Tetszett a film, szerintem megéri megnézni a bővített változatot is, mert pár dolog kiderül benne.
  • Viktor88kocsis
    #12
    Ez érdekes össze hasonlítás:
    https://filmnationsite.wordpress.com/2016/05/10/batman-superman-captainaamerica-ironman/
  • Slee
    #11
    Alfred karakterén kívül az egész film tetszett, szerintem megfelelő utódja az eddigi filmeknek. A képregénytől egy kicsit eltér, de melyik nem?!
    Várom a további DC filmeket.
    Még Affleck is kellemes csalódás volt (eléggé féltem a megvalósítástól)
  • Zombee
    #10
    Nolan trilógiájának sem volt köze a Tim Burton korszak filmjeivel. Jó, csak kettőt rendezett, a Forever-nek csak producere volt, de még a B&R is az ő világában játszódott. Nolan más képregényeket vett alapul. Nekem amúgy a régiek jobban tetszenek, Gotham sokkal hangulatosabb, mint a Nolan trilógia modern nagyvárosa. Ez itt pedig megint más.

    Superman mindig is legyőzhetetlen zöld kavics nélkül a Földön, a cikknek is kár felróni az egysíkú karaktert. Mindig is ilyen volt, tipikus jófiú, Batman-nel ellentétben, akit egyfajta bosszúvágy hajt a bűn ellen - függetlenül attól, melyik sztoriban ki ölte meg a szüleit.
  • Szefmester
    #8
    https://www.youtube.com/embed/psVIG7YvdjM

    Batman Kill Count, Nem olyan ártatlan Batman a filmekben mint ahogy mondják... A legbékésebb a Nolan féle trilógiában volt.
    Utoljára szerkesztette: Szefmester, 2016.03.27. 18:50:56
  • zetortraktor
    #7
    "A Nolan féle Batman szériát utáltam, de azzal is totál inkoherens."

    A filmet önmagában kell kezelni. Vagy a képregényekkel, ha nagyon akarod, de ne keverd ide Nolant. Ez egy másik univerzum. A készítők elmondták, hogy a Nolan-féle Batman világában szuperhősök sincsenek. Ez egy másik Batman.

    Ettől még igaz, hogy szadista meg vérengző, de a hivatkozási alapot kell elfelejteni. A képregény is megteszi.
  • molnibalage83
    #6
    Totál inkoherens az egész. A Nolan féle Batman szériát utáltam, de azzal is totál inkoherens. Ott Batman nem öl meg senkit. Itt meg egy vérengző állat.

    Ez alapján a film egy rakás szar. Eleve az egész film egy ökörség, mert Supermant Batman szemszögéből nézve legyőzhetetlen, ha nincs zöld kavicsa. Vicc az egész film alapkoncepcjióa...

    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.27. 12:26:43
  • M0RN1NGST4R
    #5
    szinte semmi.

    a cikkhez: vártam nagyon a filmet aztán az első kritikák elvették a kedvem, de azt tudom mondani, hogy végül pozitív csalódás volt, sokkal jobb, mint amennyire lehúzták szinte mindenhol az elmúlt napokban.
  • grebber
    #4
    Aki 3D-be nézte: Voltak "a kép síkjából kimászó" 3D-s elemek?
  • tomboy013
    #3
    Tegnap este beültem megnézni és igazából nagyon tetszett. Tartalmas volt, megérte a pénzét. Az utolsó óra igazán ütős volt. Tetszett ez a sötét megközelítés. A Marvel vonal jó a (javában) bohókás könnyedebb képregény filmekhez, a DC meg a darkos vonalhoz. Én csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a képregényes karakterekről szóló filmeket.
  • Ender Wiggin #2
    Nem mondod, lopja? És a borshot is?
  • kalapos01
    #1
    Kellemes? Szórakoztat? Jó lehet vagy pocsék, de ez az eddigi legsötétebb képregénycucc tele brutalitással és lekonyuló szájakkal. Nehogy már valakinek a kellemes jusson eszébe róla.

    Snyder kókler, Affleck egy állat, jó döntés volt, Wonder Woman járt a legjobban, lopja a show-t.