17
  • cateran
    #17
    Beszaras, de egyetertek :D
    Ez a film dark? Hahaha, lathatoan a nepek meg az eletben nem lattak noir filmet (nem, nem attol dark, hogy vegig sotetben, meg ejszaka jatszodik:D)
    Batman koszonoviszonyban sincs akarmilyen kepregenyes, filmes, rajzfilmes Batmannel, Superman detto...Ezek csak a nevukben emlekeztetnek ezekre a figurakra (kb mintha a Deadpool film 1 temetoben dolgozo sirasorol szolna...) A film siralmas barkinek, aki akar 1 Superman vagy Batman kepregenyt latott mar...ha tobbet, akkor messzirol elkerulni kategoria (viszont vannak benne jo nagy robbanasok, meg csitt-csatt, dirr-durr, kaboom, etc..)
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.03.29. 05:30:27
  • Although
    #16
    Osztom véleményed. Tegnap este néztem meg és nem bántam meg igazi dark film, ha lehet sötétebb mint a Nolan verzió. Nem volt annyira jó talán, de jó volt, ez a lényeg.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.28. 11:11:07
  • sabee89
    #15
    Én ma néztem meg, és nem csalódtam. Nagyon jó lett. Az elején kicsit fura volt Affleck mint Batman de a film közepe, vége felé már egész megszoktam. Lex Luthort pedig tökéletesen, egyszerűen zseniálisan játsza Jesse Eisenberg. De nekem Wonder Woman jött be a legjobban :D Végre nem egy 1000. marvel marhaság, vagy valami tini szarság
  • ostoros
    #14
    Vagy Ennio Morricone. Most kapott Oscart. MOST. Nem 50 évvel ezelőtt, hanem most...
  • Gauge
    #13
    :):):):):)
  • Gauge
    #12
    Szerintem rohadt jó volt a film. Szerencsére nem Marveles majomkodás lett belőle, hanem igazi film. Szerintem Alexander Luthor is kifejezetten jól sikerült. Egyedül Doomsday megjelenése és a harc nem tetszett. Szerintem az összecsapott lett, bár 2 óra után már anniyra mégsem bántam:)
  • Cat #11
    Affleck nagyon szomorú a film fogadtatása miatt.

  • tibisan
    #10
    ezzel a "bevétel kulcsa a reklám , semmi más" sal az a baj , hogy pl az egyiptom istenei-re a túlköltött reklám se tudta berángatni odahaza a nézőket., de kínában vagy náluk bementek rá tömegek a nyitóhétvégén .. csak ez számít..lehet akár jó vagy rossz , a reklám nem minden .( függetlenségnapja , starwars,bosszuállók , még a transformers-is amíg valakiket megszólít a film , vagy van egy közönsége ( egy mag , a rajongók) addig nem a reklámon van a hangsúly.
    ők hozzák a pénz , és rájuk alapozva lesz még bosszuállók, transformers, vagy pl ennek a filmnek 2. része
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.03.26. 18:34:28
  • zetortraktor
    #9

    mondjuk azt hiszem, hogy azon senki nem fog vitatkozni, hogy jobb írók sokkal jobb végeredményt is kihozhattak volna, és ha jobb lett volna a rendező, akkor azt sem sínylette meg volna a filmet. mint ahogy az sem hiszem, hogy vita tárgya, hogy ha egy popcorn tömegfilm a masszának tetszik, akkor mindenki pontosan tudja, hogy az a massza milyen átlag értelmi színvonalat képvisel. ettől még lehet jó a film, sok film egyszerre működik úgy, hogy az iqnulláknak és az értelmesebbjének is bejön. de csak a tömegízléssel nem érdemes érvelni, hiszen tudjuk, hogy mit esznek, mit olvasnak, milyen zenét hallgatnak a tömegek.
  • zetortraktor
    #8
    ", afflaccel ez lett az eddigi legagresszívabb és brutálisabb batmanfilm"

    ld. kinek mi kell. ez teljesen igaz. aki pedig ismeri a képregényt, annak ez öli meg, hogy előbb superman gyilkol (ez is wtf volt), majd pedig batman is öl, miközben kérdőre vonja supermant az ölések miatt.

    itt jön elő az, hogy ha felületes a néző, ha nem érdekli a moralizálás, ha neki elég a látvány, a robbangatás, a sötét hangulat , akkor szeretni fogja. (és a világon semmi gond nincs azzal, aki felületes, nem kell mindent túlgondolni). ha pedig valaki kiakad az ilyesmin és a karakterek szemen köpésének érzi, ha fun-t keres és nem kapja meg, az utálni fogja a filmet.
  • zetortraktor
    #7
    "talán a nézők jobban tudják , elvégre ők hozzák a bevételt."

    1. a bevételt nem az alapján hozzák, hogy kinek tetszik. a bevétel kulcsa a reklám, semmi más. hogy mennyire érdekli az embereket a film lehet valami bármilyen gagyi (nem mondom, hogy az), ha elmennek rá, akkor a siker adott. ennyi. ha a film bevétele a második hétre nem zuhan meg nagyon, akkor az jó reakciót jelent. ha a szokottnál jobban megzuhan, akkor az rosszat.

    2. 30%, 70%, tök mindegy. a lényeg az, hogy ha elolvasol egy pozitív véleményt, az lehet, hogy kritikusé, ha elolvasol egy negatívat, akkor az lehet, hogy fanatikus supermanimádó nézőé. és lehet fordítva. nem lehet egy nagy masszának kezelni ilyen csoportokat.
  • tibisan
    #6
    30% a kritikusoktól , 73% (nem 78, bocs) a nézőktől..nem kellene szőrözni rajta , de talán a nézők jobban tudják , elvégre ők hozzák a bevételt.
    a kritikusok meg annyit se értenek a filmekhez , mint akik a filmakadémián eldöntik ki vagy mi kapjon oscar-t . ( nem magunk ellen beszélek a saul fia miatt , de pl dicaprio más filmért is kaphatott volna már rég oscar-t )
  • petrov144
    #5
    A rottentomaton éppenséggel 30%. És imdb-n arról szólnak a hírek, hogy fake userek pontozzák fel, így áll 7,6-on.

    Persze van benne pénz, és sok millió dollár. Szóval nem olyan rossz az, mint ahogy most beállítják egy Zs kategóriás vacaknak, csak éppen a túlzott marketing miatt magas volt a léc. Azt meg leverte szépen. A lehúzó kritika nem az sg hibája, 5-ből 5 ilyen máshol is, Látványmozinak egyszeri szórakozásnak megteszi. Egyébként nem tudom, mért várnak el egy buta tipikus szuperhősfilmtől (brrr az Acélember) sztorit, meg kidolgozott jellemeket, értelmes motivációkat stb.
  • Montanosz
    #4
    nem igaz az állítás,mert én nem akarom látni, és mostanában a cikkírói gárda a béka segge alá süllyedt itt a sg-n
  • ddt500
    #3
    Most néztem meg. Egyáltalán nem lett gyenge.
  • tibisan
    #2
    talán a kockáknál , vagy azoknál akik nagy szakértői a dc világnak gyenge , de 78% a pozitív nézettség a rottentomaton több mint meggyőző , hogy beüljön a moziba rá az ember.. mi már megnéztük , és csak pozitívot tudok mondani mindenről..
    talán most voltam először , hogy úgy éreztem a trailer más szemszögből mutatja a filmet , teljesen másra számít az ember .
    aki batman rajongó az zabálni fogja a filmet , afflaccel ez lett az eddigi legagresszívabb és brutálisabb batmanfilm , a rendező előtt le a kalappal
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.03.26. 15:23:54
  • Gerysama007
    #1
    Habár én csak holnap fogom megnézni mégsem tartom számottevőnek az SG.hu-s véleményt mert az utobbi időben egyre több és több marhaságokat mondtak ami szöges ellentétben állt a valósággal. Vagyis ha szerintük rossz, nagy valószínűséggel a legjobb filmről lehet szó.