8
-
Venator #8 Én várom. WoTLK-ig játszottam, onnan kezdett szerintem romlani nagyon. Cata még hagyján, de pandák ?
A filmbeli szereplők nagyon a történet elejéről valók. Még WoW előttről. Úgyhogy ha bejön, lehet még belőle csinálni vagy 5-6 részt.
Persze csak akkor ha megcsinálják az orkok hangját rendesen mert gyalázat -
bdzsana #7 Én nem szeretném ugyanazt a filmben, mint a játékban. Nem feltétlenül kellene, hogy a játék főszereplői legyenek a film szereplői. Be lehetne mutatni teljesen új perspektívából a világot, például egy egyszerű katona szemszögéből.
Igazából én nem is Starcraft története miatt szeretnék látni vele egy filmet, hanem az univerzuma miatt, amiben játszódik.
https://www.youtube.com/watch?v=wIIKUpryl2Q -
Ender Wiggin #6 Nem vagyok Warcraft rajongó, nem tudom, ugyanez jár-e a fejében azoknak, akik igen, de én nem akarok Starcraft filmet, mert a megszokott karaktereknek más lesz a hangja, a fizimiskája, a személyisége. Hiába hívják őket Raynornak vagy Kerrigannek, teljesen más kapnánk, mint, amit megszerettünk a játékban... -
bdzsana #5 Azért egy Starcraft filmnek jobban örülnék, de végre ez is elkészült. Remélem nem cseszik el nagyon, mindenesetre a trailer nem váltott ki túl heves érzelmeket belőlem. Nem lettem libabőrös. -
aru #4 A szinkront kihagyom most is! :D Marad a jól bevált eredeti + felirat. -
Venator #3 A magyar szinkronhang majdnem tökéletesen ugyanolyan, mint az angol eredeti (bár az egy fokkal jobb). De sajnos az angol se tetszik, pl. Durotan hangja nagyon elcseszett.
Aki hozzászokott a Warcraft III és World of Warcraft ork hangjaihoz az néha szenvedni fog.
De ettől még megnézzük :-)
Utoljára szerkesztette: Venator, 2016.03.22. 10:59:24 -
Whysper #2 "26-túl" ? ,)
Amúg yköszi az infót. Jegyeket mikortól lehet venni?
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.03.22. 09:53:52 -
#1 Azon gondolkoztam az orkot hogy szinkronizálták?
Betettek 2 filctollat a szájukba és úgy beszéltek ??? :)