9
  • T2k
    #9
    A szomorú igazság az, hogy a W10M a jelenlegi állapotában egy foshalmaz. A felhasználói felület totál katyvasz 4-5 féle koncepció jelenik meg a felületen - plusz egy rakás totál koncepciótlanság bugyog föl a kanálisból itt-ott-amott -, ezt színesíti a brutál mennyiségű hiba és ha még ez mind nem lenne elég, akkor ott van egy rakat dolog ami eltűnt/nem működik/rosszabbul működik mint a 8.1-ben.
    Kedvenceim:
    - az új fényes Outlook Mail baszik rendesen küldeni az értesítéseket (nálam konkrétan semmit sem csinál ez ügyben, se rezgés, se hangjelzés se jelzés az értesítési központban, csak a csempén látszik hogy új üzenet jött, az is szarul)
    - Bing Vision, Bing Music eltűnt
    - A Glance képernyő szövegesen jelenít meg részleteket míg korábban az időjárás grafikusan mutatta az előrejelzést (ez így sokkal szarabb, a szöveg sokszor nem fér ki, persze csak ostobán levágja a végét)
    - A szerkezet érezhetően gyorsabban merül mint korábban
    - A csempéken az alapértemlezett betűméret hangyafasznyi lett, sokkal rosszabbul olvasható mint korábban, állítani nem lehet de cserébe a legtöbb csempe totál üresen tátong pedig bőven lenne hely nagyobb betűkhöz is
    - A People csempén mindenféle lófasz alak fotója is megjelenik, 8.1-ben legalább meg lehetett adni hogy mely account-okról ne szedje össze a fotókat, most baszik erre (legnagyobb megdöbbenésemre olyan exeim képei feljönnek akiknek már a nevére sem emlékszem , most majd dugdoshatom a készüléket nehogy meglássa az aktuális és rákérdezzen, hogy ezek meg kik )

    És mindezt több mint 3 hónaps csúszás után. Ez így fos.
  • dartois83
    #8
    Köszi, az alaphelyzetbe állítás tényleg segített! :)
  • tomboy013
    #7
    3 éves készülék, nem sok hasonló árú készülék mondhatja el magáról, hogy a 3. főverzió frissítés is telepíthető hack meg root nélkül és még működik is szépen. Nem értem egyesek mit várnak. Fogyasztói társadalomban élünk, örülj, hogy a MS legalább képes ennyire is támogatni a régebbi felhasználóit amit az androidos gyártókról nem nagyon lehet elmondani.
    ©dartois83: Nekem nincs ilyen gondom. Pedig HR-t sem adtam a telónak frissítés után. Próbálozz meg az alaphelyzetbe állítással.
  • dartois83
    #6
    Kész röhej viszont, hogy a fentiek alapján frissíted a 10-es verzióra és az Outlook Mailben és Calendarban, valamint a Kapcsolatokban egyszerűen nem hajlandó az Outlook-fiókot behívni a névjegyekkel, de a Google-fiókot igen. Miért?
  • bakkerman
    #5
    Felreertes ne essek nem vagyok kiehezve a 10-re,elegedett vagyok a 8.1-el,de szimplan ertetlenul latom hogy a 925 ennyire parkolopalyan van microfoséknal,pedig a valaha keszult egyik legjobb WP telefon. Az akksit leszamitva
  • tomboy013
    #4
    Insiderrel le tudod szedni ha nagyon akarod ugyanazt a verziót mint ami kiment hivatalosba. De az átlag jobban járt, hogy nem ment ki OTA. Tudom mennyire lassú azon a hardveren, van 920-am is. Aki nagyon meg akarja oldani annak ott az insider(nem bonyolult letölteni egy alkalmazást hozzá...), aki nem annak úgyis jó a 8.1 is. Ebből aztán végképp nem kell problémát csinálni.
  • bakkerman
    #3
    925 megint kimaradt...semmi baj,vegulis annak idejen amikor kijott a WP-s csucsmodellek kozott volt,mostanra meg telibe van fosva...de a 20 ezres szarok megkaptak a 10-et,korrekt
  • tomboy013
    #2
    Ebből a kijelentésedből tökéltesen látszik, hogy közöd nincs a témához. Mint a nagy átlagnak.
  • jkedzs
    #1
    halott. ne erőltessük.
    Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2016.03.20. 16:06:08