Kinyírták a legjobb scifisorozatot...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja. Én meg is ijedtem, hogy arról lesz szó...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Akkor te sem akarsz szavazni?
"nekik oldoklos verfurdo kell csak azt fogjak fel, hogy durr durr, robbanas nagymellu bena poenokkal. "
Mesélj,a legnézettebb sorozatokban hol látsz ilyesmiket? És vajon amíg sikeres volt a sorozat, amíg szimplán csak nyomoztak benne, miért volt olyan sikeres? Akkor sem volt benne vérfürdő.
"nekik oldoklos verfurdo kell csak azt fogjak fel, hogy durr durr, robbanas nagymellu bena poenokkal. "
Mesélj,a legnézettebb sorozatokban hol látsz ilyesmiket? És vajon amíg sikeres volt a sorozat, amíg szimplán csak nyomoztak benne, miért volt olyan sikeres? Akkor sem volt benne vérfürdő.
Pedig pontosan mindenkinek ugyanannyit ér a szavazata:
SEMMIT
SEMMIT
Itt az ideje,hogy egy dohanyzo, onpusztito, converse cipot hordo buta ecsethaju majomnak ne ugyanannyit erjen a szavazata, mint egy programozonak, vagy kornyezetvedo biologusnak esetleg allatorvosnak.
70 IQ alatti szerencsetlen majmoknak jo hogy nem tetszik nekik oldoklos verfurdo kell csak azt fogjak fel, hogy durr durr, robbanas nagymellu bena poenokkal. Buta amerikai lakossag.
A Firefly után már semmin sem csodálkozom
Nem csodálom. Amilyen irányba elvitték az eredeti elképzelést.
Azt hittem az Expanse a legjobb...:-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams