8
  • AcsMarci
    A fordítottjával az a gond, hogy ellenőrizhető. És ha ellenőrzik, akkor lebuksz.
  • zola2000
    Ugyanaz, ha egy nyílt wifin törik fel egy bank rendszerét, akkor is az elkövető a bűnös, nem az aki nyitvahagyott egy kaput.

A gond az, hogy fordítva is kijátszható a dolog: feltöröm egy bank rendszerét, nyitva hagyom a wifim, és azt mondom hogy biztos valaki más volt,
  • gforce9
    Ennyi erővel a vízmű is parázhatna, mert azt a vizet arra is használhatják, hogy embert belefojtsanak.
  • halaszlo
    Nem azt mondtam, hogy véd, csak azt, hogy paráznék. :)
  • kvp
    Nem a jelszo a lenyeg hanem az, hogy a netjuket megoszto cegek nem tehetoek felelosse a forgalomert ha a szolgaltatojuk hajlando volt tovabboszthato elerest eladni nekik. A szolgaltatok felelosseget mar korabban kizartak.
  • xido
    Ha beül valaki és elkéri,attól még elmolyolhat egy keményet a készülékén keresztül,mit véd attól egy jelszó?
  • halaszlo
    És mi van akkor, ha nem zeneszám letöltést, hanem egy kicsit keményebb bűncselekményt követnek el. Azért én paráznék ingyen wifi tulajként, hogy rajtam keresztül bárki bármit megcsinálhat...
  • gforce9
    De logikus a Sony....

- Elkövettek egy gyilkosságot.
    - Milyen eszközzel?
    - Késsel.
    - Honnan származik a kés?
    - XY háztartási bolt.
    - Pereljük be és büntessük a boltot!

Okos Sony. Vagy úgy gondolta, hogy mert ő egy marhanagy cég, rá más törvények vonatkoznak?