7
  • bunny
    Mondjuk ennek ellenére a Bond-ok mindig húzós nevek voltak :)
  • asgh
    Jaja én is azon agyaltam, hogy a Lara Croft karakterhez erősen hozzá tartozik a klasszikus női alkat, elvégre őt nem "LMBT kompatibilis" divattervezők, hanem bögyös barátnőről fantáziáló tini gamerek izléséhez tervezték.
    Szal én alapvetően birom Daisy-t és az SW7-et is szerettem a karakterével együtt, de ő egyszerűen nem Lara Croft.
    Egyébként ha a stúdiónak volna némi sütnivalója, akkor direkt noname szinésznőt keresnének a szerepre. A Lara Croft filmeket Lara Croft adja el, ahogy a James Bond filmeket is Bond maga, nem pedig valami bejáratott húzónév.
  • CRMessen
    Visszagondolva a régi szép gyerekkoromra, amikor a játékok kijöttek, a főszereplőnek van két tulajdonsága, ami - sajnos - Daisy-nél nincs elég. Bár, egy pus-up melltartó, vagy egy tehetséges CG artist csodákra képes ;)
  • cylonflatus
    Minden szerepet... te miről beszélsz, jóember? Ráadásul nyilván még csak castingra hívták, még nem az övé a szerep. De amúgy meg mintha nem lenne természetes, hogy valakit egy nagy film fölrak a térképre... teljesen magától értetődik, hogy ilyenkor fölértékelődik az ember ázsiója, hirtelen ismert lett, ezt pedig ki szokták használni. Az idő meg majd úgyis eldönti, hogy a 15percen kívül van-e benne több. A csaj meg egyébként teljesen rendben van, tehetséges, ügyes, bájos, vonzó személyiség.
    Nem is értem hol itt a probléma. Egy fiatal, kezdő színésznő, akinek kezd beindulni a karrierje, és kezdenek utána érdeklődni, egyre több castingra hívják - meghülyült a világ. Szerintem menj ki egy kicsit a szabadba, a friss levegőre, vagy szedj föl egy csajt, akit megdöngethetsz...
  • asgh
    Ez Harrison Forddal is pontosan igy történt az első Star Wars után, vagy Orlando Bloommal a Gyűrűk Ura után, stb.
  • ostoros
    Testalkat.
  • Ender Wiggin #1
    jajj ne... vazze ez a szerencsétlen nemrég még 2-számú meztelen hulla volt egy sorozatban, most meg minden szerepet neki adnának. Meg van hülyülve a világ.