Itt az Amerika kapitány 3 utolsó nagy előzetese - az új Pókemberrel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha reklámblokkolót használsz (pl Firefox Adblock...), esélyes, hogy blokkolja a videót... Kapcsold ki az oldalon, akkor megjelenik.
Na ez a jelmez már jobban hasonlít ahhoz hogy egy egyetemista varrja otthon, semmint egy giccses hálivúdi szar. De a szemösszehúzást én is furcsálltam. Oké hogy a rajzfilmekben szerepelt, meg a képregényekben, de csak mert egy ilyen maszk miatt nehéz érzelmeket bemutatni az arcon... De egy ilyen produkcióban fura.
Mondjuk vicces lenne ha csak pár pillanatig is, de szerepelne a Stark féle pókruha. 😊
Mondjuk vicces lenne ha csak pár pillanatig is, de szerepelne a Stark féle pókruha. 😊
Szerintem nem fos, csak nem nagyon van textúrája, és nagyon bénán húzza össze a béna "jelmezszemét". Azt is minek? Mi a rosseb volt az??? Mintha valaki utólag belekontárkodott volna a trailerbe Spídermannal...
De hol a videó? 😄
Ilyen fos CGI pókember még a régi játékokban sem volt... Lehet, hogy Ifj. Vezekényi Lacika csinálta Photoshoppal meg MovieMakerrel?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams