Robotportást tesztel a Hilton és az IBM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hilton-szintű hotelekben megszállás nem zárja ki helyi éttermeket és kisboltokat. A különbség egy apartmanhoz képest a szoba minőségében óriási (és az is vonzó, hogy akciósan a repjegyhez jár kedvezmény a szobaárhoz, ha megfelelő helyen foglalja az ember). Méltán 5 csillag, csak enni ne kelljen ott. Ugyanebben az országban 3 csillaghoz is volt szerencsém, katasztrofálisan szar volt. Eddig 16 ország kb. 75 hoteljében aludtam, de a Hilton (az a bizonyos Hilton) ott van az első háromban (csak egy osztrák és egy román előzi meg az én listámon). Az apartman teljesen önellátó szisztémája egyáltalán nem vonz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Aludtam már én is Hiltonban (London belváros), az egyik legsz@rabb hotel volt... még a kommersz Premiere Inn brit hálózat is jobbat nyújtott (ráadásul olcsóbban), mint az.
A minibár szenzorára nem emlékszem. :-)
Ha holiday, akkor az apartmanokat preferálom, helyi éttermekkel, kisboltokkal.
A hotelkaja igénytelen, az amcsi és angol turistáknak készülő egyencucc.
A hotel éttermei pedig, ha jók, irtózatosan drágák. Míg mellette ugyanaz illetve jobb minőségben, olcsóbb és jobb a hangulat stb..
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.03.11. 15:02:51
A minibár szenzorára nem emlékszem. :-)
Ha holiday, akkor az apartmanokat preferálom, helyi éttermekkel, kisboltokkal.
A hotelkaja igénytelen, az amcsi és angol turistáknak készülő egyencucc.
A hotel éttermei pedig, ha jók, irtózatosan drágák. Míg mellette ugyanaz illetve jobb minőségben, olcsóbb és jobb a hangulat stb..
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.03.11. 15:02:51
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem viccelek. Azért nyitottam ki, hogy a saját szendvicsemet berakjam és közben elmozdultak a dobozos piák. A rakás tetején van egy szenzorlap, ami azonnal ráterhel a számlára (a tévén megnéztem a kontót - jól tettem -, mert ha nem teszem, akkor fizetni kellett volna az el nem fogyasztott cuccért is). Egy telefon a recepcióra és stornózták a tételt. És hogy miért szarozik az ember egy nyomorult szendóval, ha már a Hiltonban alszik? Mert az adott szobaárakhoz nem jár semmilyen kaja, a szokványos rántotta reggeli fejenkén 30 dollár, ami már tényleg a lehúzás teteje...Egy reggelire még elmegy (bár két személyre már 60 dollár, ugye), de mikor az ember 7-8 napot marad, akkor kész vagyon. Pl. ennyiből normális autót lehet bérelni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ez inkabb csak PR, mivel pont a hilton nem szorul ra es egy jobb mobiltelefon is ugyanugy tud valaszolni ezekre a kerdesekre. Viszont bemutathato, hogy ok most ujitanak. Alapvetoen egy atlagos olcso japan automatizalt szalloda mar kozel 3 evtizede igy mukodik, csak tobbnyire nincs hozza aranyos robot, meg eloszavas kerdesre valaszolo MI, csak kb. egy italautomata szintjen mukodo gepi portas. Celnak az is megfelel, ezt a szintet tudjak majd a jovoben tovabbfejleszteni, tehat a technika egyarant segithet a low end oldalon az emberek kivaltasaban, mig a high end oldal foleg PR es vendegszorakoztatasi celokra hasznalhatja.
Tényleg, a pénzemért, amit a Hiltonban hagynék, minden vágyam lenne egy ilyen artudituval társalogni. Köszönöm a divatos tech külsőbe öltöztetett fillérb*szást!
Jól jött volna egy ilyen, ha elmondja, hogy ne nyissam ki a minibárt, mert az is pénzbe kerül, ha csak körbenézek benne...