9
  • tomboy013
    Már akinek. Nekem egy 920-on, 630-on, 650-en és egy 930-on semmi gond a stabilitással.
  • T2k
    Azért még sok víz le fog folyni a Dunán amíg ez igaz lesz.
  • T2k
    Hogy minden szempontból ezerszer jobb az biztosan nem igaz. Jelen pillanatban pl. a stabilitás szempontjából nézve rosszabb.
  • tomboy013
    Maradhatsz 8.1-en, kérdés hogy érdemes-e? Az újabb alkalmazásokhoz már úgyis W10 fog kelleni.
  • Mozes
    Semmi baj nincs a Windows 10-el, folyamatosan használom, semmilyen olyan hibája nincs ami zavaró lenne. 2 hetente újra kell indítani, mert valami frissítés kijön azt annyi. Aki munkára is használja a telefont, vagy leginkább arra (levelezés, naptár, stb..) ennél jobb OS nincs, agyba főbe ver mindenkit....csak ajánlani tudom. Aki meg alkalmazásokat akar agyba főbe, az meg vegyen mást....nekem az alap alkalmazások vannak rajta és azok tökéletesek...
  • dartois83
    Lumia 640 XL-re lesz, remélem jól fog működni vele. Az asztali Windows 10-el is csak annyi bajom szokott lenni, hogy időnként a menüsor alul semmire nem reagál, újraindítás szokott segíteni. Ezt a háttérben folyó frissítések okozhatják?
  • Gauge
    Nyugodtan felrakhatod. Ezerszer jobb, mint a win8.1. minden szempontból.
  • dartois83
    Korábban érdekelt volna a Windows 10-re történő frissítés, de nem hallottam jó véleményeket róla. Csak abban az esetben jöhet, ha legalább olyan stabil lesz, mint a Denim.
  • Skylake
    Ugye nem automatán fog felmenni a telefonokra? Ugye én mint user, aki fizettem a készülékért, eldönthetem, hogy telepítem vagy sem? Mert ez alapvető lenne.