45
The Sinking City
-
#45 Nyugi Series X verzió még mindig nincs, a backwards compatible változatot tudod csak megvenni. Legalább PS5-re optimalizálták ... -
hunbalee #44 The Sinking City visszatért a steam-re -
hunbalee #43 PlayStation 5-re is megérkezett a The Sinking City
Már lassan mindenhova csak steamre nem -
#42 Várom itt bundleba nagyban, aztán észre se vettek lekerült a boltokból..
Ezért tűnt el a The Sinking City a digitális boltokból
-
fluency #41 Néztem gameplayt és nekem is az jött le, amit írtál, hogy az atmoszféra jó és a grafika is, de az akció az valami rémes, meg néha vontatottnak éreztem a párbeszédeket. Ha le lesz akciózva lehet behúzom. De én jelenleg a Stygian Reign of the Old Ones-t várom. Az mondjuk teljesen más koncepció. :) -
#40 Pár óta utáni benyomások:
- a játék leginkább egy point and click kalandjátékra emlékeztet, az egyes küldetések lineárisak, vadászol tárgyakra, bizonyítékokra, nyomokra és a végén öszerakod őket (kb mint egy régi Lucasarts kalandban az egyes tárgyakat, egymásra pakolva), amíg tovább nem enged a játék,
- akció felejtős.
Lényegében a készítők előző játékaira, a Sherlock Holmes játékokra hasonlít a leginkább. Az atmoszféra viszont ott van, nekem jobban bejön, mint a CoC. -
VladimirD #39 Ne már,ez most komoly. Azért mert egy szarul sikerült játék egy témát dolgoz fel, akkor valószínűleg egy másik fejlesztőcsapat, de ugyan azt a témát feldolgozó játéka is szar lesz? Ez most komoly, vagy mi van itt most? -
#38 Ilyen lett a játék az első kritikák alapján -
#37 Pár percet belenéztem. Hát, open world, kb GTA (light) Lovecraft, ami jobban hangzik, mint a valóság. A grafika közepes, semmi egetrengető, a szinkronok viszont nagyon jók. Atmoszférához kell még pár óra, hogy megítéljem.
Inkább nyomozós játék, mint a gyártó Sherlock Holmes játékai meg picit talán mint a Vampyr volt. A lövöldözés benne eléggé gagyi, rossz az irányítás, nyilván nem az akción van a hangsúly.
Teljes árat nem ér meg. Sale-ben nagy kedvezménnyel talán. Ha valaki szereti Lovecraftet. Egyelőre nem annyira sétaszimuláció, mint a CoC volt, de ez majd még elválik. -
JonasSandor #36 Mindkettő lovecraftos game. -
VladimirD #35 Ismét csak adott a kérdés, hogy a kettőnek mi a bánat köze van egymáshoz? -
JonasSandor #34 Csak mert a call of chulchulu se lett jó, sétaszimulátor lett abból is. -
Xsillione #33 A törés sebessége és a játék minősége közt mi a kapcsolat?
Az egyik attól függ, milyen védelmet használnak, ami ha nem a legjobb (és legdrágább) akkor érdemben teljesen felesleges is (és azok is egyre kevesebbet segítenek), innen egy egyszerű gazdasági számolás a kérdés, mennyibe kerül a védelem, és mennyi a kalózkodás gazdasági mérlege (szvsz egy jó játék esetében ez pozitív, rossz játék esetében meg leszarom.) A minőség meg próba vagy videok alapján eldönthető. -
#32 Az hogy ki mikor töri semmi köze ahhoz ,hogy a játék milyen.
Metacritic 73% eddig 21 review alapján
Mivel nincs steam release csak 1 év múlva így ha érdekel user review torrenten nézelödj,mert epic szarába nincs semmi -
JonasSandor #31 Ezt rohadt gyorsan 2 nappal a megjelenése előtt törték, ilyen szar játék lett ez is? -
#30 Launch traileren a The Sinking City
-
#29 Itt a The Sinking City első órája. -
#28 E3 2019 Újra mozog a Sinking City -
#27 The Sinking City - öltönyben is harcolhatsz a csápos szörnyek ellen -
#26 The Sinking City - új videóban nézhetjük meg a játék egyik misszióját -
#25 15 perc kalandozás a The Sinking City birodalmában -
#24 The Sinking City is Now an Epic Store Exclusive...avagy 1 évig a steam-nek kuss a neve! -
#23 Csak júniusban jelenik meg a The Sinking City? -
#22 The Sinking City - ilyen lesz a nyomozás -
#21 The Sinking City - várhatóan csúszni fog a megjelenés -
Anonymusxx #20 Én is egy pár éve olvastam Lovecraftot, de nagyon unalmasnak találtam, el is adtam a könyvet... -
VladimirD #19 Az a gáz, hogy Lovecraft és a "lovecraftian" filmek, játékok, nagyon messze állnak egymástól. Eleve Cthulhu ítosz nem egyenlő Lovecrafttal. Van egy sorozat az egyesület oldalán, szépen lassan csepegtetik, rendszeresen jön ki új része: http://lovecraft.hu/category/cthulhu-mitosz
Az, hogy meg nem tetszenek a munkái, az ugyebár egyéni ízlés kérdése, simán érthető. -
Samurai84 #18 Érdekes ez a Lovecraft. Most kezdtem el angolul olvasni a műveit, de eddig számomra érthetetlen mit szeretnek rajta annyira. Kicsit túlértékeltnek tartom, de ez csak egy magányvélemény. Mondom ezt úgy, hogy imádom az összes olyan filmet, játékot ami "lovecraftian".
-
VladimirD #17 Hogy miért fontos Lovacraft, érdemes megkéredzni őket: Magyar H. P. Lovecraft Társaság -
#16 Miért olyan fontos Lovecraft? -
#15 Ennyit javultak a The Sinking City animációi -
#14 Megkapjuk a pályaszerkesztőt -
#13 The Sinking City - a történetmesélés, mint művészet -
#12 -
#11 GC 2018: The Sinking City - gameplay kommentárral -
#10 Így változik a The Sinking City időjárása -
#9 Befutott egy új gameplay Trailer
Ez pedig az E3-as Trailer ,mert látom a link már nem elérhető -
#8 E3 2018 Gameplay
"Aki idei premierrel számolt, csalódni fog: a H.P. Lovecraft műveiből építkező detektívjáték premierje csak jövő tavasszal várható. Egészen pontosan 2019. március 21-én kerül a boltokba a The Sinking City PC-n, Xbox One-on és PS4-en." -
#7 E3 2018: Fedezzük fel a The Sinking City titkait! -
#6 The Sinking City - képeken a lovecrafti borzalom