Berlin - internet a raboknak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ha ebben a szobában kéne leélned az életedet erősen másképp gondolnád.
-emberijog vagy hisztizünk! moderneurópaiértékrendkultúrkör™ !
"És Breivik magyar csöves? "
Nem, norvég tömeggyilkos. Viszont a pecója jobb, meg az orvosi ellátása is. Mert emberijogok!
Nem, norvég tömeggyilkos. Viszont a pecója jobb, meg az orvosi ellátása is. Mert emberijogok!
Abszolút egyetértek, hogy különbséget kell tenni a megtévedt, de "használható" emberek között (itt valóban belefér a könyvtár, edzés, képzés, internet), meg azok között, akik ötszörös visszaeső, erőszakos, 80-as IQ-jú pszichopaták. Az utóbbiakról sajnos le kell mondani, és nem kell rájuk túl sok erőforrást pazarolni.
És Breivik magyar csöves?
Konkrétan Breivikkel mondjuk sok magyar csöves cserélne...

Egy bűnözőt nem elég büntetni. Arról is tenni kell, hogy ne legyen visszaeső. Én mindenesetre szívesebben találkoznék szembe az utcán olyan rabbal aki börtönévei alatt a könyvtárat látogatta és tanult, mint olyannal, akit válogatott megalázásokkal és kínzásokkal törtek meg és se jövőképe nincs, se vesztenivalója.
A büntetés és a társadalomba való visszaszoktatás között meg kell találni az arany középutat, de szerintem az, hogy tanulhatnak és munka után nézhetnek teljesen belefér.
A büntetés és a társadalomba való visszaszoktatás között meg kell találni az arany középutat, de szerintem az, hogy tanulhatnak és munka után nézhetnek teljesen belefér.
Ezt mindenki csak addig mondja, amíg be nem varrnák. Az, hogy van korlátozott net hozzáférésed nem jelenti azt. hogy egész nap azt csinálsz, amit akarsz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Lassan már tényleg megéri bemenni, nem kell tenni semmit, csak élsz király módjára.