Mac számítógépeket támadnak, hangüzenettel érkeznek a zsarolóvírusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt akarom magyarázni, hogy 20 év múlva ez a technika avétos lesz, az adatokkal együtt.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Akkor is felmegy a program?
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
ha te mondod. Neked az egyetem volt a gáz az optikaival, nekem meg közel 100GB szállt el egy pillanat alatt mert a vinyó egy óvatlan mozdulat miatt landolt a földön és a vinyó tengelye nem bírta a lassulást. Azóta csak optika. Megfelelő helyen tárolva, meg felelő minőségű anyagra dolgozva nem fog elszállni olyan könnyen a cucc. De a fontos adataim (családi képek) magneto optikai lemezen vannak, amiről soha nem fog elszállni semmi. Az elmúlt közel 24-25 évben túl sok adatom semmisült ami a klasszikus mágneses tárolókon volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A USB Pendrive és egyszeres HHD backuppal még nem volt adatvesztésem. Izé...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: mortep, 2016.03.08. 15:28:15
Egyébként mennyi az esélye annak, hogy leejtem miközben bedugom az USB kábelét meg kihúzom? Nem sok. Persze ez is kivédhető ha kettő backup lemezed is van, mert hogy van, a fotóim miatt 😊
Én MO-ra csinálom a fontos backup-okat. Esetleg szalagra. Azon is elfér jó pár száz giga. Csak mondjuk kicsit lassú. De ez backup esetén másodlagos.
Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2016.03.08. 13:22:24
Elég ha a gép fertőzött és bedugsz egy pen-t, jó eséllyel az is titkosítva lesz.