10
  • Vargagy
    #10
    Ezek szerint nem, de akkor miért nem jelent meg a hozzászólás? Borzasztó egyszerűt kérdeztem: Tulajdonképpen mi a film címe: Félvilág vagy Félhomály.
  • Vargagy
    #9
    Ki vagyok tiltva a fórumról? 3 napja írtam egy hozzászólást ehhez a cikkhez, de azóta sem jelent meg :-(
  • SlickAdam
    #8
    +1
  • zetortraktor
    #7
    Íme, az ember, aki fiatal színésznős interjúkat néz egész nap, és utána a fiatal színésznők filmjeit.

    Igen, ez ritka nagy baromság, de pont abból látszik, hogy segget csinálsz a szádból, amit mondasz. Mert ha még lenne is fogalmad mondjuk a fiatal magyar színésznőkről, arról végképp nincs fogalmad, hogy milyenek valójában. Még akkor sem, ha egész álló nap bulvárt nézel (mert ehhez nem elég csak Blikket olvasni), hiszen a fiatal színésznők, főleg itthon, eleve nem szerepelnek a bulvárban.

    Dettó ez a helyzet a nem magyarokkal. Persze ha tudod, hogy mondjuk milyen Lovas Rozi, Hannah Marks vagy Jessica Sula személyisége, akkor nem szóltam.

    (A 10-20 millióból pedig az látszik, hogy mennyire a múltban élsz. Mikor keres ma egy nő, főleg egy fiatal színésznő ennyit?!)
  • Angelus1991ster
    #6
    Döbrösi Laura a példa rá, hogy van Isten! Gyönyörű lányt csak is ő teremthette.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oké ez elég beteges tőlem, de egy tünde a lány.
  • Ender Wiggin #5
    "picit mintha minden szerepében Kovács Patrícia lenne és nem az a karakter, akit éppen alakít"

    Hát ez az! A fiatal színészek 90% (legyen magyar vagy külföldi) pontosan ennyit tud. Saját magát alakítani. Ugyanúgy gesztikulál vagy beszél egy interjú alatt is, mint, mikor "színészkedik". És hollywoodban ilyenért 10-20 milliókat meg oszkárt is adnak...
  • ElNano
    #4
    Elhiszem, hogy ez egy érdekes film lehet, de sajnos ez a nő számomra valami hihetetlen módon taszító, egyszerűen irritál.
  • Tinman #3
    Kár, pedig Kulka hozza a szokásos pro szintet, Gryllus nekem soha nem volt a kedvencem, most se lett az, de elismerésre méltón alakít.

    Kovács Patrícia egy érdekes kérdés. Megértem, aki nem kedveli, megértem aki szereti, én valahol a kettő között vagyok. Nem tartom rossz színésznőnek, de nekem az a bajom vele, hogy picit mintha minden szerepében Kovács Patrícia lenne és nem az a karakter, akit éppen alakít. Persze a karakterek, akiket megformál hatnak rá, de továbbra is kissé túl K. Patríciás az eredmény... talán túl erős a személyisége.

    Döbrösi Laura meg kb. minden filmben amiben játszik ügyeskedik... nem pro, nem tökéletes, de jó úton halad.

    A filmnek pedig van egy igazán egyedi hangulata... nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, aki képes előítéletek nélkül leülni egy hazai film elé.

    Ja és nézzétek meg az Aranyélet (8 részes) hazai sorozatot, mert az is remekre sikeredett.
  • ElNano
    #2
    Ez a nő ezzel a teljesen debil fogyatékos, vizenyős nézésével valami iszonyat. Egyértelműen elriaszt a film megtekintésétől, pár másodperc is elég belőle egy képen, nem hogy egy egész filmen át elviseljem...
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.05. 20:26:34
  • Tinman #1
    Nekem nagyon bejött. Simán dobnék rá egy 7.5/10-et, ami abs. nem rossz.