4
 • scarabeus86
  #4
  Nagyon jó lesz, ha kikapcsolhatatlanul zabálni fogja a sávszélt és a procit, nehogy már pihenhjen kicsit a gép, ha a user magára hagyja...
 • end3
  #3
  "Az új részleg munkatársai folyamatosan hozzáférhetnek a biztonsági szakértők, az adatelemzők, a mérnökök, a fejlesztők és a programmenedzserek bejegyzéseihez és munkáihoz." - gondolom, a Win10-et megismerve, mint minden máshoz is, de szerencsére a fizetésüket az egész világon nem feltétlenül kell finanszíroznia.

  Ha immunizálnak minden file-t a felhőben, és az aláírás-kulcs változásnál már "szögeli" is be a rendszer működését, a legközelebbi "döntésig". Mivel a folyamatos fejlesztői munka, azaz a "rendszer-gyúrás" nagy mennyiségű változást generál, ezért mondjuk, a párszáz millió Windowsból kiépített "cluster" MI-jének lesz dolga. (A felhasználó meg, talán kávészünetben, kap naponta 5 percet a saját gépének használatára. - Azaz, a fejlesztők szemléletmódja továbbra is az, a lokálisan felmerülő problémákat nem helyben, az operációsrendszerben kell lekezelni, sokkal jobb a világ túlsó felén...)
 • TokraFan
  #2
  A W10 mindent felismer, leginkább a használóját. Egy mocsadék kémszoftver az egész...
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.05. 10:33:43
 • Skylake
  #1
  Azért persze ne felejtsük el, hogy az ilyen nagyformátumú varázslás is csak arra hatásos (elsősorban), ami már ismert kártevő. Szóval ez sem az a csodafegyver lesz, aminek hatására inenntől többé nincsenek vírusok. Az MS gyakorlatilag semmi mást nem csinált, min elővette és továbbpolírozta (a bohócot) azt a működésmódot, amit többek közt például az Immunet-nél elérhető bárki számára.