6
  • Frank99
    #6
    ott a válasz a commentemben...

    :-)
  • Frank99
    #5
    mall.hu

    nézzétek meg az utolsó 2 éves beszámolóját.
    már 4 miiliárd körüli veszteséget termelt.
    Kinek éri ez meg, ki finanszírozza ezt, és milyen céllal? Vizsgálnák inkább azt (pl. NAV komolyabban) hogy azok a cégek, akik jóval alacsonyabban adják -jellemzően 10-15%-al olcsóbban, mint amennyiért egyáltalán a kiskereskedő meg tudja venni a nagykerben pl. a számtech-árut, az hogyan csinálja? Szloválkia, adócsalás, mert máshogyan nem. A sok fillérb*szót meg nem érdekli, hogy normális online és offlinekereskedőket ölik meg azzal, hogy ezektől vásárolnak.
  • mrzed001
    #4
    Ugyan, mind a három nagy kolosszális elqrásaival tele van a homár. Valamiért ez az a szektor, ami az ügyeskedő kereskedők nagy kedvence. És marad is, amíg át nem írja egy tisztességes kormány a szabályozást és kapnak gigabüntetéseket cserébe.
  • Tinman #3
    A webáruházak egy része a hazai disztribútor nagykereskedelmi nettó árért adja kisker bruttó a terméket.

    Azt szeretném kérdezni, hogy ez, hogyan lehetséges? Azt szeretném kérdezni, hogy miért szinte pontosan 27%-os megmagyarázhatatlan különbség vannak ilyen esetekben?
  • BCs design
    #2
    az államnak az lenne a munkája, hogy a hatalmas cégeket leszabályozza, mert enélkül a rendszer nagyon durván abba az irányba megy, hogy a vagyon és a piac nagyon nagy része egy nagyon szűk kézben van, ami azért rossz, mert akkor rendkívül nagy lesz a munkanélküliség, szegénység, nyomor, nagyon rossz lesz az emberek egészségügyi helyzete, egyszerűen nem lenne szabad megengednie az államnak, hogy egy emberhez több tucat nagy cég vagy kis cég tartozzon, mert ez brutálisan megöli a versenyt, persze nem csak a cégek száma számít, hanem hogy mekkorák, az államnak azt is korlátoznia kell hogy egy vagy pár darab nagy cég az adott piaci szegmenst ne tudja leuralni, mert képtelenség versenyezni velük
  • csizo
    #1
    Milyen szép eDigital reklám. A "nyilván sokkal gyorsabban intézkedik szemben a Mall.hu-val", az egy egyéni elképzelés. Minkettőről lehet ezzel kapcsolatban jó és rossz tapasztalata a vásárlóknak.
    Egy hűséges Mall dolgzó