3373
-
#2050 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.22. 15:28:40 -
#2049 Ez tök jó, hogy lehetett, meg most is lehet, de ha már régi probléma akkor elég gáz ha azóta se kezdtek vele semmit. -
#2048 korábbi forzákban is lehetett ügyesen setupolni, bár ekkora difik nem rémlenek (értsd: már a rajtnál ugy huz el, hogy esélyed nincs utolérni...), de lehet csak mák h nem futottam bele (pl gugli app store-ban van forza setup kalkulátor, mit hogyan érdemes/kell állítani bizonyos eredményekhez - sose használtam, mert nemérdekel/ugyse értek hozzá) -
#2047 Ez nem cheat. Már volt róla szó. Egy D-s autó feltuningolva B-re sokkal gyorsabb, mint egy gyárilag B szintű autó. -
#2046 Ez nem cheat, ez "clever use of game mechanics"... ezért írom, hogy némileg át kellene gondolniuk a dolgot.
De tartok tőle, hogy pont leszarják. -
#2045 van cheat a szarráenkriptált, szupervédelmes winsztór játékban? -
#2044 Sürgősen át kellene gondolniuk a készítőknek online versenyeken az autók kategóriánkénti besorolását, mert talán az A még oké, de B,C,D osztályos versenyeken már mindig van pár nyomorult amelyik beszerel valami Klingon térhajtóművet az autójába és gyakorlatilag az első 100 méteren rád ver 5 másodpercet. Igaz, hogy általában egy kanyart már nem tud bevenni, de ott hiába éred utol ha kigyorsításon úgy hagy állva, hogy elszégyelled magad.
Kurvára lelombozó... :((( -
stalker001 #2043 Nálam már off a játék sajnos, várom szeretettel a TDU3-at... -
#2042 -
#2041 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2039 Ahhm, közben irtam a supportnak is...
Mert be akarom gyűjteni most az összes autot ami csak létezik, meg fotozni is akarom az összeset. :)
Egyébként most lett meg a 100 csillag a hegyen, megcsináltam a végső versenyt is, már csak a maradék csillagokat kell beszerezni. -
#2038 elméletileg senki se kapta meg a Subaru-t, remélhetőleg hétfőn javítják -
#2037 Nemtudom valaki másnak is bugos a mostani forzatlon? Megcsináltam mindegyik feladatot, és a 15 verseny rally monsterrel, amire a subarut adja, az a játékban olyan, mintha nem lenne meg, autot se kaptam meg, viszont az achievmentet megkaptam érte... -
#2035 De nemis nevezném ezt játszhatónak, szoval mit is a lényeg? :) -
#2034 -
#2033 Ez így tök élvezetes lehet.. :| -
Futocsiga84 #2031 megy az update töltsétek bátran 1,5 valamennyit szed le :-) -
#2030 Ja az az "új" DLC :D -
#2029 Én azt vettem észre, hogy a 90 fokos fordulás csak az animációra vonatkozik (belső nézetben). Ha külső nézetben vagyok akkor tisztán látszik, hogy ha 90 fokon túl fordítom a kormányt a kerék is fordul tovább, és a tényleges vezetésnél is így van. (Logitech G27).
"Érdekes" hogy mennyire szeszélyesen viselkedik a játék, nekem pl az updatekkel vannak rendszeresen problémáim...
Szerk: épp most tölt egy másfél gigás csomagot, ezzel (kopp kopp) eddig minden oké :D
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.01.06. 20:35:21 -
Jonesy73 #2028 Nem hiszem el, hogy az XBOX változatba bele tudták tenni azt a menüpontot, amivel lehet állítani az elfordulás szögét, a PC-s változatba meg nem. Megpróbálok írni ezügyben a fejlesztőgáárda helpdeskjén, hátha... -
#2027 Nekem Logitech MOMO-m van. Az is támogatott. KB 2cm-t forditom jobbra vagy balra és már teljesen eltekerte a kormányt. Tudtommal nem tudok semmit se csinálni vele. Nem is használom így. Apexbe sem használta ki a teljesen 240fokot de ez röhej volt. Bármit állítottam a beállításoknál semmi sem történt szóval feladtam. Nem hinném hogy lehet csinálni valamit vele. De ha igen arra én is kíváncsi vagyok. :) -
Jonesy73 #2026 Sziasztok, üdv mindenkinek! PC-n játszok - illetve játszanék - ezzel a gyöngyszemmel. Van is hozzá egy Logitech G920 remek kis kormányom, melyet támogat is a játék, egyvalamit kivéve: az elfordulás szögét nem tudom szabályozni a beállításokban, alapból pedig csak 90 fokot enged, azzal túl érzékeny, élvezhetetlen. Próbáltam a Logitech Gaming Software-ben is beállítani, de a játék minden egyes fájlja hozzáférésvédett, így nem tudok profilt sem létrehozni hozzá, sőt, az alapértelmezett profilt sem veszi figyelembe. Lehet erre vmi megoldás? -
:O -
#2024 Hétvégén nem akarunk krúzolni egyet? Még nem voltam egyen sem lenne kedvem rá :D Mit tudom én lenne GrandTour témájú és olyan kocsikkal lehetne jönni amik voltak a GT-ben(csak egy ötlet). -
#2023 -
#2022 De ezt sem értem miért, én is tv-n játszom, és megy minden mód. Ok, ez egy zsír új idei SUHD, nemtudom, az előző is tudta a full rgb-t -
#2021 Persze YC is jó, lényeg, hogy ne limited legyen. Mert ugye NV a TV-k miatt alapbeállításként arra állítja. -
CamelX #2020 Köszi, ez utolsót az előző kártyámon megcsináltam, de most valahogy kimaradt :D na így majd megnézem. Nekem is SSD-n volt amúgy. Annyi lehet még hogy nekem ultrawide-on van, 2560x1080. -
#2019 Nekem i5 4670k, gtx1070 meg 16 giga ram, a proci 4,4-en a ram 2133-on, és 1080-p minden fullon viszi, msaa-t veszem 2x-re, de mostanában 4k-ban tolom, természetesen msaa kikapcs, és mindenhol tükör, surfersben viszont csak 1080p-ben, de most ugyis blizzard megy, ha megy.
kimeneti dinamika tartomány meg sztem inkább YCbCr444, persze ez kijelzőtől is függ. -
#2018 Ugyanilyen gépem van és mindenhol 60-100 fps között fut (egyetlen különbség lehet talán, hogy nálam SSD-n van). Párszor írtam már a tuti beállítást: nvidia experiencben nyomsz egy optimalizációt, majd játékon belül egy fokozattal leveszed a static és dynamic geometry-t és repülnie kell a játéknak. Vsync és fix 60fps stabilabb képet ad, az opcionális.
Továbbá Nvidia Control Panelen a Display->Change Resolution menü alján az Output dynamic range-et állítsd full-ra és színeid is lesznek a monitoron:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.05. 19:01:39 -
CamelX #2017 Van rá valami trükk (vagy a mostani update már javította?...) a Surfer's paradise-nál történő extrém belassulást? Most raktam össze év végén egy gépet (GTX1070, i5 6600k, 16gb RAM) és mindenhol atomstabil 60 FPS ultrán (kivéve dynamic/static geometry, ami high), kivéve a Lagger's paradise, ami elkeserítő 35-50 FPS
Kapott is egy instant del-t, de hiányzik néha csapatni vele... minden más olyan szépen fut, de ez elég bosszantó... -
#2016 Hát mivel elkúrták az update-et, így még megkell várni míg kijön, ami tartalmazza majd az utókat. Ugyanis ha ultimate-ed ha simád van letölti, de használni ugye csak carpass-el lehet, többekközt azért is, hogy online lásd a másikat akinek dlc autója van. -
Futocsiga84 #2015
MikX: és akkor lesz elérhető majd a rockstar car pack?
annak nem kéne benne lennie ha az Ultimate van meg?
store-ba azt írja hogy már beszerezve.
........nem értem :-)
ezt tényleg így elkúrták vagy nálam nem jó valami?? -
Futocsiga84 #2014 OK köszönöm a válaszokat.
akkor watting van :-) -
#2013 Jelenleg pc-n ez a legújabb, majd ha javították, akkor jön patch, és jön a január autopakk -
Futocsiga84 #2012 35-ös verzió van fent :-) -
#2011 Ha a 37-es verziód van most, akkor nem lehet máshogy megoldani, vissza kell raknod a 35-öst, különben a profilodat kockáztatod.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.05. 12:55:37 -
Futocsiga84 #2010 na nehogy újra keljen rakni..... most csináltam nemrég :-(
más megoldás nem létezik ha esetleg várok még egy két napot lehet megoldják vagy ez már végleges?
:-)
-
amikkamakka #2009 Pontosítanék, uninstall volt az előző verzió és úgy töltöttem le újra.