1
  • Macropus Rufus
    #1
    "a fedélzeti rendszer az összegyűjtött személyes adatokat észrevétlenül megosztja minden olyan oldallal, amelynek a címe a beépített RSS-olvasó adatbázisában szerepel."
    és milyen kapcsolaton keresztül? Mert gondolom valamivel kapcsolódnia kell a nethez.
    Feltételezem mobil. Akkor kell egy előfizetés is. Vagy ez benne van a kocsi árában kvázi grátiszként? És ki fizeti az adatforgalom utáni díjat? Stb.stb.
    Ezt a legkönnyebb blokkolni: nem kell mobil kommunikáció a vasba. Mert kinek mi köze van hozzá, hogy a kocsi mikor mit és miért csinált? Ha a szerviznek kell az adat akkor majd ő kiolvassa a check kompjúterrel. Oszt ennyi.
    Amúgy ez tipikus (és most vonatkoztassunk el a kocsitól): minden lófaszt a netre kell kötni mert az a trendi, de a biztonságot már magasról leszarják. Lást pl. smart tévék.
    Szánalmas egy bagázs. És ha jelez valaki, hogy gond van akkor megy a sunyítás. Le tiltjuk a funkciót de niiiiiiincs gond vele. Akkor a halál faszáért tiltják le, ha nincs gond vele? :o Tehát nem elég, hogy sunyiskodnak még hazudnak is. Így kell ezt csinálni kérem. A régi idők japánjában egy ilyenért minimum 10-20 új bánta + 2-3 harakri is volt. Most meg....?