16
  • ostoros
    Oké.
    "A Saul sem kapott olyan sok direkt reklámot."
    Bizonyítsad! Ha képes vagy rá, akkor van miről beszélnünk. Ha nem, akkor nem.
  • Dynamic
    Vagy csak az van, hogy nem tudsz konkrétumot írni, inkább mellébeszélsz, és kényelmesebb azt mondani "úgysem értenéd". Egy hosszabb párbeszédből talán leszűrhető lenne, hogy meggyőzhető vagyok-e, de én egyetlen kommentet írtam, és még csak el sem indult el egy párbeszéd. Akkor mégis miből gondolod, hogy nem fogadnám el, amit mondasz? Honnan veszed, hogy nem érteném azt, ami el sem hangzott? Mindegy, hagyjuk.
  • ostoros
    Érvelni? Annak aki a valóságot nem látja?
    Na is haragudj, de akkora orbitális baromságot írtál, hogy arra nem lehet mit válaszolni. Mintha egy barlanglakónak magyaráznám a szépirodalmat, vagy egy vaknak a színeket.
  • Dynamic
    Most írjam, azt, hogy neked meg büdös a szád? Érvelni is tudsz okoska vagy csak automatikusan ellenkezni? Képeket én is tudok linkelni.

ostoros: ugyanez rád is.
  • ostoros
    Igaz, szerencsére akad kivétel is.
  • Aldo Moro
    A Sacra Corona nekem tetszett
  • ostoros
    Ez így van.
  • Ender Wiggin #9
    Nézhető film a magyar történelemről utoljára a 60-as években készült...
  • ElNano
  • ostoros
    Nem igaz.
  • Dynamic
    A Saul sem kapott olyan sok direkt reklámot. Azt a sok reklámot, amiről te beszélsz, a siker és a díjeső hozta magával. Egyébként vicces, hogy a Saul kapcsán állandóan felemlegetik a Lovasíjászt is (+meg lehet nézni a fröcsögő, magyarkodó komment falakat), így hajlok rá, hogy az az ironikus helyzet áll elő, hogy épp a Saul segít valamennyire a nézőket lapátolni az íjász filmre.
  • ostoros
    "Dokumentumfilmekre? Reklámfilmekre?"
    IDIÓTA!
    Szerinted a műfaj iránt van igény? Nem inkább a témaválasztás iránt? Hm? De még ha így is lenne, akkor is igaz amit az elején írtam, még ha a bőr le is jön a kalapodról, akkor is!
  • Paddy
    Egyetértek az előttem szólóval. Nem is beszélve arról, hogy a Lovas egyedül, mindenféle marketing és komolyabb támogatás nélkül lapátol be annyi embert a moziba, hogy egyesek már szinte a terem lépcsőjén ülnek, mert csak oda jut hely. Ha a "doku film" is megkapott volna fele annyi támogatást, reklámot, mint Saul és számos más rommá bukott, államilag támogatott produkció, akkor rögtön az egyik legsikeresebb magyar "doku filmként" startol.
  • ElNano
    Ezt mondhatnád azokra a filmekre is, amik több százmilliós támogatásokat kapnak attól a Filmalaptól, amelyik rendre, tendenciózus szerű módon utasítja vissza pl. a MAGYAR történelmi tárgyú alkotások támogatását. A Toldi nem eredeti értelemben vett történelmi film ugyan, de egy remek (és gyászos) példa erre, míg pl. a sokak szerint reménytelenül unalmas, száraz, lapos Saul fia ugye kapott 250 millát. Őket is el kellett volna hajtani a te dumáddal, forgassanak bolt kamerával oszt kész, ne az adófizetők sült galambját várják.
  • kalapos01
    Igény? Óriási? Mire? Dokumentumfilmekre? Reklámfilmekre? Mindkettő volt eddig is. De ha nem is lett volna, mi az, hogy "magyar filmipar"? A filmesek basztak filmeket csinálni. Nem az ipar. Ha valaki filmet akar csinálni, akkor csináljon, semmi nem akadályozza meg. Főleg ma nem, amikor bolti kamerával lehet szuper minőségű anyagot előállítani. A lehetőség mindenki számára nyitva áll. Csak akarni kell, nem várni a süét galambra.
  • ostoros
    Ez azt jelenti, hogy van egy óriási igény, amit eddig baszott kielégíteni a magyar filmipar.