12
-
ostoros #12 Az, hogy ökörségeket mond valaki, az nem trollkodás. Amit gforce9 csinált az viszont igen. -
#11 Azzal, hogy ökörségeket mond. Te is sokszor jobban tennéd, ha inkább csödben maradnál. -
ostoros #10 Teneked fáj. -
gforce9 #9 Nem, csak nem értem, hogy neked miért fáj az, hogy valakinek véleménye van. -
ostoros #8 Na, mi van? Ledobta az agyad az ékszíjat?
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2016.03.01. 16:40:58 -
gforce9 #7 És te? Te meg megmondóember vagy? -
ostoros #6 Miért trollkodna? Személyesen sért téged, vagy mi a fene?
Te vagy a NASA igazgatója? -
#5 Nem tudtam megállapítani, hogy duke poénkodik vagy trollkodik.. -
Sequoyah #4 Ez nem egy iPhone gyar futoszalagja, hogy cask osszelapatolja par sormunkas, hanem egy komoly fejlesztes, raadasul pontosan 0 darab hiba megengedett.
Eleve a munka maga inkabb gondolkozasigenyes, a gondolatokat pedig nem kozvetiti a webkamera. Plusz ha egyetlen kis hibat is vetenek, akkor 10 milliard $ megy a kukaba, szoval engedtessek meg nekik hogy ne kapkodjanak, hanem mindent tobbszorosen is ellenorizzenek. -
ati271 #3 EMBEERREEK...
Ha mán cikket fordítunk googli translatorral, és egy kicsit magyarosítjuk.. Attól még be lehet tartani pár szabály.. Pl elemi matemetikai szabályokat.
Nem vagyok nyelvtannáci, de.. A főtükör közelítőleg kör alakú, úgyhogy helyesebb ha átmérőt írunk a cikkben. De ez a kisebb probléma.
"Maga a tükör a fellövést követően egy teniszpálya méretének megfelelő területet fed majd le, ezzel pedig még messzebb pillanthatunk majd a távolba és egyben a múltba. "
Szal ha 6.5m-es elméleti átmérővel rendelkezik, akkor a kör területe kb 33m2. (most nem térek ki a központi kitakarásból eredő veszteségre) Egy szabványos teniszpálya pedig kb 23*11 méteres azaz kb 250m2. Szal van kb egy nagyságrend különbség.. Ami azért jelentős.. Teszem azt, ha a cikk fordítója 300 ezer forintos fizu helyett kapna30-at, gondolom máris megértené mi az a nagyságrendi különség...
-
duke #2 Neztem a stremet, de ezeknek olyan a munkastilusuk, mint nalunk a rendszervaltas elott. Nem csoda, hogy mar 11 eves kesesben vannak. 3-4 ember acsorog es nezi az otodiket, hogy hogy dolgozik. Mar csak egy lapat hianyzik a kezukbol, hogy legyen min tamaszkodniuk.
Utoljára szerkesztette: duke, 2016.02.28. 01:07:00 -
ostoros #1 Mennyit szerelnek a srácok az oldalukon heverve!