6
  • end3
    #6
    Kár, hogy mindenki a technológia fejlődésén csodálkozik, ahelyett, hogy hatástanulmányokat készítenének, mielőtt elkezdenek kifejleszteni valamit és elterjeszteni. Az ember tervezheti a jövőt, nem csak csodálkozó szemekkel várja a bekövetkeztét. Meg persze kutat, kifejleszt és elterjeszt minden marhaságot, ami végül kinyírja a Fölgolyót alattunk, mielőtt még az optimizmusunk végkifejletét megérhetnénk.

    Az, hogy az emberiség nagy tömegei termelés helyett "gitrágásba", "tapicskolásba" fulladnak, az éppen a "hozzáértő" szakemberek bűne és felelősége.

    Egy olyan világot, egy normálisan gondolkodó ember sem szeretne, amelyben a gépek "fullszervizes" kiszolgálása, de még a gondolkodása is helyettük folyik. Ezt mindenkinek ajánlott jó alaposan átgondolni, mielőtt örömködne a technológia csodáin.
    Utoljára szerkesztette: end3, 2016.02.29. 13:13:22
  • ostoros
    #5
    Ilyen nem lesz.
  • overseer-7
    #4
    szerintem a szingularitás exponenciális "könyökét" olyan 20 év múlva fogjuk elérni. Amikor kifejlesztjük az erős MI-t. és akkor a mostanihoz képest robbanásszerű lesz az átalakulás. A társadalom őrült módon fog átalakulni. Napról napra hatalmas lépéseket teszünk előre a fejlődés terén.
    Érdekes lesz végignézni. Átélni.
  • Palinko
    #3
    egy párhuzamos univerzumban akár dobhatott volna, de a miénkben sok a hülye. nem nem csak arra gondolok, hogy a terroristák kezébe kerül, hanem arra is, hogy nekieesik pista bá a flexxel, hogy "megnézem azt a ku atomot akkor is" felkiáltással.
  • globint
    #2
    A jövőt utólag látjuk meg. Előre meg nagyokat tévedünk. Itt egy japán jóslat:
    http://www.mfor.hu/cikkek/minoseg/Hazi_atomreaktort_dobhat_piacra_jovore_a_Toshiba.html
  • gombabácsi
    #1
    ezt pont most találtam, pont ide illik XD
    https://www.youtube.com/watch?v=vcsDOH7rjSw