Megvan a Pacific Rim 2 rendezője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vajon ez is lesz olyan rossz mint az első?
Hat, ha csak az atomnak alltak volna ellent...de azok a pofonok...az egesznek semmi, de semmi ertelme nem volt, pufolhettek volna oket evszazadokig..(az 1ik legnagyobb fail a filmben, amikor x perc adok-kapok utan rajonnek, hogy van kardjuk...aztan pikk-pakk felszecskazzak a gonosz ellent..sigh)
Zombee
Kivételesen nem baromság. Amikor bevételekről beszélünk egy filmnél, a mozipénztárakban otthagyott pénzről van szó. Ezen osztozik a gyártó stúdió, ha van, akkor a külön forgalmazó és a mozi, ezek aránya belföldön és külföldön más. A belföldi bevétel jobban számít, ott is kevés, ha a költségekkel megegyező, külföldön még kevesebb jut belőle. Ha mindennel együtt 190-be került a Pacific Rim, az a 420 millió arra elég, hogy, a film ne legyen veszteséges, megközelítőleg nullára jöhetett ki.

MIvel a külföldi bevételből a stúdió nagyon keveset lát, a hazai bevétel a mérvadó. 190-es kiadásokra 101-es bevétel (és ennek sem 100%-a az övék) a qrva nagy bukás. Amit nem is csodálok, mondjuk, a film minden eleme óriási baromság az atomnak ellenálló, de a pofonokra érzékeny godzilla utánzatokkal, meg a kétbalkezes gagyirobotokkal együtt.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Szokás szerint baromságokat beszél az SG.hu...de hát aki amatőr... A Pacific rim 190 millióból készült (marketinggel mindennel együtt) és 420 millió körül teljesített...vagyis visszahozta kicsivel több mint a dupláját. Vagyis valaki befektetett 190-et és visszakapott 420-at. Nem értem hol itt a csalódás?
nem értem, nekem kellemes meglepetés volt a film, jól szórakoztatott és látványos volt még így is.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

folytatás filmként többet hoz majd szerintem, mint mondjuk az új power rangers film , aminek a célközönsége inkább bizonytalan