Sokan utálták az új X-aktákat, de így is sikeres lett

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig ennél a sorozatnál ez érthető. Az első rész nagyon nagy lett. Felépítettek egy jó sztorit, amire azt hinné az ember erre lehet folytatást építeni.
Erre a következő részeknek közük sincs az elsőhöz se sztoriban se minőségben. Mintha a leggagyibb régi x-akták részek paródiái lennének.
Sokan mint én is azért nézik tovább, mert várjuk, hátha lesz szó a fő szálról és folytatják az első rész minőségével.
Ezért mondom, hogy érthető, ha az emberek továbbnézik attól függetlenül, hogy nem tetszik nekik, és ennek hangot is adnak.
Sohasem értettem azokat, akik azt hiszik, hogy valaki azért néz egy sorozatot, hogy fikázhasson. Ekkora baromságot...! Ki az a hülye, aki így gondolkodik?

Az ember azért néz sorozatot, mert érdekli. És, ha nem tetszik neki, akkor megmondja. Olykor 1-2 rész után folytatja is, hátha javul a minősége. Egy rövid évadot pedig főleg végignéz ennek a reményében.
Mennyire kerek egész az első évad?

6 rész nem túl sok, kérdés hogy van e valami főszál amit a végén követ valamiféle konkluzió, vagy csak értelmetlen katyvasz az egész semmiféle értelmes befejezéssel?

Sohasem értettem azokat, akiknek nem tetszik egy sorozat, de hétről hétre mégis nézik az újabb részeket, csak hogy fikázhassanak.