4
 • who am I 7
  #4
  hát figy, ha az optika helyén 1.2cm kb hát legyen (de a tetejétől az aljáig), ha cserébe frankó a kamera, nem egy nagy halál úgy gondolom. most moto x 2-m van, középen 1 centi kb szélein 4 milli, szerintem ilyen kialakítással mehetne, számomra ezzel nincs baj, jobb hűtés is lehetne, meg mindennek több hely, plusz akkor egy jobb optika is belefér.

  Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2016.02.21. 17:23:53
 • Sequoyah
  #3
  De ha egy 1.5 centis feltegla vana kezedben az viszont mar nem fog tetszeni. Pedig ahhoz hogy fejlodjenek a telefonos fenykepezok, jelen pillanatban leginkabb helyre van szukseg, hogy a novekvo szenzormerettel egyutt novekvo optika elferjen. Lasd a Lumia 1020-on levo dudort, ami egyutt jar a piac legjobb fenykepezo-hardverevel.
 • Sir Cryalot
  #2
  -hát igen, jóideje már projektorban is az eldobhatós a menő, tévékről nem is beszélve.

  Pályázatos beszerzésekre specializálódtak a gyártók, ott páratalanul direktben megy a tervezett elavulás, ráadásul ennél pl. kevés undorítóbb dolog van . Nagy szégyen (lenne ha volna szégyenérzetük) pl. az izzógyár philipsnek meg a chipgyártó texas instrumentsnek -az iskolák közvetlen/közvetett lefejése .
  Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.02.19. 16:29:29
 • who am I 7
  #1
  megmondom őszintén, rohadtul idegesítenek a vékony telók, nálam ez kizáró ok. legyen benne normális akksi, egy 15-20 megapixes jó kamera (újabban stabilizálóval) azt kész, kilóg a síkjából? kitérdekel? az ilyen agyament, fölösleges kretén elvárások ölnek meg sokmindent a technológiában.
  plusz nem fogok sírni hónapokig, ha 8 neadjisten 9 milli vastag lesz... :-o :D