Deadpool - Kimaradt az év legnagyobb ziccere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igencsak jól hozta a Deadpool karaktert és világot a film és ezért nagyon jó. Nem értem a kritikát sem fentebb, mert ebbe szerintem felesleges volt több ez pont így jó ahogy van, legalábbis szerintem. Ez nem az a film ahol hú, de nagyot kell csavarni és gondolkodni, ez egy szórakoztató akció-vígjáték ami az utóbbi évek legjobb filmje lett nálam, legalábbis hosszú évek óta nem röhögtem ennyit filmen! Szórakoztató volt és pont ezért vártam. Nem kell minden filmnek "bátrabbnak" lennie.
angelus1991ster.blogspot.hu
Hogy tetszett a Deadpool?
Tetszett, jó film.
Még nem láttam
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
A kis költségvetés meg elvitte egy kellemes VHS-es eksönmúvi nosztalgia irányába. Szerencsére még annyira sem vette magát a film és a karakterek komolyan, mint a Kick-Ass, szinte már a műfaj paródiája lett.
Jó szövegek, jó karakterek, és zéró sztori. Na és?
Ryan Reynolds a Füstölgő ászok óta kedvencem, ott a sok gyökér között ő volt az egyetlen normális emberi lény, itt meg ő az egyetlen ősgyökér. Simán hozta a szerepet. Morenába meg a V óta szerelmes vagyok, szal a szereposztás nekem ideális volt.
Szal nálam jelenleg a No.1 szuperhírómúvi.
A cikkírónak meg üzenem hogy csak így tovább, a sok gyökér fikázó is csak a hsz-ek számát növeli.
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
(Egyébként korábban a Pókember 3 és Az éhezők viadala csinált 150 millió dolláros hétvégét - jelent ez bármi is, azon kívül, hogy sokan meg akarták nézni a filmeket?)
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.02.18. 12:18:31
Valaki írta hogy nincs történet..uhh vajon milyen filmet nézett??? Több szálon futó történet és próbálja bemutatni a szereplőket és a főhőst és körülötte zajló életet próbálja beleszűkíteni a filmbe ami véges és ezért maradhatott némi hiányérzés.
Ott a pont.
A nagy többség jónak fogja tartani a filmet, ami azt jelenti, hogy az intelligens néző is szeretni fogja, meg a sok iqnulla is imádni fogja. És egyébként a kommentek pontosan ezt igazolják - mármint, hogy az iqnulláknak is bejön. Az intelligens néző ugyanis elfogadja más véleményét, az iqnulla meg elkezd anyázni, hogy valaki másképp gondolja.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz akkor, ha valaki be meri írni, hogy rossz volt. Akkor megkeresik és megverik? Mert a durva az egészben, hogy a sok iqnulla már attól is totál bestresszelt, hogy valaki azt írja a filmre, hogy jó. És nem azt, hogy telibe kúrt jó.
Egyetértek azzal, hogy mindenképp érdemes megnézni. De rémisztően alacsony a léc, ha valaki ennyivel beéri.
XD
"felnőtt" film
:D:D:D
A cikkhez nem tudok hozzászólni, mert Marvelt max. olvasok, nem nézek.
De ha a szerző szakmaiságát tükrözi a szavazás, akkor sejtésem van a cikk színvonaláról is :)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Igazi 100%-os Deadpool volt. Ritkán látni hogy ENNYIRE meg lehet ragadni egy szuperhős stílusát mint ebben a filmben.
Köszönjük az ajánlást, biztos valami primitív a cikk írója ha erre van merevedése.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ember nemtudom ezt ki írta, de ez a film ízig-vérig Deadpool!
Ez a film győzelem, el sem készült volna Ryan Reynolds nélkül, ő is majdnem egy évtizeden keresztül küzdött a produkcióért... És a rekordsiker megmutatta, hogy van igény a "felnőttebb" képregényfilmekre manapság is, valamint megmutatta azt is, hogy a holywoodi producerek tévúton járnak és fingjuk sincs hogy mit akarnak az emberek...
A cikkíró szimplán gyökér, csak sajnos minősíti az egész sg.hu-t is!
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2016.02.17. 07:46:08
Én erre tippelnék. :DDD
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Hát Viktorka, ha nem tudod, akkor nem kéne kritikát írnod...
Ez ismét egy Szekeres Viktor-féle semmitmondó vergődős vélemény lett, ráadásul királyi többesben. Legalább vállald fel, hogy ez az egyéni szubjektív véleményed, és nem tömegek vélekedése. Publikálás előtt átolvashatnád, hogy mit hordasz össze, mert egymásnak ellentmondó blődségekkel van tele.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
"de mekkora lehetett volna..de hát nem lett"..nagy érv :)
meg ez a jó a film, de néhány részlet miatt nem igazán az..de hogy mik ezek a részletek? borítsa jótékony homály...
az egész kritika egy homályos hülyeség halmaz..
a film meg remek!!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Ezt annak a tudatában írtad, hogy egyébként nagyobb siker, mint bárki várta, és többen látták, mint ameddig el tudnál számolni, vagy csak belőttél fejből valami baromságot?
Láttam a filmet és elég furcsa. Nem tudom eldönteni, hogy ez a furcsaság zavaró vagy jó film lett.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.16. 22:53:04
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
http://comicbook.com/2016/02/16/ryan-reynolds-confirms-deadpool-2-script-is-well-underway/
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
-Tetszett, jó film.
-Még nem láttam."
...
Ryan Reynolds egy interjúban elhintette,hogy a stúdió végül $58M-t adott a filmre és eredetileg többel számoltak,eleve Ajax mellett 3 gonosztevő lett volna,ebből gyúrtak egyet.El is süti a filmben,hogy "miért csak ketten lakják a bazi nagy X-házat,nem adott rá több pénzt a Fox?",szóval a történetet és a karakterek számát is kurtítani kellett.Nagyon ajánlom,hogy a bevételt látva (első hétvége $130M+) a stúdió szabad kezet adjon nekik a folytatásra...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D