30
  • Elemir
    #30
    Nagyon szélsőséges amit írsz szerintem. Azt is elfogadom, ha valakinek nem tetszett, de meg nem értem. Aki kicsit is szereti a marveles világot, akkor ez egy igaz kis gyémánt benne. Én végig visítottam a filmet az elejétől a végéig.
    Igencsak jól hozta a Deadpool karaktert és világot a film és ezért nagyon jó. Nem értem a kritikát sem fentebb, mert ebbe szerintem felesleges volt több ez pont így jó ahogy van, legalábbis szerintem. Ez nem az a film ahol hú, de nagyot kell csavarni és gondolkodni, ez egy szórakoztató akció-vígjáték ami az utóbbi évek legjobb filmje lett nálam, legalábbis hosszú évek óta nem röhögtem ennyit filmen! Szórakoztató volt és pont ezért vártam. Nem kell minden filmnek "bátrabbnak" lennie.
  • Angelus1991ster
    #29
    Nézd meg a Csillagkapu 10.évadát, én azóta szerelmes vagyok belé.
  • Zombee
    #28
    Mire akarsz célozni a Pókember 3-al és az Éhezők viadalával? Mindkettő sikeres lett. A Deadpool-nak is van 325 milliója múlt hét óta, ha ennyinél megáll, az is tisztességes, de valószínűleg hoz még bőven.
  • bigjoe
    #27
    Ez valami vicc???? Hol van a többi opció???

    Hogy tetszett a Deadpool?
    Tetszett, jó film.
    Még nem láttam
  • NEXUS6
    #26
    Nem vagyok egy szuermacsoeksönhírófilm rajongó, de ez teccett. Pont annyira volt pimasz, mint amennyire a Hankooknak, vagy a Galaxis őrzőinek kellett volna lennie, helyenként még az én ízlésemnek is túmacs volt.

    A kis költségvetés meg elvitte egy kellemes VHS-es eksönmúvi nosztalgia irányába. Szerencsére még annyira sem vette magát a film és a karakterek komolyan, mint a Kick-Ass, szinte már a műfaj paródiája lett.

    Jó szövegek, jó karakterek, és zéró sztori. Na és?

    Ryan Reynolds a Füstölgő ászok óta kedvencem, ott a sok gyökér között ő volt az egyetlen normális emberi lény, itt meg ő az egyetlen ősgyökér. Simán hozta a szerepet. Morenába meg a V óta szerelmes vagyok, szal a szereposztás nekem ideális volt.

    Szal nálam jelenleg a No.1 szuperhírómúvi.
    A cikkírónak meg üzenem hogy csak így tovább, a sok gyökér fikázó is csak a hsz-ek számát növeli.
    XD
  • zetortraktor
    #25
    De akkor most szerinted milyen volt a film? Mert hisztizel, de azt elfelejtetted leírni. Szerinted is jó?

    (Egyébként korábban a Pókember 3 és Az éhezők viadala csinált 150 millió dolláros hétvégét - jelent ez bármi is, azon kívül, hogy sokan meg akarták nézni a filmeket?)


    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.02.18. 12:18:31
  • oritomi
    #24
    Hát tényleg nem komplett a cikkíró.Mi az hogy kimaradt az év ziccere? A 150 milliós nyitó hétvégét nem mondanám annak...Ha a kutya nem ment volna el megnézni akkor igen,de így? Azért a másik tény,hogy úgy cikket írni hogy nincs konkrétum azért az se semmi.Csak annyi jön le a cikkből hogy csalódottak leszünk,meg nem hozza az elvártat de nem írja,hogy mire gondol,de egyébként mert jó a film és ezt minden bekezdésbe bele írja.A másik kedvenc idézetem,hogy egy korábbi cikkben írta hogy a deadpool túl lett hájpolva...Érdekes,szerintem meg a star wars lett túlhájpolva inkább mert a vetítés előtt a hét minden napjára jutott egy SW cikk vagy több,és a csapból is ezt folyt,és most a bemutató után is megint ugyan ez van,még sehol a következő rész de tuti,hogy van SW cikk.Most bemész egy boltba akkor nem fogsz találni mindenféle deadpool termékeket,de SW budipapírt,tejet!!! bögrét játékokat stb... azz igen.Ennyit a túl tolásról.

    Valaki írta hogy nincs történet..uhh vajon milyen filmet nézett??? Több szálon futó történet és próbálja bemutatni a szereplőket és a főhőst és körülötte zajló életet próbálja beleszűkíteni a filmbe ami véges és ezért maradhatott némi hiányérzés.
  • Rage47
    #23
    Szekeres Viktor mindig ilyen cikkeket ír, direkt arra megy, hogy sokan kattintsanak ide. A jó filmeket fikázza, a rosszakat felmagasztalja.
  • BCs design
    #22
    voltak jó részek, de alapjában véve a szokásos, usa féle, undorító és egyben unalmas fasz-pina-szex poénokkal teli szarkupac, sajnos usában már nagyon régóta nem tudnak normális poénokat csinálni, mindegyik poénjuk a debil, faszt rajzolok a budi ajtóra poén szinten van, ami egyáltalán nem élvezetes, valódi vígjáték már csak az animéknél van, azokban a fasz-pina-szex-szar poénok nélkül is tudnak poénokat csinálni
  • Cyberdog
    #21
    Tűrhető film, kellemes verbális poénok, meg itt-ott némi látványos akció. A képregény-adaptációk közül, ez a jobbak közé tartozik. Mondjuk számomra, az 1%-uk nézhető. A Deadpool mindenképpen a nézhető kategóriába tartozik. A nagy kedvenc - de tényleg az - a Guardians of the Galaxy. Az minden tekintetben, kiemelkedően jó film. A Deadpool mögötte a második. A többi meg... phüüüüü...!
  • kalapos01
    #20
    "megmosolyogtatóan tinifiús felfogás erre hokizni, hogy most erőszakos volt meg csúnyán beszéltek benne."

    Ott a pont.

    A nagy többség jónak fogja tartani a filmet, ami azt jelenti, hogy az intelligens néző is szeretni fogja, meg a sok iqnulla is imádni fogja. És egyébként a kommentek pontosan ezt igazolják - mármint, hogy az iqnulláknak is bejön. Az intelligens néző ugyanis elfogadja más véleményét, az iqnulla meg elkezd anyázni, hogy valaki másképp gondolja.

    Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz akkor, ha valaki be meri írni, hogy rossz volt. Akkor megkeresik és megverik? Mert a durva az egészben, hogy a sok iqnulla már attól is totál bestresszelt, hogy valaki azt írja a filmre, hogy jó. És nem azt, hogy telibe kúrt jó.

    Egyetértek azzal, hogy mindenképp érdemes megnézni. De rémisztően alacsony a léc, ha valaki ennyivel beéri.
  • Axlkenobi
    #19
    A Deadpool szórakoztató kis mozi, de azért ne tegyünk már úgy, mintha valami hú de nagy film lenne csak azért, mert R besorolású. Nem ártott volna, ha a filmnek vannak rendes karakterei a címszereplőn kívül, no meg van normális története is, merthogy az nincs. Attól meg hadd ne vágjam már hanyatt magam, hogy de itt fröcsög a vér meg káromkodnak! Most komolyan mennyire ellentmondásos már, hogy ezektől lesz a film "felnőtteknek szóló", közben meg annyira megmosolyogtatóan tinifiús felfogás erre hokizni, hogy most erőszakos volt meg csúnyán beszéltek benne. Persze mindenképp érdemes megnézni, mert a humor sokszor nagyon el van találva (bár akad egy-két abszolút ízléstelen is), Ryan Reynolds lubickol a címszerepben, valamint az autópályás akció is pofás, de ezen kívül baromi összecsapott az egész.
  • gombabácsi
    #18
    igen, be kéne tiltani hogy ilyenek megjelenhessenek!!
    XD

    "felnőtt" film
    :D:D:D
  • MarkBlade
    #15
    Valentin napra azért került a bemutató mert ez egy fricska amolyan Deadpool módra. De gondolom mielőtt a cikket megírtad egyetlen képregényét sem olvastad el. KB az egyik legjobb képregényfilm lett jelenleg.
  • Voltan
    #14
    A szavazás nevetséges... Most komolyan?

    A cikkhez nem tudok hozzászólni, mert Marvelt max. olvasok, nem nézek.
    De ha a szerző szakmaiságát tükrözi a szavazás, akkor sejtésem van a cikk színvonaláról is :)
  • Prof William
    #13
    El lehet tájolódva a cikkíró mert ennyire nem kihagyott ziccert én még moziban nem láttam.
    Igazi 100%-os Deadpool volt. Ritkán látni hogy ENNYIRE meg lehet ragadni egy szuperhős stílusát mint ebben a filmben.
  • Montanosz
    #11
    "...kőkemény, pofátlan, brutális és trágár film a Deadpool - az utóbbi miatt mindenképp érdemes lehet eredeti nyelven..."

    Köszönjük az ajánlást, biztos valami primitív a cikk írója ha erre van merevedése.
  • laci0604
    #10
    A Kick/Ass az egyik legszarabb foshalom, amit életemben láttam.
  • tigeroo
    #9
    Kimaradt az év legnagyobb ziccere?

    Ember nemtudom ezt ki írta, de ez a film ízig-vérig Deadpool!
    Ez a film győzelem, el sem készült volna Ryan Reynolds nélkül, ő is majdnem egy évtizeden keresztül küzdött a produkcióért... És a rekordsiker megmutatta, hogy van igény a "felnőttebb" képregényfilmekre manapság is, valamint megmutatta azt is, hogy a holywoodi producerek tévúton járnak és fingjuk sincs hogy mit akarnak az emberek...

    A cikkíró szimplán gyökér, csak sajnos minősíti az egész sg.hu-t is!
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2016.02.17. 07:46:08
  • sertrex
    #8
    "...vagy csak belőttél fejből valami baromságot?"

    Én erre tippelnék. :DDD
  • Griphons
    #7
    "Most már csak az a kérdés, hogy a rokon stílusban utazó Kick-Ass miért hozott összesen annyi bevételt, mint a Deadpool egyetlen nap alatt?"
    Hát Viktorka, ha nem tudod, akkor nem kéne kritikát írnod...
    Ez ismét egy Szekeres Viktor-féle semmitmondó vergődős vélemény lett, ráadásul királyi többesben. Legalább vállald fel, hogy ez az egyéni szubjektív véleményed, és nem tömegek vélekedése. Publikálás előtt átolvashatnád, hogy mit hordasz össze, mert egymásnak ellentmondó blődségekkel van tele.
  • Kelta
    #6
    tetszik ez a nesze semmi fogd meg jól kritika..ez jó film,
    "de mekkora lehetett volna..de hát nem lett"..nagy érv :)
    meg ez a jó a film, de néhány részlet miatt nem igazán az..de hogy mik ezek a részletek? borítsa jótékony homály...
    az egész kritika egy homályos hülyeség halmaz..
    a film meg remek!!
  • Gab0523
    #5
    "képtelenek voltak felnőni a nézői elvárásokhoz. "

    Ezt annak a tudatában írtad, hogy egyébként nagyobb siker, mint bárki várta, és többen látták, mint ameddig el tudnál számolni, vagy csak belőttél fejből valami baromságot?
  • aru
    #4
    A 2 szavazati lehetőség (tesztett / nem láttam) elég vicces lett!

    Láttam a filmet és elég furcsa. Nem tudom eldönteni, hogy ez a furcsaság zavaró vagy jó film lett.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.16. 22:53:04
  • HTS s3rg1nh00
    #3
    source
    http://comicbook.com/2016/02/16/ryan-reynolds-confirms-deadpool-2-script-is-well-underway/
  • kiralysanyi
    #2
    "Hogy tetszett a Deadpool?
    -Tetszett, jó film.
    -Még nem láttam."

    ...
  • HTS s3rg1nh00
    #1
    [néhol spoileres]
    Ryan Reynolds egy interjúban elhintette,hogy a stúdió végül $58M-t adott a filmre és eredetileg többel számoltak,eleve Ajax mellett 3 gonosztevő lett volna,ebből gyúrtak egyet.El is süti a filmben,hogy "miért csak ketten lakják a bazi nagy X-házat,nem adott rá több pénzt a Fox?",szóval a történetet és a karakterek számát is kurtítani kellett.Nagyon ajánlom,hogy a bevételt látva (első hétvége $130M+) a stúdió szabad kezet adjon nekik a folytatásra...