13
  • Zombee
    A videóban szerintem épp a közeli kaszabolás a lényeg. :)
  • ostoros
    Bocsánat, már megbántam. Hirtelen impulzus volt.
  • ostoros
    Hülye vagy? Ez fasza.
  • Zombee
    Shane Black és Fred Dekker neve jót jelent. Utóbbi sem túl termékeny, de a filmjei jók, csinált pár jó szörnyfilmet a 80-as években.
  • Aldo Moro
    Valahogy nem kultiválom ha már a tájtlben olyan wördöket applikálnak, mint a hájp.
  • AZUL
    hát ez egy elég beteg játék mitnemondjak... :D
  • SirBubu
    Gyühet a Kill :DD

most így jobban megnézve elég bénán jáccik a gyerek, mer a predivel meg az éliennel tök messziről rá lehet vetődni az ellenre, aztán úgy killelni
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.02.16. 21:54:32
  • AZUL
    hát ez azért elég vicc kategória... valami homemade fan videó... borzalmas arcokkal... :D ott döbbenek a predi meg csak villog a szemével? :D :D kettéhasította volna mindegyiket akkora hatásszünet volt... brrr... remélem nemilyen lesz... :D
  • Jawarider
    Kis érdekesség:

https://www.youtube.com/watch?v=YRD8jAk274I
  • stoppos
    Reméljük 18+ lesz, különben megette a fene az egészet.
  • AZUL
    az első két rész az már kult... még a második is. az avp első része jó lett volna ha nem butítják vissza pg13-ra... a második, az izé... kettős érzések, a hangulat, a zene, stb, az utalt az elsőkettő predi részekre, a látvány ha nem is zsé, de nem volt jó, a színészek... hááát. szóval az szar volt. a Nimród féle szerintem kifejezetten jó volt, több pénzt kellett volna ölni bele, hoyg a látvány nagyobb legyen... jobban kifejteni a részleteket, mert bizony voltak finomságok benne... mindamellett hoyg rengeteg visszacsatolás, nem csak eseményileg az elsőhöz, de nekem pl kifejezetten tetszett, hoyg szerepelt benne az a lény is, amit még JCVD által szerepelt volna anno... a zenéje az nem volt jó annyira talán. Shane Black meg ugye maga is szerepelt az első részben, utána rengeteg jó forgatókönyvet írt, s a rendezéshez sem tehetségtelen. ha lesz elég pénz a zöld útig, akkor bizony összetehetjük a két kezünket, mert esélyesebb hoyg egy nagyon jó filmet fogunk kapni...
  • Jawarider
    Könyörgöm csak legyen jó. Predi 2 után amik jöttek azok már összecsapott sz.rok voltak.
  • gombabácsi
    csináljanak ebből is buta szuperhősfilmet, legyen:
    -ötlettelen
    -stílustalan
    -nulla kreativitás
    -pörögjön a semmi ezerrel
    :/