21
Vivaldi (böngésző)
 • Malakai
  #21
  Sidepanel, webpanels, tab stack, quick commands, én csipem az accent colort is a gui-ban, a felületen egyébként is vannak kellemes egyedire szabhatóságok. Ezen a téren még tovább lehet lépni, ha hajlandó vagy némi energiát fektetni bele (a GUI lényegében egy browser.html, css-el és javascript-el). A chromium upstreamel stable chanellel kellemes tempóban tartják a lépést.

  Hogy írjak az általam tapasztalt hibákról. Viszonylag kevés problémám szokott lenni vele, ami nálam előfordul, hogy találkoztam kb egy-két oldallal, ami megakasztja a böngészőt időközönként jópár másodpercre, míg chrome-ban ugyanaz az oldal gond nélkül fut, ezeken az oldalakon valami problémásan megírt js lehet valószínüleg, de nem tudom pontosan mi. A másik, hogy van pár videó, amit natív html5 video playerben nem játszik le, dettó egyéb modern böngészők ugyanazt gond nélkül lejátszák, de ez eléggé ritka. Mindkettőt jelentettem már, vizsgálják. :)
  Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.09.28. 22:12:06
 • Jim Morrison
  #20
  Mik azok a fícsörök amiért szerintetek megér 1 próbát?
  Végigszaladtam a weboldalukon, de nem fogott meg (még) semmi.
 • Airbus A380
  #19
  Szerintem ennyi mindent ne akarj.... szépen fejlődik
 • XenHai
  #18
  Ja csak kéne android verzió , minimum könyvjelző sync-el . Extra kéne jelszó is jó lenne.
 • Airbus A380
  #17
  Egyre jobb ez a böngésző szerintem. !
 • Airbus A380
  #16
  Új verzió érhető el, már van benne általános weboldal zoom is . ,
  Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2016.03.04. 21:42:51
 • repvez
  #15
  arra van valami beállitás, ha egy oldalon több fület nyitok és leteszem tálcára amig egy másik oldalt nézek akkor a tálcán csak az oldalak kisképei jelennek meg a fülön nyitottaké nem.

  tehát például az egyik lapon 3 fül a másik lapon 4 fül van megnyitva és mindegyiket tálcára teszem akkor csak 2 lapnak az első füleit mutatja és miután kinagyitottad azután lehet csak a 3 .fület kiválasztani,nem lehet tálcáról egyból azt megnyitni
 • Airbus A380
  #14
  Szerintem használd a rendes bétát . :) Mint írtam az tökéletesen működik. Legalábbis nálam, facén megy játék meg minden videózok is satöbbi. (a csetbe nem tudom mik a GIF-ek azt nem tudom megy e)
  Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2016.02.14. 21:13:11
 • repvez
  #13
  1.0.390.3 (Fejlesztői változat) (64 bites)
  OS Windows
  Blink 537.36 (@0)
  JavaScript V8 4.8.271.17
  Flash 20.0.0.306

  Nekem ez van fenn


  és ezt irja ki a videoknál, meg a FB chatben lejátsza a gif animációt viszont ha rákattintok, hogy eredeti méretbe nézzem akkor meg nem mutatja csak egy ures ikont.
 • Airbus A380
  #12
  Ha nem hiszed el, tehetek fel pillanatfotókat, indexen van olyan hogy video szekcio találomra beindítottam 1et és indult, de még nem is írt ki nekem olyat, hogy ne akarna videót indítani ami nem YT-s.

  1.0.344.37 (Beta 2) (32 bites)
  ez van nekem , azt írja nincs új.


 • repvez
  #11
  ez érdekes, pedig a legfrissebb verzió van belöle, de a sima béta2nél müködött minden, most meg sok oldalnál a beépülő modul hiányára hivatkozva nem nyitja meg a videokat, van, hogy a face videokat sem, csak akkor ha YT*rol van linkelve
  ÉS a kedvenceksem jó még.

  nem tudom, hogy hol mit kéne ál,itani, annyira nem ástam bele magam az opciókba.
  Vagy, hogy milyen beépülő modult hiányol, mert a többi böngészővel mindegyik megy.
 • Airbus A380
  #10
  "
  Ami még lehetne változtatni, hogy a kezdőoldali csempéknek, hogy lehet betenni olyan képet vagy logót ami az elmentett oldalé, mert elég hülyén mutat a facebook valós képe a logója helyett vagy a mentett fórumoké az oldal logó helyett." ez engem is zavar de ez még csak béta tehát ezt még betehetik, (addig én oldalt a kedvenceket használom)
  Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2016.02.14. 18:55:50
 • Airbus A380
  #9
  "Ami hibaként felróható neki az az , hogy
  -ha uj lapot nyitunk akkor autómatikusan mellé nyit egy kezdőlapot is és az lesz az aktiv, nem az amit megnyitottál.
  - akedvencekben a linkekre 2x kell kattintani"

  ezek nálam nincsenek elég 1 1szer kattintanom az adott kedvenc-re

  az új lapot is ha nyitom már használhatom is a speed dialt nyitja meg.-

  az indexen bementem a video szekcióba ami szintén múűködött tehát a hiba nem a böngészőben van . Szerintem nézd meg a beállításokat.
 • repvez
  #8
  Én amióta letölthető a béta 2 azóta használom mint elsődleges böngésző.
  Eddig IE11et használtam és azért nem tudtam/akartam eddig áttérni másik böngésőre, mert sehol sem lehetett megoldani, hogy a kedvenceket fixen a bal oldalon lehessen rögzíteni még storebol sem vagy külön bővitménnyel.
  Ez ennél a böngészónél alapban megvan és még könnyen lehet rendezni is öket.
  Eddig talán egyszer volt olyan, hogy bezáródott magától a progi.
  A memória használatra nem tudok mit mondani, nem azt figyelem és a 8gb mellett sztem elég amire kell.

  Ami hibaként felróható neki az az , hogy
  -ha uj lapot nyitunk akkor autómatikusan mellé nyit egy kezdőlapot is és az lesz az aktiv, nem az amit megnyitottál.
  - akedvencekben a linkekre 2x kell kattintani
  - az utóbbi frissitések óta nem játsza le a gifeket és a bövitményeket pl index oldal videoi vagy más nem YT vieos oldalét) LEhet, mert flash alapuak ?


  Ami még lehetne változtatni, hogy a kezdőoldali csempéknek, hogy lehet betenni olyan képet vagy logót ami az elmentett oldalé, mert elég hülyén mutat a facebook valós képe a logója helyett vagy a mentett forumoké az oldal logó helyett.
 • Airbus A380
  #7
  Elfelejtettem leírni, hogy a chrome kiegészítőit fel lehet tenni, maga a böngésző is oda irányít, .
 • Airbus A380
  #6
  Nem vagyok szakértő de ez attól is lehet, hogy még csak béta nem? Ahhoz képest, hogy még csak béta kiadású szerintem teljesen jó, megbízható nem omlik össze stb, legalábbis nálam. Én elsőrendű böngészőnek használom, szerintem jó lesz ez ha teljesen összerakják, bár valószínű ezt is csak 1 réteg fogja használni mint anno a régi operát, bár ez nem baj legalább nem tucat terméket használok :) .

  Nekem az is tetszik, hogy a fül minden weblapnál más színű továbbá, hogy ki írja hogy mekkora méretű az adott betöltött weblap stb... apró dolgok de nekem tetszenek.
  Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2016.02.12. 20:08:41
 • Montanosz
  #5
  ha ezzel a keresővel kombinálod akkor lesz tökéletes

  Egy kereső ami nem követ téged
 • Montanosz
  #4
  nemrég telepítettem én is, nem rosz
 • sirdond
  #3
  kb 2 hete használom én is. Tetszik,hogy be lehet programozni különböző egér funkciókat és egyéb parancsokat. Egyedüli szépséghibája,hogy szeret sok memóriát használni.
 • Airbus A380
  #2
  Bővebben :)
 • Airbus A380
  #1
  Vadonat új böngésző, nekem eddig nagyon tetszik, egyenlőre még csak béta de én 1-es számú böngészőnek használom , teszi a dolgát. Sok eleme a régi opera böngészőre emlékeztet, nekem tetszik. Próbáljátok ki.