Látványos Far Cry Primal trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megfogalmaztam ám a gondolat hiányzó részét is de a szerkesztési idő limit túllépése miatt elveszett és már nincs kedvem újra fogalmazni és írni :)
Tény, hogy a DEMO-k ritkák mint a fehér holló, ugyanakkor nem minden esetben a valósággal egyezőek! Hogy egy szemléletes példával éljek, emlékezzünk csak vissza, hogy mekkora visszhangot váltott ki a játszható DEMO és a végleges változat közötti eltérés a Aliens: Colonial Marines. A végén már eljutott odáig a dolog, hogy pereskedés is lett belőle, na és persze több összehasonlító videó is készült a "beetető" DEMO-ról összehasonlítva a végleges változattal, pl.
"hogy nincsenek Demok." Azért ez egy kicsit erős. Kevés demo van, de annál több gameplay a játékból már megjelenés előtt+a nyílt/zárt béták. Még is sokan nem veszik a fáradságot, hogy egy kicsivel jobban utána nézzenek annak a sz@rnak, amiért sírnak, hogy pénzbe kerül.
"a Denuvo ennél a játéknál is egyszerűen tönkreteszi a játékélményt" Hogy teszi tönkre? Amit én megvettem ott konkrétan semmi gondot nem okozott.
"a Denuvo ennél a játéknál is egyszerűen tönkreteszi a játékélményt" Hogy teszi tönkre? Amit én megvettem ott konkrétan semmi gondot nem okozott.
For the greater good
na itt már nem néz ki akkora baromságnak mint eddig, bár gondolom úgy vágták, hogy a béna lándzsamozgások stb ne legyenek benne. meg azt nem tudja lemosni, ami az első benyomásom volt, hogy hú hát megcsináltuk a far cry 3-at, meg a 4-et, itt ez a sok vadállat, meg trópusi, hegyi táj, dobjunk már össze egy ősember szimulátort! van íjunk is :D
na ez modnak tökéletes lett volna vagy valami dlc-nek. viszont teljes értékű játéknak? biztos lesznek benne jó küldik, de olyan túl érdekeset nem nézek ki belőlük, mert kevés a lehetőség, pár falut lemészárolunk stb.
a videó megnézése után már nem vagyok biztos benne hogy hatalmas bukás lesz, de azért még megvan arra is az esély. szerintem nem lesz túl népszerű.
na ez modnak tökéletes lett volna vagy valami dlc-nek. viszont teljes értékű játéknak? biztos lesznek benne jó küldik, de olyan túl érdekeset nem nézek ki belőlük, mert kevés a lehetőség, pár falut lemészárolunk stb.
a videó megnézése után már nem vagyok biztos benne hogy hatalmas bukás lesz, de azért még megvan arra is az esély. szerintem nem lesz túl népszerű.
Nekem egy bajom van a védelemmel nem az hogy van hanem hogy nincsenek Demok. Túlárazott szar játékokat árulnak és esélytelen hogy megnézd hogy milyen. Nem egy játékot vettem meg amikor ment a warez még mert tetszett a játék. De most már lutri. Nem feltétlen erre a játékra értem. Lehet hogy nagyon jó lesz de simán lehet hogy nekem nem fog tetszeni de nem is tudom ezt eldönteni csak ha megveszem jó sok pénzért.
Rossz irányba megy a dolog.
Rossz irányba megy a dolog.
A 3-ban és a 4-ben is próbáltak, azt se kellett volna. No mind1, egyéni szájíz.
Egyébként jó lenne, ha ilyen híreknél be lenne linkelve a videó, ne kelljen már mindenkinek guglit nyitnia.
abba, hogy el se indul majd a játék, ha nincs meg eredetibe
letőtheted te akárhonnan, a piratebayről vagy bárhonnan, el se indul majd
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.02.09. 21:57:31
letőtheted te akárhonnan, a piratebayről vagy bárhonnan, el se indul majd
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.02.09. 21:57:31
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
ja, ilyen hülyeségekkel próbálnak változatosságot belevinni
ez miben jelentkezik??
Denuvos szar
a Denuvo ennél a játéknál is egyszerűen tönkreteszi a játékélményt
rohaggyanak meg
ja, hogy még meg se jelent? leszarom
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.02.09. 20:51:58
a Denuvo ennél a játéknál is egyszerűen tönkreteszi a játékélményt
rohaggyanak meg
ja, hogy még meg se jelent? leszarom
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.02.09. 20:51:58
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
erős a gyanúm, hogy rendesen telerakják mindenféle pszichedelikus pályákkal a sámánnak köszönhetően... előre is kár, az előzőekben is nagy szenvedés volt azokat végigtolni
Utoljára szerkesztette: ntom, 2016.02.09. 19:32:26
Utoljára szerkesztette: ntom, 2016.02.09. 19:32:26