9
 • Sir Cryalot
  #9
  -azt már láttuk hogy az úgynevezett közönségfilmek nem az értelemről szólnak , az hogy ennek az új csodának milyen igénye van az meg a praktikusság része volna, ha visszaolvasol épp arról ment a szájalás.

  Amiről meg még mindig nem ment az az hogy hogy lesz előhúzva a varázskalapból az új filmművészet az új formátum mellé, bár ahogy az utóbbi évek igénytelenségein végignézünk arra nem sok szükség lesz .
 • mrzed001
  #8
  Szerintem ennek is megvan a helye, ahol alkalmazni érdemes. Persze nem vénaszkennerként.
  És mindenki elfelejti, hogy mennyivel nagyobb hely, processzor és sávszélességigénye van egy 360 fokos videónak.

  Így pl van értelme:


  Na ez igen. Mondjuk nekem FF alatt szaggat 4K-ban, de Chrome alatt picit se.
 • Sir Cryalot
  #7
  szerintem te főleg a buzzword bingón akarsz nyerni,

  egyébéknt ne is áltassuk magunkat ma, magyarország már nyugati berendezkedésű társadalom, hiénákkal, keselyűkkel és politikai kalandorokkal , ami csak kell,és mindez genetikai okokból van, (itt) ilyenek az emberek ,kész szafari.
  Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.02.11. 08:01:10
 • Berber
  #6
  Ez csak játék a lencsékkel, de a jövő akár érdekes is lehet.

  pl.: Elmegyek túrázni az Everesztre, vagy pl. Zélandra, viszek egy ilyet, ami live tolja a netre, ahol kocka trollok szintén élvezhetik a megszokott közegükben virtuál. Ha ezért még fizetnek is, akkor én nyertem :D
 • halgatyó
  #5
  Ebből is látszik, hogy a "fejlesztéseknek" semmi köze az igazi emberi szükségletekhez.
  1.) A jó anyukájuknak a hangulatát akarják megjósolni, és annak a mozgását elemezgessék. Hátha jobban fog tőle riszálni.
  2.) A mesterséges intelligenciának ezernyi sokkal hasznosabb alkalmazása lehetne, amire ténylegesen óriási szükség lenne. Csak pár példa:
  -- Jól működő nyelvi fordítóprogram. Ennek fontosságát nehéz lenne túlhangsúlyozni, a mostanában egyre nyitottabb világban, ahol egyre fontosabbá válnak a nemzetközi kapcsolatok. A megértés hiánya óriási gazdasági károkat (és még nagyobb elmaradt hasznot) okoz. Egyetlen "előnye" (már akinek ez előny) van ennek a bábeli világ-betegségnek: ha a kisemberek nem tudnak egymással szót érteni, akkor a világ urai sokkal egyszerűbben csinálnak velünk azt, amit akarnak. (ez már az eu működésén is látszik)
  -- Az automata telefonközpontok megszüntetése majd betiltása (tudjuk: " .. és akkoor nyooomja meeeg aaa szááázhuszonnyolcas gombot ...")
  -- Forgalomfüggő közlekedési lámpaállítgatás, egészségügyi alkalmazások, és még számtalan apró vagy túl távoli lehetőség (pl. a fényképezés terén, nem lenne baj ha végre olyan egyszerű és hatékony lenne a gép beállítása mint a régi mechanikus blende-, távolság- és nyitási idő állításnál)
 • Skylake
  #4
  Ott a pont!
 • Sir Cryalot
  #3
  Persze hogy kell mert, ez kb. úgy megy hogy nyugati társadalmakat "jórészt" egoisták alkotják (rombolják) , elenyésző rész aki nem az, és amikor valamelyiküknél előkerül valami ilyen amitől inkább excentrikusnak, stikkesnek tűnnek mint egoistának azt a többi egoista ZSENInek fogja tartani, így mindig előkerül valami feltűnősködős alakoskodás amibe kapaszkodhatnak, még szép hogy nem a praktikusság motivál.
 • Skylake
  #2
  K*rvajó. Már nagyon kellett! Nem is tudom, hogyan tudott e technológia nélkül a fejlett nyugati társadalom meglenni! Minden hálószobába, nappaliba, fürdőszobába, budiba, konyhába ilyet, minden lakásban. 0-24-ben működtetve! Bekötve egyfelől a Fészre, meg a többi közösségi oldalaknak nevezett szellemi maszturbációs szolgáltatásba, másfelől a helyi szervekhez, a polgárőrségtől és rendőrségtől, önkormányzattól, adóhivataltól kezdve a nemzetbiztonsági szolgálatokig. Egyfelől a felhasználói élmény, másfelől a terrorizmus elleni harc, és a biztonság kimaxolása jegyében.
 • dzsagon
  #1
  bámulatos hol tart már a tudomány