Nem folytatja eddigi munkásságát a 3DM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is csak google fordítóval néztem
azt írják, hogy találtak megoldást a denuvo törésére, ezért jönni fog a just cause 3, tomb raider és a fifa és a The Rise játékokhoz törés
csak azért, hogy lássák az emberek, hogy eléggé felkészültek technikailag és a tudásuk is megvan hozzá
azt írják, hogy találtak megoldást a denuvo törésére, ezért jönni fog a just cause 3, tomb raider és a fifa és a The Rise játékokhoz törés
csak azért, hogy lássák az emberek, hogy eléggé felkészültek technikailag és a tudásuk is megvan hozzá
De jó hogy ti tudtok kínaiul, mit kell itt nézni?
igen olvastam én is
itt most a lényeg az, hogy mégsem hagyták abba a denuvo törését
piszkálja a csőrüket, hogy az emberek rájuk aggatták, hogy nem elég felkészültek technikailag azért nem foglalkoznak a denuvoval
ezért most bebizonyítják az ellenkezőjét
itt most a lényeg az, hogy mégsem hagyták abba a denuvo törését
piszkálja a csőrüket, hogy az emberek rájuk aggatták, hogy nem elég felkészültek technikailag azért nem foglalkoznak a denuvoval
ezért most bebizonyítják az ellenkezőjét
Azt írja, lesz crack ezekhez: FIFA 16, Just Cause 3, Tomb Raider: The Rise
Csupán az, hogy nem tudják feltörni. Hónapok óta szenvedtek a Just Cause 3-mal mindhiába, az új Tomb Raider védelme meg még annál is erősebb. Mivel beletört a bicskájuk, így inkább kitaláltak egy ilyen kamuindokot, hogy meg akarják figyelni milyen hatása lesz az eladásokra nézve annak, hogy nincs kalózverzió.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
G2a-nak én egy fillért nem adnék, az kétes eredetű szajré. Főleg a gyanúsan olcsó cuccokat kell jó messzire kerülni.
Ha azt vesszük alapul, hogy most már milyen "olcsón" hozzá lehet jutni egy-egy játékhoz például a g2a-n, meg is értem őket. Vagy a steam leárazások alkalmával is sok pénzt megspórol az ember a játékokon. Én már nem is emlékszem rá mikor játszottam utoljára warez játékon mert havi néhány ezer forintból is futja jó pár játékra, hogy ne unatkozzon az ember.
Már ha nem tekinted konzolos wareznak a PC emulátorokat, ugyebár.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nincs konkrét infóm, de szerintem valami más is van a háttérben...
Magyarul warezcsapatból (aki talán eddig is fordított) rendes fordítócsapat lesznek, mert az több pénzt hoz nekik, olyan ez, kb mint amikor sok animejáték jön a például a steamre manapság nyugatra hivatalosan, azok is ilyen régebbi warez fordításon alapulnak sokszor
és persze tényleg nehezebb a dolguk a mai másolásvédelmek miatt (konzolos warez nintendo 3DS platformon kívül nem is létezik mai konzoloknál, pcn is fejlődnek a másolásvédelmek)
és persze tényleg nehezebb a dolguk a mai másolásvédelmek miatt (konzolos warez nintendo 3DS platformon kívül nem is létezik mai konzoloknál, pcn is fejlődnek a másolásvédelmek)
A