Új képek Szellemirtók-reboot 5 főszereplőjéről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bill Murray? Azt ugye vágod, hogy ő is szerepelni fog a filmben?
Hát talán majd, esetleg, nem biztos, de majd a ......
Bill Murray forog a sírjában pedig még meg se halt a csóka.
Bill Murray forog a sírjában pedig még meg se halt a csóka.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
mikor meghallottam,hogy lesz új szellemirtók akkor megörültem és vártam...
amióta kiderült,hogy mit is kapunk egyáltalán nem várom, sőt szerintem én meg se fogom nézni..
amióta kiderült,hogy mit is kapunk egyáltalán nem várom, sőt szerintem én meg se fogom nézni..
Itt nem a koncepcióval van a gond hanem az ítélkezéssel. Mint mindig...
Szimpla gender bender. A sztoriról meg semmit nem hajlandók kinyögni.
Ha paródiának készül, vagy legalábbis a humorra mennek rá, ettől még lehet jó, de kétlem, hogy ezt tennék.
Szerintem megpróbálják eladni a férfias, (bocsánat, kompetens) nőt, és menthetetlenül hiteltelen lesz. Jó, mondjuk egy fantasy-n mi legyen hiteles?
Ha paródiának készül, vagy legalábbis a humorra mennek rá, ettől még lehet jó, de kétlem, hogy ezt tennék.
Szerintem megpróbálják eladni a férfias, (bocsánat, kompetens) nőt, és menthetetlenül hiteltelen lesz. Jó, mondjuk egy fantasy-n mi legyen hiteles?
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ha nem érted, mi a baj az egész iszonyú koncepcióval, akkor nincs miről beszélni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Basszus! Mi a picsa ez?! Csináltak egy szellemirtók hasonmásversenyt nőknek, majd hogy legyen férfi is a gárdában, de csak titkárnő pozíció maradt, így felvesznek valami jóképű fickót oda és ennyi? Ez a nagy sikervárományos?
Ez így ebben a formában akkorát fog hasalni hogy az eddigi marketing költségeket sem fogja visszahozni, pedig szerintem még nem is nagyon költöttek
Ez így ebben a formában akkorát fog hasalni hogy az eddigi marketing költségeket sem fogja visszahozni, pedig szerintem még nem is nagyon költöttek
"Nyilván vannak páran, akiket nem érdekel a Szellemirtók, de akkor ők miért törődnek vele, hogy van?"
És az felmerült-e benned, hogy azért, mert érdekli őket, és éppen azon vannak felháborodva, hogy szerintük meggyalázzák a klasszikust...
És az felmerült-e benned, hogy azért, mert érdekli őket, és éppen azon vannak felháborodva, hogy szerintük meggyalázzák a klasszikust...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A régi csapat után ez elég gyökér társaság. A filmből sem mernek mutatni semmit, csak a négy félkegyelmű spinét. Pár hónap van a premierig, ilyenkor már előzetesnek is kéne lennie, pláne, hogy elvileg nagy stúdió nagy filmjéről van szó, és az előzmény klasszikus. Szerintem szar lesz, és ezt már a Sony-nál is tudják.
Miért te már láttad?
Engem érdekel, mert az első kettőt szeretem nagyon.
Ez így viszont borzasztó ezekkel a szereplőkkel, ennyi.
Ez így viszont borzasztó ezekkel a szereplőkkel, ennyi.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ez még annál is rosszabb.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Wow, mintha egy Rule 63 fanfic lenne XD
Mi borzalmas? Öt emberről öt fénykép? Ismert hollywoodi színészek, már láthattad őket. A fontos kérdés, hogy milyen lesz a film: kurva jó, közepes vagy béna, nem? És egyelőre ez az, amiről még semmit sem lehet sejteni.
Inkább egyesek hisztije borzalmas. Nyilván vannak páran, akiket nem érdekel a Szellemirtók, de akkor ők miért törődnek vele, hogy van?
Inkább egyesek hisztije borzalmas. Nyilván vannak páran, akiket nem érdekel a Szellemirtók, de akkor ők miért törődnek vele, hogy van?
Durvák lesznek ezek a szellemek 😊
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk