18+: Újabb király zombifilm? Itt a Range 15 előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Danny Trejo nulla Tarantino által rendezett filmben volt benne. De nincs nagy baj.
Nem kell fikázni egyből, ez tényleg kb egy nagy költségvetésű amatőr filmnek feleltethető meg. Zs kategóriás ökörködés, de nem is szeretne több lenni annál.
A főszerepben a noname idióták amerikai veteránok(youtuberek) baráti köre, akik ezzel a filmmel más veteránoknak szeretnének pénz gyűjteni. Pár cameo kisebb-nagyobb színészekkel, mint Keith David, Danny Trejo, William Shatner, Sean Astin aka Samu, meg közismert veteránokkal, mint Medal of Honorral kitüntetettek: Petry, Romesha és Meyer. Feltűnik még Luttrell aka Lone Survivor, meg a csávó, aki egyike volt annak a 3 embernek, akik tavaly megakadályozták a francia vonaton a terrortámadást.
A főszerepben a noname idióták amerikai veteránok(youtuberek) baráti köre, akik ezzel a filmmel más veteránoknak szeretnének pénz gyűjteni. Pár cameo kisebb-nagyobb színészekkel, mint Keith David, Danny Trejo, William Shatner, Sean Astin aka Samu, meg közismert veteránokkal, mint Medal of Honorral kitüntetettek: Petry, Romesha és Meyer. Feltűnik még Luttrell aka Lone Survivor, meg a csávó, aki egyike volt annak a 3 embernek, akik tavaly megakadályozták a francia vonaton a terrortámadást.
"apparently Russian profanity filter has a bug, where "Dragon's ridge" is registered as a vulgar word" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Hát nem tudom, ez nálam sem adja nagyon, pedig nagy zé fan volnék.
Nagyon erőltetettnek tűnik, egy darab olyan rész sem volt, amire felkaptam volna a fejem, vagy egy kicsit elmosolyodtam volna. Ha a trailer ilyen, akkor milyen lesz a film?
I´ll pass.
Nagyon erőltetettnek tűnik, egy darab olyan rész sem volt, amire felkaptam volna a fejem, vagy egy kicsit elmosolyodtam volna. Ha a trailer ilyen, akkor milyen lesz a film?
I´ll pass.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Noname biztos nem mert Danny Trejo majd az összes Tarantino filmben benne volt 😊
Macséta nem rémlik ? Más kérdés hogy a Z nation nekem ettől jobban tetszik.
Macséta nem rémlik ? Más kérdés hogy a Z nation nekem ettől jobban tetszik.
Ha ez neked ZS szar akkor gratula. 😄
Noname idiótákkal forgatott zs szar.