20
  • philcsy
    #20
    A többség volt a lényeg, bocs, hogy nem értetted.
    A facebook pedig olyan ahogyan használod. Ha te nem tudod érett felnőttként használni, jobb is, ha távol tartod magad tőle.
  • Tinman #19
    Reflektáltál csak hibásan. Eleve semmi közöm a hipszterekhez... ha már stílus, inkább konzervatívabb fajta vagyok.

    A kapcsolattartás legrosszabb formája a facebook. "Hogyan idegenítsük el egymástól az embereket, úgy, hogy közben nem is találkoznak egymással."

    Ráadásul az exhibicionista emberek mekkája, egy hely ahol azt is bejelöli a sok agyhalott aki 1x ráköszönt a közértben.

    /Arcpálmababolygó.
  • philcsy
    #18
    Te jöttél a többséggel, én csak reflektáltam.
    Sok minden van amire nincs szükségünk. Az internetre sincs szükség. 20 éve is éltek emberek nélküle. Ettől függetlenül vannak előnyei, ezért használjuk. Kapcsolattartásra jelenleg az elterjedsége miatt a facebook a legalkalmasabb.
  • Tinman #17
    Több 100 millió légy nem tévedhet mi? Száni, nem kicsit ;-)

    Elárulom semmi szükséged nincs a faszbukra... neki van szüksége rád. Jó reggelt.
  • overseer-7
    #16
    csak be fognak csippeztetni mégis
  • Szefmester
    #15
    Nem fog elterjedni a beültetett telefon. Azzal nem lehet menőzni. :D
  • philcsy
    #14
    Attól, hogy léteznek valamilyen formában, még nem elterjedtek. Gondolom érzed a különbséget a 3x használatos GSM vészhívó és a folyamatos monitorozás között.
    Utoljára szerkesztette: philcsy, 2016.01.30. 17:54:47
  • philcsy
    #13
    "2016 és még mindig nincs faszbuk accom se és élek... wohooo ^^"
    Tégec idézve: pár hipszteren kívül a többség ezen csak szánakozik.
  • barret
    #12
    Mi ez? Beépített személyi nyomkövető? Arra pont jó lesz :)
  • Tinman #11
    Bukta lesz. Pár eszement hipszteren kívül ezen a többség csak szánakozni fog.

    2016 és még mindig nincs faszbuk accom se és élek... wohooo ^^
  • Skylake
    #10
    +1000!
  • Skylake
    #9
    Én főleg a pélómba szeretnék okosítást, Facebook és Google integrációval, nyilván, plusz hogy biztonságos legyen, tűzfalat is rá, illetve ahogy kell, hardveres és szoftveres hátsóajtót az NSA felé. Internet of Penises, & Internet of Vaginas, as you know. Ha lenne nem kellően jó az erekcióm, azonnal landolna is a szemkijelzőmön a megfelelő f*szmerevítőpirula reklám, mintegy csettinésre, a digitális asszisztensem pedig automatán rendelné is meg, és utalná is érte a zsét.

    És e dolgok közé már lassan nem is kell ember.


  • kvp
    #8
    Nem, ez a cikk arrol szol, hogy milyen a vilag ma. Nem 10 ev mulva, hanem milyen ma es milyen volt az elmult 5 evben. Ezek mind olyan technologiak, amiket mar joreszt ma is hasznalunk. Nem mindenki, nem a cikk iroja, de mar Magyarorszagon is van beloluk es hasznaljuk oket. Nem holnap, nem 2026-ban, hanem ma.

    Bar az igaz, hogy az eredeti tanulmany nem azt irta, hogy mikor jelennek meg, hanem hogy mikorra valnak egyeduralkodova, tehat amikor mar mindenki ezt hasznalja es az uj technologia kvazi kiszoritotta a regit. Raadasul nem szamol semmilyen uj diszruptiv technologia megjelenesevel, amikor az elmult evekben szinte csak ilyeneket lattunk megjelenni, ugyanakkor olyan technologiak elterjedeset is elore vetiti amik ugyan jelen vannak ma is, viszont nemhogy nem nepszeruek, de az emberek egyenesen ellensegesek veluk. Gondolom valahogy azokat is megprobaljak majd lenyomi az emberek torkan.
  • takysoft
    #7
    Ez a cikk nem arról szól, hogy mit fognak kifejleszteni az elkövetkező években.
    Ez a cikk arról szól, hogy milyen lesz a világ 10 év múlva.

    Elárulom: nem lapos....
  • kvp
    #6
    Vegigolvasva a listat ugy nez ki, hogy a mar letezo technologiakbol valogattak es szortak szet oket a jovobe. A jo hir, hogy ezeket mar leteznek es hasznaljuk is oket, tehat mondjuk a 2010-2015-os joslatokhoz lehetne berakni oket.

    A technologiak elterjedeserol meg csak annyit, hogy az nem egy adott evhez kotheto, hanem folyamatos, azaz a fenti dolgok mar megjelentek, csak meg kevesen hasznaljak oket. Szoval egy jo hir: a jovo ma van es tegnap kezdodott...

    ps: gsm halozatot hasznalo beultetett defibrillator mar most is van (jopar eves), ami csak akkor csatlakozik fel es kuld jelet ha aktivaltak, ezert a szokasos pacemaker-es egyszer hasznalatos aksi van csak benne, mivel csak a 3 ujraelesztesre es az ehhez kapcsolodo 3 veszhivasra kell eleg energiaval rendelkeznie, de azt eveken at tarolni kell, igy egy nem toltheto litium elem kerult bele. A technologia koszoni jol van es bevalt... (csak kb. 20 evet tevedett a cikkiro)
  • Cat #5
    https://wtvox.com/3d-printing-in-wearable-tech/top-10-

  • Whysper
    #4
    Amúgy ez ,hogy fog működni pontosan a retinámra vetíti ki a kijelzőt vagy az agyamba látom és az agyamba hallom? Mert akkor a süketeknek nagyon kellemes érzés volna vagy a vakoknak.
  • gombabácsi
    #3
    én nem beültetni akarnám hanem át akarom magam operáltatni mobiltelefonná!
    vagy plazmatévévé!!!
    vagy autóvá!!!
  • Pluskast
    #2
    Elolvasva ezt a cikket és belegondolva, hogy milyen lesz a jövő 20-30 év múlva, azt kell mondjam csodálom és félem is az elkövetkezendő évtizedeket. Fantasztikus találmányok jönnek amik lenyűgözőek, ugyanakkor tartok is tőlük mert lehetőséget ad egy falanxtere társadalom kiépülésének.
  • NEXUS6
    #1
    Nincs is jobb a beültetett mobilnál, bepített GPS-sel és ciánkapszulával. Kérek én is egyet a seggembe.

    Amúgy ebben a roadmapban nincs semmi olyan új technológia, ami ne lenne már valamilyen szinten kifejlesztve. Az hogy abból meg mi lesz azt a piac, az emberek ízlése határozza meg és nem a futurisztkusok rémálmai. Pl Wearable electronics, nagyjából a halott kutyát nem érdekli, amíg ott a mobil.