48
  • KZM
    #48
    Európa keresztény terület. Ha nem is járunk templomba, sőt, nem is imádkozunk, attól még a keresztény kultúrkör és értékrend szabja meg a világnézetünket. Ez alapján viseltetünk másokkal és a világgal szemben, ez alapján ítéljük meg mi helyes és helytelen, jó vagy gonosz.
    Ettől az iszlám valami gyökeresen eltérő.
    Aki önként képes felhígítani a kontinens vallási identitását, az elárulja a saját népét és gyökereit.
    Kérdezz meg egy menekültet, mi volna ha TE mennél el hozzájuk egy Bibliával a kezedben.
    Lenne talán egy órád megérteni, mit jelent ez az eltérő értékrend.
  • Tetsuo
    #47
    Az is - számodra - hihetetlen eredményt mutatna, ha itt kérdeznéd meg az embereket. :-) Vagy a migránssimogató (kígyót melengető) "többség" elkerüli az sg.hu-t, pláne a cikket, ami a migránsoknak nyújtott - valójában - marketingről szól?
    Te agyhalott, nácizó náci. :-D
  • gforce9
    #46
    Ha érvelni próbálnál, ellentétes eredményű statisztikát linkelnél be nem terelnél összevissza :) Mivel nem linkeltél, ez azt bizonyítja, hogy nincs ilyen statisztika. A trollkodásodat meg pontletojom :D A reprezentatív felmérésről pontosan tudom micsoda, szemmel de szemmel láthatóan nincs kedved megkérdezni random embereket. Jajj csak nem félsz hogy marhára mindenki leüvölti a fejed a baromságaid miatt? :) Tudjuk mindenki náci :)
  • Tarathiel2
    #45
    "Izrael elsőnek és nagyon sürgősen pl. visszaléphetne legalább a 67-es határokig ENSZ felügyelettel az ország egész területén, de jobb lenne, ha megszűnne, hiszen egy náci terrorállam - nincs erkölcsi alapja léteznie."

    Már megint orrodig sem látsz a vörös ködtől, amit a zsidógyűlöleted táplál. De sebaj, hamarosan hozzák a benzineskannát, mint Hitler uradnak.
  • Tarathiel2
    #44
    http://a.te.ervelesi.hibad.hu/bizonyitasi-kenyszer-atharitasa
    Te állítod alaptalanul hogy ez a többség véleménye, ergo neked kellene felmérést csinálni. Hajrá, de előtte azért nézd meg hogy néz ki egy reprezentatív felmérés, mert láthatóan fogalmad sincs.
  • szlmcl
    #43
    Pont ez a baj, hogy az emberek nem tudják mi történik a háttérben, legtöbben az életükben nem találkoznak az új funkciókkal és még több olyan fejelsztés van, ami pl. a sebességet vagy optimalizálást, platformfüggetlenséget érinti, a Windows 10-ben is kismillió újdonság van. Más szoftverekben szerintem a sok síró felhasználó miatt már egy gombot nem mernek két pixellel arrébb tenni különben tüntetés lesz (pl. Office 2007), ezért látszik nehezen a fejlődés (hiába lesz sokkal jobb az eredmény az senkit nem érdekel, mert "dehát nincs start menü"). Az SQL-nek meg messze nincs párja. Sokan ráfogják, hogy lassú a többihez képest, én inkább úgy közelíteném meg, hogy aki ért hozzá, be tudja állítani úgy, hogy gyors legyen, ezen felül én nem tudok más olyan adatbáziskezelő szoftverről, amelyben a .NET keretrendszer tudása felhasználható a lekérdezéseknél, de ez csak egy a sok közül.
  • Tetsuo
    #42
    Már megint habzik a szád. Tudom, nácikok minden sarokban, de próbálj megnyugodni, az orvos hamarosan ott lesz. :-)
  • gforce9
    #41
    Mondom menj ki az utcára és kérdezz meg pár embert. Találomra. Nem mondtam, hogy a nácikhoz menj. Csinálj egy reprezentatív felmérést. Nem nehéz. Tudod egyáltalán mit jelent az, ha találomra megkérdezett emberek többsége X-et mond és csak elvétve Y-t? Tudod ez azt jelenti, hogy a többség szerint X a válasz. Aki itt toporzékol és elvakult az egyedül te vagy :)
  • Tarathiel2
    #40
    Természetesen szándékosan provokálom a nácikat. Öröm nézni ahogy egy-két elejtett szóra egyből dühtől fuldokolva toporzékolnak.
  • Tarathiel2
    #39
    Aha, ha megkérdezek pár embert akkor az a többség véleménye lesz. Érted te mit jelent a többség szó vagy direkt vagy hülye?
  • Tarathiel2
    #38
    Ellenőrizhetetlen anekdoták és seggből előrántott "90%"-ok. Szokás szerint nincs a magadfajta szánalmas nácinak egyetlen érve sem.
  • Tarathiel2
    #37
    Hörögj csak szánalmas náci és hazudozzál csak, élvezet olvasni ahogy vergődsz.
  • Sippie
    #36
    téged ezért amúgy fizetnek? vagy alapból úgy születtél, hogy nincs ki a négy kereked?
    Miért kéne bárkinek is elhinni, hogy a többiek hazudnak, egyedül csak neked van igazad? Nehéz megállapítani, hogy szándékosan provokálod az embereket, vagy gyárilag vagy hülye.
  • Tetsuo
    #35
    Így van, kb. nulla értelme van ennek a támogatásnak is.
  • kvp
    #34
    Mondjuk a menekultek jelentos reszenek nincs szuksege a gepekre, mert az egyik reszuknek van okostelefonja es penze a masik meg nem tud irni-olvasni, de ha megis, akkor latinbetus irast azt 100%-hoz nem es ok az itteni nyelveket sem beszelik. Tehat az otlet erdekes, de nem tul hasznos, marketingcelra jo lehetett volna, de az meg az itt is lathato termeszetes idegenellenesseg miatt nem jon be.

    Egyebkent egy haszna azert lehet, a bevandorlok kapnak meg 25000 eszkozt a terrorszervezetekkel torteno kapcsolattartasra es az iszalmista propaganda terjesztesere. Bar aki tenyleg terrorista az nem lesz bolond a varhatoan lehallgatoszoftverekkel telepakolt keszulekeket hasznalni. Mondjuk 25 ezer az az 1 millio 300 ezerhez az olyan 1.92%, vagy legyen felfele kerekitve 2%. Talan a gyerekek egy reszet lefedhetik vele. (a bevandorlok kb. 75%-a felnott egyedulallo ferfi, a csaladokban pedig 50-50% a felnottek es a gyerekek aranya, igy 160 ezer korul lehet a 0 es 14 ev kozotti gyerekek szama, amibol kb. 125 ezer lehet eppen Nemetorszagban, amibol ha fius csaladonkent kapnak 1-et akkor talan jut mindenkinek. (a lanyokat jellemzoen a legtobb csaladban ugysem engedik szamitogep vagy akar irott szoveg kozelebe) Mondjuk integracio nem tudom hogy lesz belole, de majd kiderul.
  • sárkánylovag
    #33
    Plazmatévét minden menekültnek !!! :)
    De ne ám a rosszabb féléből mert ők igényes menekültek !
    És majd mikor felépítik a sok iszlám templomot milyen szép plazmatévés is lesz az ;)
  • gforce9
    #32
    Menj ki az utcára és kérdezz meg pár embert és rájössz mi a többségi akarat. Amíg ezt nem teszed meg addig csak dumálsz a levegőbe, hazugozol itt mindenkit, pedig minden létező statisztika szerint te állítasz valótlanságokat.
  • asgh
    #31
    Ugyanazt a szélsőséges dumát tolod, mint a szélsőjobb, csak ellenkező előjellel.

    A helyzet az, hogy az elmúlt évben beözönlött migránsok 90%-a alacsonyan képzett fiatal férfi, akik nem hogy beilleszkedni, de minimálisan együttműködni sem hajlandóak az őket befogadni hajlandó országok hatóságaival és az önkéntes segítőkkel. Ez nem általánosítás, hanem statisztika és mindennapi tapasztalat.

    pl. egy - neonácinak nehezen nevezhető - index cikk egy német önkéntes nő tapasztalatairól:

    http://index.hu/kulfold/2016/01/19/keseru_csalodasairol_irt_egy_menekulteket_segito_nemet_szocialis_munkas/

    Szal lehet persze morális felsőbbrendűséggel lenácizni mindenkit, aki a szocio-liberális-anarchista hivatalos álláspont mantrázásával szemben előrébb helyezi mondjuk a valóságot, de észre kellene venni, hogy már a külföldi liberális keménymag is inkább a presztízsveszteség elkerülése miatt tartja magát a fél éve szavatosságát vesztett szlogenjeihez.
    Utoljára szerkesztette: asgh, 2016.01.28. 11:47:02
  • Freddy TNT
    #30
    Olyan vagy mint a f@aszom ! Csak nincs a fejeden szökőkút ! Menj csak simogatni a migránsokat. Remélem téged is felpróbálnak.
    A németeknél már börtön jár azért ha az igazságot ki meri mondani valaki! (megerőszakolások) Na akkor most hogy is ferdít a híradás ??
    Utoljára szerkesztette: Freddy TNT, 2016.01.28. 11:24:22
  • Tarathiel2
    #29
    Te inkább zsidózzál, az nagyon megy neked, ez a konteózás, hazudozás már messziről kibukik.
  • Tarathiel2
    #28
    Mert hazugság, azért. A szélsőjobber nácik imádják azt hinni, hogy amit ők gondolnak az Európa többségi akarata. Ehhez persze lelkesen asszisztálnak a kattintásvadász honlapok és tévék is, akik kivétel nélkül minden menekültek által elkövetett bűncselekményt címlapon hoznak, közben pedig mélyen hallgatnak a katolikus papok és más európai fehér emberek tetteiről. Se nem jobbak se nem rosszabbak a menekültek, de az esztelen gyűlöletnek a tények persze mit sem számítanak.
  • Cat #27
    "Őket kellene segíteni és tmogatni aztán az ilyen embereket."
    Építsenek stadiont, az most felívelőben van.

    (Ironia OFF: Magyarországnak simán lenne pénze, hogy támogassa őket, lásd pl. Miskolcon ingyen HP laptopokat osztogattak. A politikusoknál kell reklamálni - illetve mégse, mert erre szavazott a többség, az embereknek ez kell.)
  • Whysper
    #26
    Engem nem az bosszant vagy legalábbis nem azért bosszant ez mert Ő muszlim vagy bánom is Én mi. Engem ez azért bosszant,mert Európában péládul itthon magyaroszágon. több tanult ember vagy legalábbis képzett ember dolgozik 40-90 ezer Ft-ért. Egyik napról amásikra stb. Őket kellene segíteni és tmogatni aztán az ilyen embereket. Ez az igazán probléma,hogy a sajátjaink problémáit nem tudjuk, nem bírjuk megoldani. Ne értsetek félre biztos vannak akik jóbban élnek és hál aaz égnek Én nem a 40-90 -es kategóriába tartozom. Viszont.

    Én az adómból képtelen vagyok még több embert eltartani. Komolyan magasan képzett 3D-s ember vagyok apárom meg egészségügyi alkalmazott egyetemi diplomával. Fogom magam eladok mindnet és elmegyek new zealand-ra. Nem hazámat akarom cserben hagyni. mert majd küldök haza pénzt. Viszont a jelenlegi bevételemmel nem tudok finnaszírozni több segélyre szoruló ember. Főleg,hogy a párom a cikkhez kötödjek egy ezer éves laptopon dolgozik ami haldoklik és nem tudunk neki venni egy drágábbat. Ilyen emberek meg mindent csak úgy kapnak mert,ha nem akkor höbörögnek.

    Továbbra is megállok és adakozok segényeknek mint nap mint nap teszem és külföldről is fogok segíteni,de amég a sajátjaink éheznek addig Én nem fogok több embert a Európai társaimon felül finnaszírozni.

    Köszönöm,hogy leírhattam ezt.

    Peace
  • Skylake
    #25
    Jajj, ez egy IT jellegű hír, és ahogy lenni szokott, a tisztelt fórumozók mindegyikében a szociomókus service felmegy runlevel 5-re, és már megy is az észosztás a migrik vonatkozásában. Persze kattintásszámnak jót tesz, mindenképpen többet hoz, mintha az SG arról lenne kénytelen hírt adni, hogy a ZS kategóriás sorozat, a "Vak asszony visszanéz" immár a második évadjánál jár.
  • Skylake
    #24
    Kb. 15 év tapasztalata alapján azt tudom mondani, hogy vannak a Microsoftnak jó termékei, és vannak bőségesen olyanok, amelyek egy nagy kalap sz*rnak tekinthetők a pár évente újrafestett motorháztető alatt. Toronymagasan ilyen a komplett Windows szerintem, verziótól függetlenül, és a 10-est is egyértelműen beleértve, és a komplett MSSQL úgy általában, de főleg a 2012-es verzió alatt. Az Office csomag és az általad még említett Visual Studio-t ezzel szemben viszont nagyon jó termékeknek tartom.

  • VolJin
    #23
    Igen, nagyon helytelen általánosítani. Például a tömeges bevándorlók is elhiszik, hogy itt szükség van rájuk, tárt karokkal várjuk őket, mert a lakosság egy százaléknyi hülyébbik fele azt hangoztatja, hogy csuda jó dolog befogadni őket, ez a csürhe el is hiszi.

    Te miért vagy képtelen elfogadni, hogy az Európai emberek nem akarják, hogy illegális bevándorlók lepjék el a kontinenst?
  • VolJin
    #22
    Bárcsak a KLM, a Lufthanza, a British Airways, stb. támogatná őket a hazájukba szóló repülőjeggyel!
  • gosub
    #21
    Úgy menekülnek, hogy otthagyják a feleségeiket, gyerekeiket a dzsihádistáknak, ez elég furcsa, 80%-uk 20-30 éves tanulatlan, képzetlen fiatal férfi. 60%-uk analfabéta. Ha menekültek miért is kéne integrálni? Megvárják míg gyerekeik és asszonyaik kivívják a békét a hazájukban és vissza kell szállítani.
    Milyen menekült az aki Magyarországon, Ausztriában, Franciaországban, Dániában nem érzi magát biztonságban és csak Svédország felel meg? Akkor ezek valami qurva biztonságos helyről jöttek, vagy kamu az egész és simán illegális határátlépő bevándorlók akiket vissza kell toloncolni. Amit most csinálnak a lehető legrosszabb.
  • overseer-7
    #20
    Hova meneküljek ha én is kapni akarok?
  • Sir Cryalot
    #19
    Még jó hogy vannak akiknek 'bemondásra' el lehet hinni dolgokat akik nem "ostobán" általánosítanak vagy épp "ostobán" hazudoznak, én meg ha személyeskednék lehet azt találnám mondani hogy épp nagyon villog a szociopata detektorom.
  • Tetsuo
    #18
    Ha százból (vagy akár ezerből) egy csak a potenciális terrorista, az is több, mint sok.
    A muszlimok többsége - ahogy a cigányok egy része - nem tud és nem is akar beilleszkedni az európai kultúrkör normái közé, közösen működtetni a társadalmat; és ez nem pénz kérdés.
    Nem csak a vallás miatt - hogy pl. sz@rba sem veszik a keresztényeket, az ateistákat meg egyenesen kötélrevalónak nézik - hanem olyan kulturális különbségek miatt, hogy másodrendűen kezelik a nőket (ugyanis a Korán egyenrangúnak mondja a nőt és férfit, de félre lehet magyarázni, ugye): előszőr a férfi ül le, eszik stb. a gyerek meg a nő csak azután és egyedül sétáló lengén öltözött nőt simán megerőszakolhat, de legalább megverhet, mert meg kell büntetni - a többség pedig minimum helyesel -, a bíróságok (85 ilyen bíróság van Nagy-Britanniában) más mércét alkalmaznak a nőkre, mint a férfiakra; stb.
    A másféle mukamorálról, esetleges magasabb bűnözési hajlamról is lehetne beszélni, ha engednék... az európai sajtó ugyanis falaz (csúsztat, hazudik, elhallgat) a bűnelkövető bevándorlóknak. Hollandiában a hatóságok is fenyegetik az embert, ha csak nemtetszését fejezi ki a Twitteren vagy Facebookon. Egyre több rendőr, ápoló, önkéntes stb. bukik ki, hogy mekkora hazugság az egész, ugyanis ezek nem is menekülnek és sokak szerint bizonyos (nagy) részük úgy viselkedik, mint az állatok. Egyre több alkalom nyílik arra, hogy az átlag állampolgár megtapasztalja, milyen az a multikulti.
    Ha valaki már a 4-5. határon jön át papírok nélkül, ráadásul nem a belépőhelyen az már nem menekülés, hanem illegális határátlépés. Ha ellenszegül a rendőrnek vagy a huszonévesek azt hazudják, hogy 17 évesek, mert ezzel előnyökhöz jutnak, az bűntény. Ha ezekután felbátorodik és rabolni kezd, azt gondolva, hogy itt ezek hülyék és megteheti - akkor valójában igaza van.
    Hiszen elsősorban nem ők a hibásak a kialakult helyzetért, hanem az Európát eláruló politikusaink, a Merkel, Juncker stb. -félék, akikre egy igazságosabb világban halálbüntetés várna - ehelyett magasan a pórnép fölött parádéznak, nem érzékelve a valóságot a külön világukban.
    Valójában egy terv pontos vagy nem annyira pontos megvalósítása (akció) zajlik, amiben a notábilisnak tűnő politikusok csak parancs-végrehajtók: a káosz megteremtése Európa-szerte.
  • Tarathiel2
    #17
    Ők a kivétel, nem a többség. Továbbra is csak az ostoba általánosítás meg hazudozás megy, mint ezen az oldalon szokás.
  • Piel
    #16
    Az az igazság, hogy az a "néhány" bűnöző volt látható a TV stábok és jó pár önjelölt videós jóvoltából a videómegosztó oldalon. Számomra a néhány nem egyenlő a videókon látható száz fős és az a fölötti kategóriával. Nem néhány ember volt az aki nem engedte, hogy lefényképezzék, vagy levegyék az ujjlenyomatát. Erről szóltak a híradások hónapokon keresztül. Ha az első állomáson ahol benyögi, hogy menekült akar lenni, már megtagadja az együttműködést a hatósággal, akkor attól az embertől a későbbiekben mit lehet elvárni? Na integrálódást biztos nem! Ha valaki megtagadja a regisztrációt, akkor annak vajon tiszta a lelkiismerete? Gondolom nem véletlenül rendelték oda a sok buszt és hordták őket tovább. Jusson mindenkinek a "jóból"! De csak legyenek a szomszédaid "néhányan"! :-) Én láttam a képeket a buszokról amikkel a migránsokat hordták... Nem mindenki akarja hallani, látni a tényeket. Sajnos! De beszélhetnénk a másik csoportról is akiket évtizedek alatt sem sikerült integrálni. Most is ott tartanak, mint amikor elkezdődött az integráció.

    TISZTELET A KIVÉTELNEK!
  • Sir Cryalot
    #15
    fókavadász = szadista!
    migráns = csillogószemű gyerek + tündérianyuka ! :D

    "Pamela Anderson levelet írt Putyinnak fókaprém miatt ..."
  • gforce9
    #14
    Ja a statisztikák ezt mondják, de biztos neked van igazad. Azért vannak külön városnegyedek.... azért ritkák a vegyes házasságok... hát van aki nem akarja látni ami van.
  • Tarathiel2
    #13
    Ez hazugság.
  • gforce9
    #12
    Nem, nem az alapján. Hanem az alapján hogy a rég ott élők SEM integrálódtak kevés kivételtől eltekintve. Ezért jogos az általánosítás.
  • Sir Cryalot
    #11
    Kampányfogás, olyan mint amikor a green peace ráhajtott a fókavadászok befeketítésére, és az ehhez szükséges harchoz benyújtották a számlát a mentálisan handicap-pes / tinédzser néprétegnek :) SEMMI másra nem kaptak annyi pénzt :)

    ezt hívják úgy hogy "appeal to pity" ,és pont ez a lényege a csinos migráns nők/gyerekek elsősorbani mutogatásának a tv-ben.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.01.27. 19:40:13
  • Sir Cryalot
    #10
    Az igazság az, hogy egyértelműen VAN determináltság a történtekben, az erőszak, ne is szépítsük, SZADIZMUS létezik elkövetői részről .
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.01.27. 19:31:06
  • Tarathiel2
    #9
    Milyen igazságot, hogy néhány bűnöző tettei alapján általánosítgatnak "sokak" több millió emberre és nevezik őket kollektív bűnösség elve alapján nem integrálhatónak?