3
old school, Rocky 10, önmenedzselős történetes boxos játék
  • Voltan
    #3
    Hehe, olvasgatva a játékról, meg megnézve 1-2 videót róla, itt aztán mindenféle fasságot beleraktak, királyság.
    Nekem a munkacíme is sokkal jobban tetszik, mint a végleges: A VHS Story. Hát és tényleg olyan a feeling, mint a régi jó alámondásos kalózfilmeknek a 80-asok végén :D

    Ezt azt hiszem, hogy meg fogom venni.
  • b-type
    #2
    kicsit előrébb haladva, vannak a játékban választási lehetőségek, bűnözhetünk is, de vissza is térhetünk a helyes útra, választhatjuk a pénz, avagy a becsület útját :D
    A becsületes úton kicsit nehezebb anyagilag, persze csak akkor ha nem egyszerre nyeri meg a play off, és az ultimate sorozatot, esetemben a rájátszás 4. nekifutásra sikerült, és ez felemésztette a pénzem, 8 dollár maradt mikor behúztam, innen már megy tovább a történet, és profi játékosként új szerződéssel már megteremtődik az anyagi biztonság, Don King elég jól tart, viszont belép a történetbe a népszerűségi mutatónk...mármint a játék verekedős részébe, mert az alaptörténet, apánk halála, és a medál az bonyolódik tovább.
    Az alap házunkba én megvettem az összes tornaeszközt, de King kecójában minden van, ...visszagondolva jobb a tornacsarnok, és csajom szerelmével, illetve Roy segítségével edzeni...Roy-l ehhez sörözni kell, ejtőzni és iszogatni, majd ösztökélni...lehet vele verekedni is barátságosba..
    megint pár kép (ruszkiknál amikor a vadászt a háttérben kergeti a medve állat, nem lőtem róla képet, mert mozgásban jó :D





  • b-type
    #1
    steam

    első hallásra játéktermi hangulat, első nézésre 90'-s évek közepe, a története egyszerű, a küldetések is egyszerűek néhol poénosak.
    Amiben szvsz nagy, az a fejlődési fa, és a meccsek taktikája.
    Ahogy a bokszkisokos írja, ne akarj mindenben jó lenni, de amiben jó vagy az üssön. Eleinte elég sokat kell melózni, mert az edzés leviszi az energiát, és éhesek leszünk, ha meg alszunk +éhesek leszünk, a kaja meg pénzbe kerül.
    Minden nap gyengülünk...szal eleinte nem egyszerű. Később már jobban jönnek a pénzek a mérkőzésekből, már meg lehet élni melózás nélkül is, és meg lehet szerezni azt a képességet hogy bizonyos szint alá nem eshet az erőnk/ügyességünk. A történethez is kapcsolódnak küldetések, kisebb nagyobb csaták, lehetünk pénzbehajtók, s bonyolódhatunk komolyabb alvilági dolgokba. Vannak legális ligák, ahova regisztrálni kell, és persze be kell húzni az övet, és vannak utcai harcok, ahol eleinte egy ellenfelet kell legyűrni, később többet...itt meg is sérülhetünk ha vesztünk.
    ...
    Vannak 'hozzáértéseink' amiket alkalmazhatunk egy meccs során, a menetek közt lehet ezeket variálni is, az ellenfél is használja.
    A játéknak ez a legjobb része, ha az ellenfél nagyon jó a fedezékben és sűrűn használja az ökleit, akkor érdemes rúgni a lábát, viszont ha jó az elmozgásban, akkor inkább közel kell menni és úgy ütni...nagyon sok variáció van, a sava-borsa a játéknak ez sztem.







    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.01.27. 11:04:33